- 21 Ekim 2017
- 528
- 474
- 53
- Konu Sahibi Zamazingoo
-
Hamilelikte kullandiginiz vitaminleri emzirirken de kullaniyor musunuz? Ben hâlâ devam ediyorum,2 yıl oldu. Çok dökülme yasamadim.
Ilk dogumumda da olmustu ama Ozellikle benimde 2 dogumda cok asiri sac dokulmesi yasadim avuc avuc dokuluyordu onum resmen seyrelmis kel gibi olmustu aglayarak saclarimi ensemde kesmistim ondan sonra bi azalma oldu zamanla durdu cok sukur o dokulen yerlerden yeni saclar cikti suan belimdeler saclarimmerhaba hanımlar,
Doğum yapalı neredeyse 6 ay oldu. Hala saçlarım çok dökülüyor. Ama öyle böyle değil... doğumdan sonra normal biliyorum ama bu kadar değil.ev de yerler de görüyorum sürekli, ki ben hiç bilmem saçımın döküldüğünü. Kıldan nefret ederim zaten.
Halıda yerde orda burda hep benim kıllarım. Elimi her attığımda 3/5 saç teli mutlaka geliyor. Tarasam avuç avuç.
Çok moralimi bozuyor artık. Tecrübeli hanımlar (göya bende tecrübeliyim 2. Doğumum :) ama ilk doğumda bu kadar olmamıştı )
Ne olur bana bi çare deyiverin
Dogumdan degil de benim de bir ara cok dokuluyordu stresten. Argan yağı benim saç dökülmeme iyi gelmisti. Saclarimi gurlestirdi bile. Istersen guvenilir bir yerden argan yagi alip dene.
Doktor
Cildiye uzmanı
Kan tahlili
Eksik vitaminler falan
Doğum sonrası mevsim geçişleri saç dökülmesi çok doğal
Böyle basit şeylere moralini bozma bak streste bir etkendir saç dökülmesine
Canım annelinin tadını çıkar
Hamilelikte kullandiginiz vitaminleri emzirirken de kullaniyor musunuz? Ben hâlâ devam ediyorum,2 yıl oldu. Çok dökülme yasamadim.
Bebeğinizi mutlulukla büyütün inşallah.
Dün kuzenim de aynı dertten şikayetçiydi de doktor 1 sene sürer demiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?