doğumgünü,yıldönümü,yılbaşı hediyeleri

Bez bebeği nasıl yaptınız eger yaptıysanız resım koyabılırmısınız bende guzel bısey yapmak ıstıyorumdaa

gelin damat yapmak istiyordum damadı yaptım cok acayip cirkin bişey oldu :44: ve ellerim parmaklarım cok agrıdı elimde dikmek cok zor oldu belli olmasın dikişi diye sıkı sıkı diktim..dikiş makineniz varsa baslayın derim ben yoksa gercekten her bir parcayı tek tek dikmek zor oluyor..bu arada gelinide yapamam dedim zor geldiya bana attım damadıda malesef

Selammm
Zevkine göre değişebilir ama hediyeniyarat diye bi site var google da yazarsan bi sürü şey çıkabilir..Ben öyle bulmuştumm:)
Yıldönümünde resimlerimiz olann takvim ve poster yaptımıştımm...Bol şanşşlarrr:)

bez bebek guzel bı hedıye dıye dusunmustm ama baya zorms demekkı.s

evet bencede güzeldi hele gelin damat benim için daha anlamlıydı fakat dikiş makinesi olmadan olmazmıs bunu anladım..ama bir gün dikiş makinesi alırsak mutlaka yaparım

peki çok teşekkür ediyorum hediye aradığımda bakacağım alıcı gözüyle bu siteye

ben kırk fikirliyim galiba..14 şubat için kendi yapacagım avizeyi, çercevede beraber fotografımızı, mantar panoda notlar ve fotoğrafımızdan sonra puzzle almaya karar verdim.(bu saydıklarımı yapmadım ama sıradakiler diyebilirim).hani su yaslı nine dedenin omzuna basını koymus bankta oturuyorlar onu alacagım bu sefer kesin ama uğrasamayacagım cünkü bu sefer..ben birde liste yaptım onlarıda yazayım belki işinize yarar..
tişörte el izi basma
günlük (buna dün basladım her güne ait bir cümleyle ona olan hislerimi yazıyorum)
slayt (biraz farklı olacak hem bizim fotograflarımız hemde otobüste beraber gidip geldiğimiz koltuk,o zamanlar bakıstıgımız cam :61, her sabahın 6.30unda sogukta yarım saat oturdugumuz yer bunların fotosunu cekecegım ve üzerinede yazı ekleyecegim hatırladınmı burayı? bak her gün beni kestiğin cam gibi )
kendi fotolarımızdan avize yapacagım
coklu cerceveye fotograflarımı koyacagım
puzzle
kendim bizim karakalem resmimizi cizmeye calısacagım
çalar saat ( sabahları uyanamazda)
ilaç kutusunda kapsüllerin içine küçük notlar yazacagım bi hasta oldugunda onu verecegim
masa lambası ( gece ısık kapalıyken klavyeyi göremediği için)
umarım işinize yarayanlar olur

