doğumuma 5 gün var ve aldatıldığımı bugun öğrendim

Konuyu hayretler icinde okudum...gecmis olsun diyeyim ve kizinizla mutluluklar...yanliz biseyi anlamadim...zamaninda eger aldattiysa dogru cikarsa iste benim sayemde kariyer edindi bütün kariyerini maaf ederim kimseye bakmaya yüzü kalmaz biyerde tutunamaz benim ailem sayesinde falan yazmistiniz hatta arkaaslarinin bile kariyerini bozarim diye ama neden yapmadiniz yada hadi bi yil bebeginiz icin belki bi umudunuz vardi, peki ya simdi??? Onu ve ailesinimi düsünüyosun siz daha??? Anlayamadim vallah!!! Donuna kadar alin rezil olsun... Hey allahim yaaa ne erkekler var...

bu adama napıcan biliyomusun böyle cinsellik isteyemiycek hale getiriceksin öyle kalıcak ortada.şap at yemeklerine dicemde o gecici çözüm yokmu şöyle iğnesi filan bi bahaneyle götür doktora yaptır cinsellik isteyemesin hiç yaş 70 durumuna gelsin sende terkettinmi kalsın öyle bi başına.allah yardımcın olsun üzülme desekte olmucak ama herseyde bir hayır vardır ınsallah bundan sonra daha güzel bi hayatın olur.

düşmez kalkmaz bir Allah derler. Rabbim yardımcınız olsun bu acıları unutacak mutluluklar tattırsın inşallah

ya ben normalde
yoruma yorum yapmam ama bu yoruma pes demek istiyorum. daha bosanma yok
adam yok ortada ikinci evliligii hattta hamileligi bile tavsiye
etmissiniz. atli mi kovaliyor? bir de parasiz adam bulma falan. kadinlar
erkek olmadan yasayamiyor mu? cok tuhaf bir dusunce yapisi.
:KK53:

tabi erkeksiz de yaşar ama genelde hayatın akışı bu şekilde birde ,,önüne kötü biri çıktı diye niye ömür boyu aşktyan,sevgiden uzak kalsın,inadına evlensin,

allah onun cezasını verir merak etme sen diğer tarafta da hakkını söke söke alırsın . zaten evliysen kim aldatırsa aldatsın anne yada baba diğer tarafta çocuklarının ve eşinin hakkını ödeyemezmiş bütün sevaplarını verse bilee çünkü ihanet edio kandırıo ailesini . ne güzel canım ayaklarının üzerinde durabiliosun bence de git ulaşamayacağı bi yere büyüt çocuğunu bunların önü kesilmez yapan bi daha yapar erkek milleti hepsi uçkuruna düşkün. ilerde inşallh daha iyi biri çıkar kızınıda seni de mutlu eder.

ya ben normalde yoruma yorum yapmam ama bu yoruma pes demek istiyorum. daha bosanma yok adam yok ortada ikinci evliligii hattta hamileligi bile tavsiye etmissiniz. atli mi kovaliyor? bir de parasiz adam bulma falan. kadinlar erkek olmadan yasayamiyor mu? cok tuhaf bir dusunce yapisi. :KK53:

yaşar ama daha sonra ailen her insan gibi ölücek kızın yuvadan uçucam diycek peki anne ne olucak bu durumda ?? bi kadın bi yuva olsun evde bi ses bi neşe olsun istemez mi ? hayat arkadaşı olsun ister bayanlarda diğer arkadaşların dış kapıda kalıo iyi günde sadece .... çok uyanık ve çok seçici olmak lazım erkekler çok sinsii pis şeyler kesip kedilerin önüne atıcann !

Hamile eşi aldatmak bu nasıl birşey anlamak mümkün değil. Belki de öncesinde vardı ama anlayamadınız mı rüyanızda görünce mi bir bakayım demek aklınıza geldi herneyse olan olmuş başlık eski ama kedi hayatınızı kurun öncelikle ayaklarınızın üzerinde durur babalığı kocalığı haketmiyormuş demek ki.

