Bez bebeği nasıl yaptınız eger yaptıysanız resım koyabılırmısınız bende guzel bısey yapmak ıstıyorumdaa
merhabalaröncelikle daha önceden böyle bi konu acıldıysa veya yanlıs yere konu actıysam özür diliyorum baktım ama benzer bi konu bulamadım.. bugüne kadar eşinize, erkek arkadasınıza aldığınız hediyeleri yazabilir misiniz? herkesin bazen bu konuda yardıma ihtiyacı olabiliyor hepimiz bugüne kadar aldığımız veya yaptığımız hediyeleri yazarsak ihtiyacımız olduğunda buradaki farklı fikirlerden yardım alabiliriz.. simdiden tesekkür ediyorum hepinize
bez bebek guzel bı hedıye dıye dusunmustm ama baya zorms demekkı.s
Selammm
Zevkine göre değişebilir ama hediyeniyarat diye bi site var google da yazarsan bi sürü şey çıkabilir..Ben öyle bulmuştumm:)
Yıldönümünde resimlerimiz olann takvim ve poster yaptımıştımm...Bol şanşşlarrr:)
Guldencim meraba :) bende beliz memnun oldum bizim tanistigimizin 2. Gunu tektas almisti sonraki zamanlarda makyaj seti ben bur elbise cizmistim onu benden giZli gidip annemden alip diktirmisti ( cok mutlu olmustum) bazi gunler kapinin onune pastalar koyar kapiyi calip giderdi sonra birgun pantolon t-shirt ayakkabi ve mint almisti ama hem kendine hem bana ayni renk ayni model sadece beden farkli:) ikiz gibiydik:), ozel tasarim bi kolye almisti,sozluyken bir sabah uyandigimda odamin duvarlarinda kucuk kagitlarda yazan 100 e yakin kagit vardi hepsinde ask dolu sozler annemle organize calismislar :) yapip ise gitmisti oda beni mutlu etmisti nisanliyken anneanneme gitmistim bigun geldigimde gardolabimda hicbir elbise yoksu hepsini almis ihtiyaci olan birine vermis sonra beni aradi alisverise gidelim diye gardolabimi yenilemistik ( malum kiskanc ya ) o zaman cok kizmistim.bi yer kapatmisti bar ama sadece ikimiz vardik onun disinda guller cicekler hep alir zaten halada alir evlenmeden bir hafta once bilegine yunanca sen benim hediyemsin beliz yazmisti buda cok mutlu etmisti beni iste ne biliyim kupe kolye yuzuk bileklik hep boyle seyler aldi simdi evliyiz biliyosun zaten kahvaltilar hazirlar ev isine yemege herseye yardim eder bazen sabah yatakta gul yapraklariyla uyanirim yada bas ucumda bir notla askim gunaydin kahvaltida seni bekliyorum seni cok seviyorum falan filan en son gecen hafta ikimizin isminin yazdigi bir kolye aldi aaa en önemlisini unuttum teyzesi ahsap boyayla ugrasiyor esim ikimizin resimlerini alip ona goturmus koskocaman bir resim tablosuna resimlerimizi yaptirmis 25 tane resim var muthis guzel olmus tobloymus gubi duruyor buna bitmistim resmen baskada hatirlamiyorum aklima gelirse yazarim canim
Guldencim meraba :) bende beliz memnun oldum bizim tanistigimizin 2. Gunu tektas almisti sonraki zamanlarda makyaj seti ben bur elbise cizmistim onu benden giZli gidip annemden alip diktirmisti ( cok mutlu olmustum) bazi gunler kapinin onune pastalar koyar kapiyi calip giderdi sonra birgun pantolon t-shirt ayakkabi ve mint almisti ama hem kendine hem bana ayni renk ayni model sadece beden farkli:) ikiz gibiydik:), ozel tasarim bi kolye almisti,sozluyken bir sabah uyandigimda odamin duvarlarinda kucuk kagitlarda yazan 100 e