• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğumdan sonrası :(

Harbi:)) benim demirim dusuktu oykeki 5. 7 miydi ne.. gebelikte ve bu dogunda kanama riskini arttiriyor. Sukur bisey olmadi ama demir dusuktu.. ki gebelik ve sonrasi vitamin kullandim. Bi ara vitamine ara verdim. Baktim basa cikamiyorum solgar vitamin kullandim ve hayatimda yukselmesigi kadar yukseldi demirim. Yeterli degildi ama hayatimin dn yuksek zamaniydi. Tekrar baslicam kismetse

Benim de kendimi bildim bileli Demir düşük çocukların da öyle.. ve d vitaminim. Sanırım biraz da dökülmenin fazlalığını bunlar tetikliyor

Benim de kendimi bildim bileli Demir düşük çocukların da öyle.. ve d vitaminim. Sanırım biraz da dökülmenin fazlalığını bunlar tetikliyor
Evet d vitaminide cok onemli.. takviye slicaz mecburen: ( cocukkara zaten 4 yasina kadar d vitamini vermek lazim. Ben cocuklarada vitamin hapi kulkaniyorum.

merhaba hanımlar,
Doğum yapalı neredeyse 6 ay oldu. Hala saçlarım çok dökülüyor. Ama öyle böyle değil... doğumdan sonra normal biliyorum ama bu kadar değil.ev de yerler de görüyorum sürekli, ki ben hiç bilmem saçımın döküldüğünü. Kıldan nefret ederim zaten.
Halıda yerde orda burda hep benim kıllarım. Elimi her attığımda 3/5 saç teli mutlaka geliyor. Tarasam avuç avuç.
Çok moralimi bozuyor artık. Tecrübeli hanımlar (göya bende tecrübeliyim 2. Doğumum :) ama ilk doğumda bu kadar olmamıştı )

Ne olur bana bi çare deyiverin :KK43:
Vitaminlerinizi kullanmaya devam ediyor musunuz?

Yok etmiyorum doktor devam et diye bir şey söylemedi ki bana :KK43: sadece kan ilacı devam ediyorum onu da kestim sayılır hatta
Benim doktorum, kalsiyum+magnezyum+d3 bulunan bir vitamin de dahil olmak üzere hepsine devam etmen lazım dedi. İlk doğumumda ben de kullanmadım ve çok saçım dökülmüştü. Emzirmek vücuttan inanılmaz kalsiyum çekiyor bir kere gün içinde yediğiniz 1 kase yoğurt içtiğiniz 1 bardak süt ile bu ihtiyacı asla karşılayamazsınız. Doktorunuza danışın bence, her doktor her şeyi sormadan söylemiyor.

merhaba hanımlar,
Doğum yapalı neredeyse 6 ay oldu. Hala saçlarım çok dökülüyor. Ama öyle böyle değil... doğumdan sonra normal biliyorum ama bu kadar değil.ev de yerler de görüyorum sürekli, ki ben hiç bilmem saçımın döküldüğünü. Kıldan nefret ederim zaten.
Halıda yerde orda burda hep benim kıllarım. Elimi her attığımda 3/5 saç teli mutlaka geliyor. Tarasam avuç avuç.
Çok moralimi bozuyor artık. Tecrübeli hanımlar (göya bende tecrübeliyim 2. Doğumum :) ama ilk doğumda bu kadar olmamıştı )

Çaresi var mı bilmiyorum ama sabrederseniz geçer bence. Ben de doğumdan sonra yaklaşık 10 ay falan deli gibi dökülme çektim ama şimdi yeniden çıkıyorlar, ön tarafları bir görsen kahkül gibi oldu :) az daha sabret, geçecek zamanla inşallah. Emzirirken oluyormuş böyle oluk oluk dökülmeler..

Kanınıza mutlaka baktırın. Herkesin dediği gibi Demir ve vitamin de takviye. Ayrıca maya maskesi yapın saçlarınıza . Nasıl diye sorarsanız internette tarif var diye hatırlıyorum dökülme önleyici. Birde loreal bir ürünü varmış ama pahalı adını bilmiyorum bir araştırın . Sonuç olarak geçiyor kafanıza takmayın

Ben hamilelikten degil ama bildigin kellesmistim nerdeyse.
Burda bi kere daha anlatmistim onu anlatayim. Sarimsaklari ben direk kafama uyguladim ama o cok kokulu.
Siz hakiki zeytinyaginin icine boluk borcuk sarimsaklar atin kavanozun agzini kapatip 1 gun bekletin . Ertesi gun acin kafaniza surun yedirin 4 saat kadar bekletip yikayin sacinizi. Sarimaaklar bol olsun
Haftada kaç kere olduğu önemli mi?

3.5 aylık bebeğim benim de durumum fena. Zaten seyrek saçlıyım şimdi hepten kelleşiyorum :( saç bakım ampüllerinden kullansam sakıncası olur mu acaba emziriyorum ya...

merhaba hanımlar,

Benzer durumu yaşadım, Revox at kuyruğu şampuanı kurtardı beni, tabi hormonların da zamanla yatışması sonucu..

Bir kere yapınca hemen durdu mu dökülme?? Sonuç alacaksam ikisini de yapıyım ne olacak :)
Ben bi kere yaptim durdu ve sac da cikmaya basladi ama 1 sene bi yagmur yagsa kafam islansa tam sarimsak kokusu degil ama hani boyle bi tuhaf koku geliyordu ama bi tek ben aliyordum oyle etrafa yayilmiyorm

Denerseniz eger sarimsaklari ben ezip direk kafama surup 4 saat falan beklemistim .

Ne anlamda sezeryan için mi ayyg 3. Benim de
Canim herkes ayni degil tabii ama saclarim ilk oglumu 1 sene emzirdim cabuk toparlanmisti mesela.. 3. De daga erken dokulmeye basladi mesela. Ha buarada ben 3. De bulantidan kilo alamamistim pek.. dorenc dustu sanirim.. birde vucut icin kolaybirsey degil gebelik dogum uykusuz geceler.. ben vajinal dogurdum hepsini..

Canim herkes ayni degil tabii ama saclarim ilk oglumu 1 sene emzirdim cabuk toparlanmisti mesela.. 3. De daga erken dokulmeye basladi mesela. Ha buarada ben 3. De bulantidan kilo alamamistim pek.. dorenc dustu sanirim.. birde vucut icin kolaybirsey degil gebelik dogum uykusuz geceler.. ben vajinal dogurdum hepsini..
Benimde 3. De bulantı kusma azaldı ya cinsiyeti diğerleri kız bu erkek ondan yada vücut alıştı artık diyodum sezeryan benim dr son ay belli olur dedi ssvd için inşallah olur saçlar için de inşallah bi çözüm buluruz artık

Ben de altıncı aydayım ve durumum sizinkiyle aynı, saçlarım avuçlarımda hep. Ben yerlere dökülmesin diye hep örülü geziyorum. Bitkisel bazlı bir şampuan+saç kremi ve multivitamin kullanıyorum bir aydır. Biraz azalma var gibi geldi bana

Back