Guldencim meraba :) bende beliz memnun oldum bizim tanistigimizin 2. Gunu tektas almisti sonraki zamanlarda makyaj seti ben bur elbise cizmistim onu benden giZli gidip annemden alip diktirmisti ( cok mutlu olmustum) bazi gunler kapinin onune pastalar koyar kapiyi calip giderdi sonra birgun pantolon t-shirt ayakkabi ve mint almisti ama hem kendine hem bana ayni renk ayni model sadece beden farkli:) ikiz gibiydik:), ozel tasarim bi kolye almisti,sozluyken bir sabah uyandigimda odamin duvarlarinda kucuk kagitlarda yazan 100 e yakin kagit vardi hepsinde ask dolu sozler annemle organize calismislar :) yapip ise gitmisti oda beni mutlu etmisti nisanliyken anneanneme gitmistim bigun geldigimde gardolabimda hicbir elbise yoksu hepsini almis ihtiyaci olan birine vermis sonra beni aradi alisverise gidelim diye gardolabimi yenilemistik ( malum kiskanc ya ) o zaman cok kizmistim.bi yer kapatmisti bar ama sadece ikimiz vardik onun disinda guller cicekler hep alir zaten halada alir evlenmeden bir hafta once bilegine yunanca sen benim hediyemsin beliz yazmisti buda cok mutlu etmisti beni iste ne biliyim kupe kolye yuzuk bileklik hep boyle seyler aldi simdi evliyiz biliyosun zaten kahvaltilar hazirlar ev isine yemege herseye yardim eder bazen sabah yatakta gul yapraklariyla uyanirim yada bas ucumda bir notla askim gunaydin kahvaltida seni bekliyorum seni cok seviyorum falan filan en son gecen hafta ikimizin isminin yazdigi bir kolye aldi aaa en önemlisini unuttum teyzesi ahsap boyayla ugrasiyor esim ikimizin resimlerini alip ona goturmus koskocaman bir resim tablosuna resimlerimizi yaptirmis 25 tane resim var muthis guzel olmus tobloymus gubi duruyor buna bitmistim resmen baskada hatirlamiyorum aklima gelirse yazarim canim

bende cok memnun oldum :) yazdığın için cok tesekkür ederim :) hediye konusundada düşünmeyi seviyormus demekki herseyi gidip parayla almıyor bu tip hediyeler veya sürprizler benim cok hosuma gidiyor :)

Esiniz cok romantikmis, cok guzel seyler yapmis..Allah bozmasin mutlulugunuzu..

Renkli kagitlari kalp seklinde kesip her birine onu ne kadar sevdigime dair seyler, siirler (Ayten diye bi siiri onun adina cevirmistim, Atilla Ilhan'indi galiba), guzel sozler yazdim. Evden calisiyodu o zaman, odasinin camina, masasina, bilgisayarina, her zaman kahve ictigi bardagina, telefona vs. yapistirdim ve ise gittim. Gun boyunca her yerde notlar bulup o kadar mutlu olmustu ki..

Hediye olarak cogu seyi aldim artik:
Gomlek, t-shirt, kazak vs.
Parfum (Her sene degisik bi tane aliyorum)
Kol saati
Cuzdan
Anahtarlik
Kalem-mektup acacagi seti
Eski usul tras takimi, hani fircali filan ama havali bisey almistim bayilmisti buna...

Esim gecen sene bana guzel bir sweatshirt almisti, fermuarli ve kapsonlu olandan. Kumastan harfler almis hani arkasi yapiskanli gibi utuleyince yapisiyo, o harflerden benim ismimin kisaltmasini yapistirmisti sweatshirte. Halen cok severek giyiniyorum cunku sadece bende var ve bana ozel. Bu sene parfum, kol cantasi, etek almisti. Bir de bizim adimiza cok romantik bir hikaye yazmisti.

Avizeyi nasıl yapıcaksın

EU3 ün topiğinde görmüştüm canım link verecektim ama ben yazayım bulamadım o konuyu. asetat kagıdına a4 boyutunda fotograflarımızı cıkarttıracagım 4 tane. bunların uzun olan yanlarından delgecle delicem sıra sıra..oralardan kurdelayla diker gibi birleştiricem iki asetat kagıdını..böylece altı ve üstü acık dikdörtgen kutu gibi oluyor.kurdelayıda uzun bırakıp lambanın üstünden baglanacak..umarım anlatabilmişimdir anlarsın konuyu bulabilirsem link veririm canım orda resimli anlatıyor

tesekkürler hediyelerini bizimle paylastıgın için

Anladım gibiama ben sen söyleyince internetten bakmıştım daha farklı bi tarif vardı o degil sanırım senin ki:44:

kızlar 18 nisanda tanısma yıldönümümüz eşimle evde ona sürpriz yapmak istiyorum fikirleriniz varsa beklliyorum lütfennnn şimdiden teşekkürler :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…