yakin kagit vardi hepsinde ask dolu sozler annemle organize calismislar :) yapip ise gitmisti oda beni mutlu etmisti nisanliyken anneanneme gitmistim bigun geldigimde gardolabimda hicbir elbise yoksu hepsini almis ihtiyaci olan birine vermis sonra beni aradi alisverise gidelim diye gardolabimi yenilemistik ( malum kiskanc ya ) o zaman cok kizmistim.bi yer kapatmisti bar ama sadece ikimiz vardik onun disinda guller cicekler hep alir zaten halada alir evlenmeden bir hafta once bilegine yunanca sen benim hediyemsin beliz yazmisti buda cok mutlu etmisti beni iste ne biliyim kupe kolye yuzuk bileklik hep boyle seyler aldi simdi evliyiz biliyosun zaten kahvaltilar hazirlar ev isine yemege herseye yardim eder bazen sabah yatakta gul yapraklariyla uyanirim yada bas ucumda bir notla askim gunaydin kahvaltida seni bekliyorum seni cok seviyorum falan filan en son gecen hafta ikimizin isminin yazdigi bir kolye aldi aaa en önemlisini unuttum teyzesi ahsap boyayla ugrasiyor esim ikimizin resimlerini alip ona goturmus koskocaman bir resim tablosuna resimlerimizi yaptirmis 25 tane resim var muthis guzel olmus tobloymus gubi duruyor buna bitmistim resmen baskada hatirlamiyorum aklima gelirse yazarim canim
Avizeyi nasıl yapıcaksın
tesekkürler hediyelerini bizimle paylastıgın içinRenkli kagitlari kalp seklinde kesip her birine onu ne kadar sevdigime dair seyler, siirler (Ayten diye bi siiri onun adina cevirmistim, Atilla Ilhan'indi galiba), guzel sozler yazdim. Evden calisiyodu o zaman, odasinin camina, masasina, bilgisayarina, her zaman kahve ictigi bardagina, telefona vs. yapistirdim ve ise gittim. Gun boyunca her yerde notlar bulup o kadar mutlu olmustu ki..
Hediye olarak cogu seyi aldim artik:
Gomlek, t-shirt, kazak vs.
Parfum (Her sene degisik bi tane aliyorum)
Kol saati
Cuzdan
Anahtarlik
Kalem-mektup acacagi seti
Eski usul tras takimi, hani fircali filan ama havali bisey almistim bayilmisti buna...
Esim gecen sene bana guzel bir sweatshirt almisti, fermuarli ve kapsonlu olandan. Kumastan harfler almis hani arkasi yapiskanli gibi utuleyince yapisiyo, o harflerden benim ismimin kisaltmasini yapistirmisti sweatshirte. Halen cok severek giyiniyorum cunku sadece bende var ve bana ozel. Bu sene parfum, kol cantasi, etek almisti. Bir de bizim adimiza cok romantik bir hikaye yazmisti.
EU3 ün topiğinde görmüştüm canım link verecektim ama ben yazayım bulamadım o konuyu. asetat kagıdına a4 boyutunda fotograflarımızı cıkarttıracagım 4 tane. bunların uzun olan yanlarından delgecle delicem sıra sıra..oralardan kurdelayla diker gibi birleştiricem iki asetat kagıdını..böylece altı ve üstü acık dikdörtgen kutu gibi oluyor.kurdelayıda uzun bırakıp lambanın üstünden baglanacak..umarım anlatabilmişimdir anlarsın konuyu bulabilirsem link veririm canım orda resimli anlatıyor
Anladım gibiama ben sen söyleyince internetten bakmıştım daha farklı bi tarif vardı o degil sanırım senin ki:44:
Anladım gibiama ben sen söyleyince internetten bakmıştım daha farklı bi tarif vardı o degil sanırım senin ki:44:
çok orjinalmişşşşş denemeliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?