Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım çok sağol gidip bi sorayım kitabın son halini de burada paylaşırım:)
Ben doğumgünü olduğundan falan değil de sürpriz yapmak için bişey almak istiyorum çünkü hep o bana hediye alıyor ben almadım hiç :)
Şu sihirli kupadan almak istiyordum aslında ama meğerse biliyomuş onu ben bilmediği değişik bişey olsun istiyorum yinede aklımda :)
Bide hediye fikirlerinizi okurken burda okudum kendi resimlerini puzzle yapan vardı arkasına tek kelimelik şeyler yazarak daha değişik bişeye çevirmiş böyle daha cazip bence :) Hala düşünüyorum fikirlerinizi yaptıklarınızı lütfen paylaşmaya devam edin kızlaaarrrr :))
Çok güzel ve orjinal bir şey buldum ben. Özel bir gün gelsin de yapıp paylaşayım![]()
Ben uzaktan kumandalı helikopter alıcam :) bence böyle şeyler her erkeğin hoşuna gider kaç yaşında olursa olsun![]()
Ben uzaktan kumandalı helikopter alıcam :) bence böyle şeyler her erkeğin hoşuna gider kaç yaşında olursa olsun![]()
iyi fikir yoruldum artık ne yapsam kendim diye düşünmektenbirazda hazır yapılmıs seyleri hediye edeyim canımm
![]()
Ben de alsammı diye düşünmüştüm ama ondan çok kardeşi oynar![]()
kardeşi varsa alma![]()
Yaa ben hediyeden çok pakete, kutulara, süslü kurdelelere
falan kafa patlatıyorum. Daha ortada hediye yok dünya
kadar kutu alıyorumHatta bazılarını çok beğenip
vermiyorum, kendim kullanıyorumYıldönümümüz
için şimdiden bir şeyler düşünüyorum ama aklıma gelen
her şeyi almışım:44::44:
aynen kızlar hediye kutularını nerden alıyosunuz ?
Dün 10 ay için 10 hediye hazırlayıp verdim kutu da dahil çoğu şeyi ben yaptım :) Ben de kutunun nerden alındığını bilmiyorum bakınmıştım biraz ama bulamamıştım o yüzden çareyi kendim yapmakta buldum hiçte fena olmadı :)
Bizimde gecen haftalarda evlilik yildönümümüzdü ,
esimle söyle bir karar aldik,afrikada sudanda aclik ceken kardeslerimize
birbirimizin adina hediye olarak ramazan iftariyelik ve bir cocugun bayram elbisesini aldik
simdiye kadar her yildönümlerinde kalici hediyeler aldik birbirimize
ama bu sene ki bir baska güzel oldu..
icim son derece rahat ve huzurlu cok sükür