- 22 Kasım 2011
- 1.292
- 7
selam arkadaşlar baya bi bişeyler yazılmış konuya ama hiçbirini okuyamadım çünkü okuyacak gücüm yok uyudum duş aldım bir rahatladım biraz toparlandımm..bu arada sabah beri msjlar atmış arkadaşlarına msjlar attırmış arkadaşlarına aratmış bana ..hiçbirine dönmedim cevap vermedim akşam gelsin yüzyüze konuşacaz bu konuyu..güya güven konuşunda eşlerini sınıyorlarmış bakalım hangimizin eşi güvencek güvenmicek iddiasına girmişler ..benden bu kadar arkadaşlar ...üzülmemem lazım karnımda bebeğim 5 gün sonra dünyaya gelecek onu üzüp etkilemeye hakkım yok onu ben rabbim bana bir evlat ver dedim çooook şükür o da hemen isteğimi kabul etti onu bana rabbim gönderdi şimdi onun emanetini üzmeye hakkım yok..görüşürüz kızlar akşam öğreneceğim ney ne değildir çıkıyorum şimdilik oturup yazacak fazlaca halim yok zaten
hepinizden allah razı olsun
işi gücü yok,karısının doğumuna günler kalmış,adam arkadaşlarla iddiaya girmiş karılarının güvenleriyle alakalı!!!!hadi ordan beeee
tut ki aldatmadı ama karakteri hakkında çokta iç açıcı şeyler düşünemiyorum üzgünüm....