Bende konuyu hatırladım. Allah ....sını versin inşallah. Rabbim büyüktür. Onun da yüzünü güldürmez. Tam bi pislik. Çocuktan sonra da devam etmiş bide ya. Uçkuru düşük . Canım zaten bebeği alamaz da süründürmek için aldattığına dair kanıt vardır elinde. Yada topla bence. Neyi varsa al. Çok zor zamanlar geçirmişsin. İnan öküz oturdu böğrüme . Çok üzüldüm yaa. O mis kokulu bebecik nasıl sevilmez yaa.

konunu ilk seferindede okumuştum. kolay değil yuva yıkmak bide karşına birilerini çıkarıyo al sana delil yapmadım diye. nekadar saçmada olsa bebeğni doğurmaya 5 gün kaan bir anne buna inanmak ister. sen gereken çabayı vermişsin. eşinin yaptığı terbiyesizlik bir yana o çift heleki o kadın bu numarayı nasıl yaptı hiçmi utanmadılar nasıl böyle bişeye çanak tuttular. beni eşim böyle bir yalana ortak etmek için arkadaşımın evine götürmek istese eşimdende şüphe ederdim.

bebeğini almışsın kucağına allah ikinizide mutlu etsin.

annem bakacak çocuğa alırım diyomuş o desin dursun onun demesiyle olmuyo o işler bide üste çıkmaya çalışıyo terbiyesiz işte

sen istediğini düşün...sen böyle bi durumla karşılaşırsan hemen boşan doğurmak üzereyken .

çocuğuma babalık yapmayan adam boşanırsam çocuğu elimden alıp annesigile baktıracakmış o biraz sıkar iş boşanmayla bitmior bak sorun sorunu doğuruyor ....

Bebeğini sağlıkla büyüt.

Boşanırsın boşanmazsın, kabullenirsin kabullenmezsin bu apayrı birşey.

Eğitimli okuması yazması olan biri olarak 2. cümlene inanıyor musun merak ettim ? Ahlaksızlık yapmadığı müddetçe hiçbir bebek, hiçbir çocuk anneden alınmaz bu kanunen mümkün değildir.

İnternete giren biri olarak bunu öğrenememiş olman ilginç geldi.

Son düzenleme:

Bebeğini sağlıkla büyüt.

Boşanırsın boşanmazsın, kabullenirsin kabullenmezsin bu apayrı birşey.

Eğitimli okuması yazması olan biri olarak 2. cümlene inanıyor musun merak ettim ? Ahlaksızlık yapmadığı müddetçe hiçbir bebek, hiçbir çocuk anneden alınmaz bu kanunen mümkün değildir.

İnternete giren biri olarak bunu öğrenememiş olman ilginç geldi.

okumuş,vaktini internette geçiren bunca insanın buna inanması bana garip geliyor.hadi cahildir.birşeyden haberi yoktur bundan korkmasını anlarım. bir çok konuda bu cümleler geçiyor ve nasıl da inanıyorlar anlayamıyorum:KK50:

okumuş,vaktini internette geçiren bunca insanın buna inanması bana garip geliyor.hadi cahildir.birşeyden haberi yoktur bundan korkmasını anlarım. bir çok konuda bu cümleler geçiyor ve nasıl da inanıyorlar anlayamıyorum:KK50:

Bu arkadaş için demiyorum, genel olarak kadınlarımızın işlerine geliyor galiba.

Kocam tehdit etti çocuğu alırmış değince etrafına karşı herşeyi kabullenip oturmamış oluyorlar, bir nevi onurlarını kurtarıyorlar.

Oysa ki, ben herşeye rağmen herşeyi yuttum boşanmıyorum dese kim ne diyebilir ki ?

Niye gerçek olmayan, gerçek olmadığını da hemen herkesin bildiği bir bahane arkasına saklanılır ki ?

Kız sakın o fotolar senin avatardaki fotolar olmasın.
Sana atmıştır o sana:rolleyes:

X