- 21 Ekim 2017
- 528
- 474
- 53
- Konu Sahibi Zamazingoo
-
Harbi:)) benim demirim dusuktu oykeki 5. 7 miydi ne.. gebelikte ve bu dogunda kanama riskini arttiriyor. Sukur bisey olmadi ama demir dusuktu.. ki gebelik ve sonrasi vitamin kullandim. Bi ara vitamine ara verdim. Baktim basa cikamiyorum solgar vitamin kullandim ve hayatimda yukselmesigi kadar yukseldi demirim. Yeterli degildi ama hayatimin dn yuksek zamaniydi. Tekrar baslicam kismetse
Evet d vitaminide cok onemli.. takviye slicaz mecburen: ( cocukkara zaten 4 yasina kadar d vitamini vermek lazim. Ben cocuklarada vitamin hapi kulkaniyorum.Benim de kendimi bildim bileli Demir düşük çocukların da öyle.. ve d vitaminim. Sanırım biraz da dökülmenin fazlalığını bunlar tetikliyor
Vitaminlerinizi kullanmaya devam ediyor musunuz?merhaba hanımlar,
Doğum yapalı neredeyse 6 ay oldu. Hala saçlarım çok dökülüyor. Ama öyle böyle değil... doğumdan sonra normal biliyorum ama bu kadar değil.ev de yerler de görüyorum sürekli, ki ben hiç bilmem saçımın döküldüğünü. Kıldan nefret ederim zaten.
Halıda yerde orda burda hep benim kıllarım. Elimi her attığımda 3/5 saç teli mutlaka geliyor. Tarasam avuç avuç.
Çok moralimi bozuyor artık. Tecrübeli hanımlar (göya bende tecrübeliyim 2. Doğumum :) ama ilk doğumda bu kadar olmamıştı )
Ne olur bana bi çare deyiverin
Vitaminlerinizi kullanmaya devam ediyor musunuz?
Benim doktorum, kalsiyum+magnezyum+d3 bulunan bir vitamin de dahil olmak üzere hepsine devam etmen lazım dedi. İlk doğumumda ben de kullanmadım ve çok saçım dökülmüştü. Emzirmek vücuttan inanılmaz kalsiyum çekiyor bir kere gün içinde yediğiniz 1 kase yoğurt içtiğiniz 1 bardak süt ile bu ihtiyacı asla karşılayamazsınız. Doktorunuza danışın bence, her doktor her şeyi sormadan söylemiyor.Yok etmiyorum doktor devam et diye bir şey söylemedi ki banasadece kan ilacı devam ediyorum onu da kestim sayılır hatta
Ayy evet ya duydum onuda zannetmiyorum pek ama gorucez.Dikkat et yanliz omuzlarina filan bulasirsa kil cikiyomus:)
merhaba hanımlar,
Doğum yapalı neredeyse 6 ay oldu. Hala saçlarım çok dökülüyor. Ama öyle böyle değil... doğumdan sonra normal biliyorum ama bu kadar değil.ev de yerler de görüyorum sürekli, ki ben hiç bilmem saçımın döküldüğünü. Kıldan nefret ederim zaten.
Halıda yerde orda burda hep benim kıllarım. Elimi her attığımda 3/5 saç teli mutlaka geliyor. Tarasam avuç avuç.
Çok moralimi bozuyor artık. Tecrübeli hanımlar (göya bende tecrübeliyim 2. Doğumum :) ama ilk doğumda bu kadar olmamıştı )
Basini asagi egerek yika:)Ayy evet ya duydum onuda zannetmiyorum pek ama gorucez.
Haftada kaç kere olduğu önemli mi?Ben hamilelikten degil ama bildigin kellesmistim nerdeyse.
Burda bi kere daha anlatmistim onu anlatayim. Sarimsaklari ben direk kafama uyguladim ama o cok kokulu.
Siz hakiki zeytinyaginin icine boluk borcuk sarimsaklar atin kavanozun agzini kapatip 1 gun bekletin . Ertesi gun acin kafaniza surun yedirin 4 saat kadar bekletip yikayin sacinizi. Sarimaaklar bol olsun
Valla ben bi kere yaptim yetti. Ama ben direk sarimsaklari surmustum basima. Siz zeytinyagina haftada iki kere yapsaniz bence yeter .Haftada kaç kere olduğu önemli mi?
Bir kere yapınca hemen durdu mu dökülme?? Sonuç alacaksam ikisini de yapıyım ne olacak :)Valla ben bi kere yaptim yetti. Ama ben direk sarimsaklari surmustum basima. Siz zeytinyagina haftada iki kere yapsaniz bence yeter .
merhaba hanımlar,
Ben bi kere yaptim durdu ve sac da cikmaya basladi ama 1 sene bi yagmur yagsa kafam islansa tam sarimsak kokusu degil ama hani boyle bi tuhaf koku geliyordu ama bi tek ben aliyordum oyle etrafa yayilmiyormBir kere yapınca hemen durdu mu dökülme?? Sonuç alacaksam ikisini de yapıyım ne olacak :)
Hapını kullanıyorum demir için de kullanıyorum artık o kadar düşük ki 2haftada 1 iğnesini vuruluyorumSuan senin vitamin hapi kullanman lazim zaten?
Ne anlamda sezeryan için mi ayyg 3. Benim de3. Dogumda hersey dahada beter oluyo:))
Canim herkes ayni degil tabii ama saclarim ilk oglumu 1 sene emzirdim cabuk toparlanmisti mesela.. 3. De daga erken dokulmeye basladi mesela. Ha buarada ben 3. De bulantidan kilo alamamistim pek.. dorenc dustu sanirim.. birde vucut icin kolaybirsey degil gebelik dogum uykusuz geceler.. ben vajinal dogurdum hepsini..Ne anlamda sezeryan için mi ayyg 3. Benim de
Benimde 3. De bulantı kusma azaldı ya cinsiyeti diğerleri kız bu erkek ondan yada vücut alıştı artık diyodum sezeryan benim dr son ay belli olur dedi ssvd için inşallah olur saçlar için de inşallah bi çözüm buluruz artıkCanim herkes ayni degil tabii ama saclarim ilk oglumu 1 sene emzirdim cabuk toparlanmisti mesela.. 3. De daga erken dokulmeye basladi mesela. Ha buarada ben 3. De bulantidan kilo alamamistim pek.. dorenc dustu sanirim.. birde vucut icin kolaybirsey degil gebelik dogum uykusuz geceler.. ben vajinal dogurdum hepsini..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?