• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğumdan sonrası :(

Ben hamilelikten degil ama bildigin kellesmistim nerdeyse.
Burda bi kere daha anlatmistim onu anlatayim. Sarimsaklari ben direk kafama uyguladim ama o cok kokulu.
Siz hakiki zeytinyaginin icine boluk borcuk sarimsaklar atin kavanozun agzini kapatip 1 gun bekletin . Ertesi gun acin kafaniza surun yedirin 4 saat kadar bekletip yikayin sacinizi. Sarimaaklar bol olsun

Şuan b12 kansızlık ve vitamin eksikliği yani ne ararsan eksik bende ve aşırı dökülüyo
Bence bi kan tahlili yaptır
Ben bekarken doğal zeytin yağı sürüp bekletirdim duştan önce tekraryapmayı planlıyorum güçlendiriyo faydası oluyo

Şuan b12 kansızlık ve vitamin eksikliği yani ne ararsan eksik bende ve aşırı dökülüyo
Bence bi kan tahlili yaptır
Ben bekarken doğal zeytin yağı sürüp bekletirdim duştan önce tekraryapmayı planlıyorum güçlendiriyo faydası oluyo
Sen gebesin birde suan hic dokulmemesi lazim

2.5 aylık bebegim ama bende dokular falan yok sukur bı cıldıyeye gittiniz mi acaba belki kullanmanız gereken sampuan yada yag bakım kurlerı olabılır

Hamilelikte bebek butunuyle bizden beslenirken mineral kalsiyum vs ne varsa dibe vuruyor
Bence bunun tek çözümü sağlıklı beslenmek. Bol su ve düzenli uyku..

İlk defa duyuyorum doğumdan sonra saç dökülmesini bende hiç dökülmedi acaba dökülmeye meyilli saçlar mı dökülüyor gerçekten ilk defa duyuyorum

Demir damlasi kullanmistim. Elbette once kan sayimi vs testler yapilmisti doktor tavsiyesi. Bir de silikonsuz parabensiz sampuan ve argan yagi. Hic sacim dokulmedi.

Demir ve kan haplarınızı kullanıyor musunuz? Bende de son bir buçuk aydır felaket bir saç dökülme problemi var. Öyle ki saçlarımı sürekli topuz yapıyorum artık oraya buraya dökülmesinler diye. Doktoruma söyledim, demir ve kan hapı yazdı tekrar azaldı biraz.

Anaaaaammmm harbi mi kız
Harbi:)) benim demirim dusuktu oykeki 5. 7 miydi ne.. gebelikte ve bu dogunda kanama riskini arttiriyor. Sukur bisey olmadi ama demir dusuktu.. ki gebelik ve sonrasi vitamin kullandim. Bi ara vitamine ara verdim. Baktim basa cikamiyorum solgar vitamin kullandim ve hayatimda yukselmesigi kadar yukseldi demirim. Yeterli degildi ama hayatimin dn yuksek zamaniydi. Tekrar baslicam kismetse

Back