doğumgünü,yıldönümü,yılbaşı hediyeleri

hmmm..yaparlar gibime geliyo yaa orda öyle seyleri cok yaptıranlar vardı cünkü normal defter yapamazlarsa bile spralli yapabilirler istediğin sekilde burda onu yapıyolar cünkü..

Ben doğumgünü olduğundan falan değil de sürpriz yapmak için bişey almak istiyorum çünkü hep o bana hediye alıyor ben almadım hiç :)
Şu sihirli kupadan almak istiyordum aslında ama meğerse biliyomuş onu ben bilmediği değişik bişey olsun istiyorum yinede aklımda :)
Bide hediye fikirlerinizi okurken burda okudum kendi resimlerini puzzle yapan vardı arkasına tek kelimelik şeyler yazarak daha değişik bişeye çevirmiş böyle daha cazip bence :) Hala düşünüyorum fikirlerinizi yaptıklarınızı lütfen paylaşmaya devam edin kızlaaarrrr :))

puzzle benimde hosuma gitti

Ben uzaktan kumandalı helikopter alıcam :) bence böyle şeyler her erkeğin hoşuna gider kaç yaşında olursa olsun

Ben uzaktan kumandalı helikopter alıcam :) bence böyle şeyler her erkeğin hoşuna gider kaç yaşında olursa olsun

iyi fikir yoruldum artık ne yapsam kendim diye düşünmekten birazda hazır yapılmıs seyleri hediye edeyim canımm

kutuları falan nerden alıyosun ya :44:

aynen kızlar hediye kutularını nerden alıyosunuz ?

Dün 10 ay için 10 hediye hazırlayıp verdim kutu da dahil çoğu şeyi ben yaptım :) Ben de kutunun nerden alındığını bilmiyorum bakınmıştım biraz ama bulamamıştım o yüzden çareyi kendim yapmakta buldum hiçte fena olmadı :)

biz daha 1 hediye bulamadık 10 tane ne yaptın?

internette söyle birşey buldum foto mozaik bir erkeğin hoşuna gider mi sizce?

Fotoğraf albümünüzdeki tüm fotoğrafları yanyana dizelim. Uzaktan bakınca ana fotoğraf, yakından bakınca albümdeki resimlerinizin olduğu bir mozaik duvarınızı süslesin..

hediyelik foto mozaik poster - Hediye Poster

Son düzenleme:

Hayatımda duyduğum en güzel hediye diyebilirim..

benim 3 gün önce dogum günümdüeşim hatırladıgı halde ne hediye aldı nede pasta kutlamadı bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…