doğumgünü,yıldönümü,yılbaşı hediyeleri

benim biricik nişanlım zo beğenenlerden bi türlü tutturamıyorum ya :):))))

kızlar 18 nisanda tanısma yıldönümümüz eşimle evde ona sürpriz yapmak istiyorum fikirleriniz varsa beklliyorum lütfennnn şimdiden teşekkürler :))))

geçmiş yıldönümüzün buraya girmemişim görmedim o yüzden kusura bakma neler yaptıgını paylasabilirmisin bizimle :61:

maddi değilde manevi hediyeler yap ver o zaman onları daha cok begenir bence duygularınla yaptın sonucta :61:

evet haklısın zaten manevi şeyler daha çok hoşuna gidiyo yoksa zevkini biliyorum ama bi türlü tutturamıyorum ya :) :9:

erkek arkadasıma aldıgım son hediyeler : yıldönümümüz için cerceveli albüm televizyon gibi oluyorya üstündende tek tek albümler cıkıyor onu aldım..doğumgünü içinde nargile aldım :)

kızlar mrb 3 ağustos evlilik yıldönümümüz eşimi çokkkk seviyorum ona değer bi hediye almak ve sürpriz hazırlamak istiyorummm bu bizim İLK yılımız yardımcı olursanız çok memnun olurum şimdiden teşekkürlerrr :))(( bi erkeğe hediye almak ne kadar zor yaaa :))))

ona özel sık bi yemek masası hazırlayabilirsiniz mumlar falan..hediyeye gelincede parfüm cüzdan vs önermem kendi emeginizle yapabileceginiz bişeyler olmalı sizin fotograflarınızla bir şeyler olabilir..evlenmeden önce uzun süre beraberseniz eger kronoloji seklinde slayt olabilir ya da mozaik fotograflar yapılıyor sizin aklınızdakileride yazın isterseniz beraber ortak bi sonuc cıkaralım :34:

bugünkü mesajlar silinmiş tekrar yazayım :) evet yemek kesinlikle olmalı..mektubuda cok güzel düşünmüşsünüz bastan sona hislerinizi sevginizin nasıl büyüdügünü yazabilirsiniz veya direkt olarak suanda nasıl sevdiğinizi..bende deftere yazmıstım uzun bi sekilde erkek arkadasım cok mantıksal biridir hiç duygusallık yok agladı yazdıklarıma o bile duygulandı cok hosuna gitti eminim esinizde bayılır yazdıklarınıza :)

aman sevgili eldiveni demesin kimse bana:)
aldım böyle birkaç arkadaşı tavsiyesi üzerine 14 şubatta:1:
noel babanın üstü gibi polar o renkte(kırmızı)bilekleri de beyaz
polardı:)off ne dalga geçti benimle giyemedikte
zaten herkes güldü gibi geldi:1:

aman sevgili eldiveni demesin kimse bana:)
aldım böyle birkaç arkadaşı tavsiyesi üzerine 14 şubatta:1:
noel babanın üstü gibi polar o renkte(kırmızı)bilekleri de beyaz
polardı:)off ne dalga geçti benimle giyemedikte
zaten herkes güldü gibi geldi:1:

heheheh :) ay ne kötü olmussundur dalga gecince :)

kızlar aşk kupalarını ne gibi yerlerden bulabiirim bayrama kadar ama cok az vaktim kaldı :(

Kızlarrr şu içine sıcak su konunca fotoğrafınızın gözüktüğü sihirli kupalar nerelerde bulunuyor internet hariiç :)

Back