doğumdan sonra kilo veremeyenler

bende sizin gibi kilo sorunum var bebeğim 9 aylık 64 kiloyum bebeğimi emziriyorum ben hangi bitkisel ilacı kullansam iyi gelir.
diyet yaptiğim halde kilolar gitmiyor acil bana cevap göndersseniz iyi olur lütfen...

canım ben sabahları ac karınla ılık limonlu su içtim ar5alardada yeşil çay çuboklu tarcın zencefil çayı demledim içtim 86 kilodan 76 düştü kilom tavziye ederim....

Selam herkese . Ben 56 ile başladım 81 le bitirdim. Tam 25 kilo nasıl aldığımı bende bilmiyorum. Normalde çok yer hiç kilo almazdım. Ama hamilelikte ne yediysem yaradı. Bir de erken doğurdum 36+1 de oğlum 2.600 doğdu. Doğumda 7 kilom gitti. 20 günde de 2 kilo gitmiş. Bol bol emziriyorum kalanlar ne kadar zamanda gidecek bakalım :)

3 kilom daha gitmiş :) bu gidişle eski kiloma dönerim sanırım

Yesil cay icen bayanlar yesil cay hamilelikte ve emzirme doneminde bebek icin zararli bir bitki cayidir. Bitki caylarini da kafaniza gore icmemelisiniz ozellikle emzirirken zararli olanlar var. Internette arastirabilirsiniz. Ustunden iki yil gecmis artik dogumdan sonra kilo veremeyen yok galiba☺bi ben mi varim ben mecburi sezeryanla sezeryandan nefret edip istemedigim halde dogurmak zorunda kaldim. Cunku zaten en zayif halimde bile ayva gobekli bi insandim. Dedim sezeryanla daha da buyur. Nitekim suan oyle 8 aylik oldu kizim diyet arti kosu bandimda yuruyuse basladim. Ogretmenim okula giderken giyecek bir dolap dolusu kiyafetten sadece 4 parcaya girebiliyorum. 65le hamile kaldim 80le dogum ciktigimda 71 simdi 77 gibi hain rakamlarla ugrasiyorum. Goruntumden foto cektirmekten cevremde dogum yapip pirt kilo verenlerden nefret ediyorum. Kaynanamin kilo kalmis diye yuzume soylerse agzina edecegimi bilmesi uzerine yuzunde toplanmis yakismis demesini duymak beni dellendiren en son noktaydi. Artik zayiflayabilmeyi umuyorum. Ama diyetimde aksam ogunu yaklasinca bi elim ayagim titriyor sanirim o arada birer saat arayla bi arkadasin yazdigi gibi sik ara ogun yapmaliyim. Daha yeni basladim umarim veririm kizlar. Tombik olmak cok gicik. Boy 170. Kilo 77 dusunun artik. Kocamin giysilarini giyiyorum. Bide kocam bakimlidir ona gicik oluyorum. Kasli falan. Ben yanında dobis. Ama kizima bakiyorum degerdi be diyorum kendime. Yinede askisi gibi olmayi cok istiyorum. Dedigim gibi ogretmenim bu donem evde hergun kosu bandi haftada bi gun yada iki gun pilates yapayim ikinci donemde bfite gideyim diyorum. Sirf gobege. Ama kurslarla falan 7 gun calisiyorum. Evde annem geldi kizima bakmaya. Kadinida spora diye birakmak biraz okuzluk geliyor bana. Ne yapsam bilemedim. Ah bu kilolar. Ah benim hipotroidim. Keske metabolizmasi hizli kisilerden olaydim. Yinede ayni dertten muzdarip kisileei okumak bana can verdi. Sagolun kizlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…