- 7 Mayıs 2017
- 2.052
- 2.588
- 133
- Konu Sahibi Zamazingoo
-
Sen gebesin birde suan hic dokulmemesi lazimŞuan b12 kansızlık ve vitamin eksikliği yani ne ararsan eksik bende ve aşırı dökülüyo
Bence bi kan tahlili yaptır
Ben bekarken doğal zeytin yağı sürüp bekletirdim duştan önce tekraryapmayı planlıyorum güçlendiriyo faydası oluyo
Bi kac aya baslayacak2.5 aylık bebegim ama bende dokular falan yok sukur bı cıldıyeye gittiniz mi acaba belki kullanmanız gereken sampuan yada yag bakım kurlerı olabılır
Bunu surekli mi kullaniyosun?Sampuanina 3 4 tane dogum kontrol hapi at ezipte. Benimkini o sekilde kesti.
2 aydır kullanıyorum.Bunu surekli mi kullaniyosun?
Dikkat et yanliz omuzlarina filan bulasirsa kil cikiyomus:)2 aydır kullanıyorum.
Ama dökülmekle kalmıyo baya baya avuç avuç gidiyo aksine eşimde kıldan tiksinir sofranın kenarında görse yemek yemez aklım çıkıyo bigün başıma gelcek diyeSen gebesin birde suan hic dokulmemesi lazim
Suan senin vitamin hapi kullanman lazim zaten?Ama dökülmekle kalmıyo baya baya avuç avuç gidiyo aksine eşimde kıldan tiksinir sofranın kenarında görse yemek yemez aklım çıkıyo bigün başıma gelcek diye
Benimde ikinci dogumumda asiri dokuldu , demir ve d vitamini takviyesi yapti doktor serumla , sac dokulmem azaldi
3. Dogumda hersey dahada beter oluyo:))
Harbi:)) benim demirim dusuktu oykeki 5. 7 miydi ne.. gebelikte ve bu dogunda kanama riskini arttiriyor. Sukur bisey olmadi ama demir dusuktu.. ki gebelik ve sonrasi vitamin kullandim. Bi ara vitamine ara verdim. Baktim basa cikamiyorum solgar vitamin kullandim ve hayatimda yukselmesigi kadar yukseldi demirim. Yeterli degildi ama hayatimin dn yuksek zamaniydi. Tekrar baslicam kismetseAnaaaaammmm harbi mi kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?