u2rem Yeni Üye Kayıtlı Üye 27 Şubat 2008 2.749 1 0 - Yurtdışı 19 Haziran 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi Gamze_ #81 aSkiTo .!.: hic bana bakmayin :)) ben göbüslerden sorumluydum :)))) bu arada arzu gercekten seni bekler olduk :))) Genişletmek için tıkla... kesinlikle askitocum ya senden daha sabırlı birini göremiyorum listeler sana emanet tabi senden önce doğum yaparsam:icecream::icecream::icecream:
aSkiTo .!.: hic bana bakmayin :)) ben göbüslerden sorumluydum :)))) bu arada arzu gercekten seni bekler olduk :))) Genişletmek için tıkla... kesinlikle askitocum ya senden daha sabırlı birini göremiyorum listeler sana emanet tabi senden önce doğum yaparsam:icecream::icecream::icecream:
H hafsaa Ziyaretçi 19 Haziran 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi Gamze_ #82 kız hakket dogurmuyormusun kerata dalga geçmıs valla senlen kız neyse sıra adasuda oleyyyyyyyyyy
G Gamze_ Guru Kayıtlı Üye 2 Şubat 2008 626 9 318 Antalya 19 Haziran 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi Gamze_ #83 Hafsaacık anam nobet mi bekledin butun gece..Walla merak iyice sardı hangimize gulcek sans diye he sancıları falan baslayan haber virsin haa:sm_cool:
Hafsaacık anam nobet mi bekledin butun gece..Walla merak iyice sardı hangimize gulcek sans diye he sancıları falan baslayan haber virsin haa:sm_cool:
G Gamze_ Guru Kayıtlı Üye 2 Şubat 2008 626 9 318 Antalya 19 Haziran 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi Gamze_ #84 :icecream:Hafsaa esenin de 15 gun vaar sen de potadasın ona göree:içelim: