• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğumdan sonrası :(

Benimde 3. De bulantı kusma azaldı ya cinsiyeti diğerleri kız bu erkek ondan yada vücut alıştı artık diyodum sezeryan benim dr son ay belli olur dedi ssvd için inşallah olur saçlar için de inşallah bi çözüm buluruz artık
Benimki tersti ilkler oglan son kiz. Bu gebelikte sans canim ya. Neler yasayacagini kestiremiyosun hic. Sen vitaminleri kullan ve tavsiye ettim daha once emzirme bitince solgarin vitamin hapini kullan toparlarsin. Emzirirken geveyken kullanilmiyo o markanin vitaminleri cunku. Saglicakla alda kucagina gerisi gelip gecici

Benimki tersti ilkler oglan son kiz. Bu gebelikte sans canim ya. Neler yasayacagini kestiremiyosun hic. Sen vitaminleri kullan ve tavsiye ettim daha once emzirme bitince solgarin vitamin hapini kullan toparlarsin. Emzirirken geveyken kullanilmiyo o markanin vitaminleri cunku. Saglicakla alda kucagina gerisi gelip gecici
Amin canım sağol tavsiyen için bende şimdiden not alcam unutmayayım diye

vitamın takvıye sart
o dokulme 1-2 sene surebılır
ömürlü olsunlar ne diş kalıyor ne saç :KK36:

Aniden düşen vitamin, kan, demirz mineral her neyse sebep onlar. Ben vitamin vs desteklerini hala arada alıyorum. Dökülme olmadı şükür. Sağlık ocağından tüm değerlerinize baktırın düşen bir şeyler vardır.

Hele emziriyorsanız ve tekrar takviye almıyorsanız hepsi çocuğa geçer size kalmaz o yüzden dökülür.

Aniden düşen vitamin, kan, demirz mineral her neyse sebep onlar. Ben vitamin vs desteklerini hala arada alıyorum. Dökülme olmadı şükür. Sağlık ocağından tüm değerlerinize baktırın düşen bir şeyler vardır.

Hele emziriyorsanız ve tekrar takviye almıyorsanız hepsi çocuğa geçer size kalmaz o yüzden dökülür.

Evet takviye vitamin alan arkadaşların ya hiç dökülmemiş ya da az olmuş ben bunu anladım şuan. Yani normal değil şuan yaşadığım hemen randevumu alıyorum.
Tşkrlerrr :KK68:

gecıyor normal birşey.şampuan çam tereenti yağı damlatın.kokusu hoş gelmıcek ama işe yarıyor

Back