eğer henüz doğmamış bir çocuğum varsa ve kocam böyle birşey yaptıysa..hemen boşanırım.bırakır giderim vs..e çocuk ne olucak.
böyle durumda çekip gitmek kadınlık onuru değildir bence.bencilliktir.hiçbirşeyin önünü arkasını düşünmemektir.kendinden başka hiçbişeyi düşünmemektir.bu noktada kadınlık onuru dediğimiz şey pekte mühim bi olgu değil bence.
Bencillik midir?
Adam sen hamileyken doğumuna 5 gün kalmış hala cinsel tatmin peşinde başka kadınlarla...
Sen aldatılmışsın ve adamın yaptığı bencillik değil de ne peki?
He şimdi o bencillik yaptı diye ben de mi yapayım diyeceksin sanıyorum...
Hiçbirşeyin önünü arkasını düşünmemektir demişsin, peki adam düşünmüş mü? Sen karnın burnunda çocuk taşırken, o hiçbirşeyi ölçüp biçmemiş zaten.
Bu noktada kadınlık onuru dediğimiz şey pek de mühim değil diyorsun???? İnanamadım gerçekten.
Bir kadının ağzından böyle birşey duymak benim için normal fakat oldukça enteresan.
Acaba erkek üye misin diye bile düşündüm o derece, inanılmaz.
Oturur eşimle konuşurum, ona güveniyorsam anlamaya çalışırım demişsiniz.
Ona güvenmenin "g" si mi kaldı? Daha hangi güvenden bahsediyoruz?
Diyelim ki dedi ki hayatım sen hamileydin, birlikte olamıyorduk hayatta yapmazdım ama şeytana uydum, arkadaşlarım da beni bu yola sürükledi, beni biliyorsun yapar mıydım? ama oldu çok pişmanım dedi ağladı....
Ya tamam olmuş bir kere deyip geçmek gerekiyor size göre.........
Umarım yaşamazsınız böyle birşeyi fakat eminim istatistiklere baksak erkek bir kere yapıp affedilince bunu tekrarlıyor. Hatta KK'nin aldatılma mesajlarını okusak yeter belki.
Sizin eşiniz bambaşka olabilir, hayatta yapmaz ama yaptıysa bir daha tekrarlayacak yapıda değil diye düşünüyor olabilirsiniz, ama bence çok emin olmayın.
Ben büyük güven problemleri olan bir insandım, bütün bu duyduklarım ve yaşadıklarımdan dolayı, evlenmeyi düşünmüyordum, ama şimdi eşime çok güveniyorum, bu da evlenmemi sağlayan büyük bir faktördü. Fakat yine de beni bir kere aldatırsa, yok benim eşim hayatta yapmazdı yalanına kendimi alet edemem.
Çocuğuma asıl öyle bir insanla birlikte olarak ihanet etmiş olurum, zaten öyle bir adamla evlilik kanamaya devam eder....O kanayan ortamda da büyüsün istemem çocuğum...
Sonra babasının aldattığını da bilsin isterim. Bilsin ki ileride genç bir kadın olarak sadakatsizliğin ne olduğunu bilsin, ne kendi yapsın, ne de yapanı hoş görsün.
Bunun hoş görülecek bir yanı yok.
Affedilecek bir yanı yok.
Bencillik de değildir kadının çekip gitmesi.. Sadakati bozan ceremesine katlanmalıdır.
Merak ettiğim bir soru var, siz eşinizi aldatsanız sizce eşiniz nasıl tepki veriridi?? Çekip gitse ne bencil adam yahu mu derdiniz?