Aynı dertten muzdaribiz bende doğuma 15 kilo alarak girdim eve geldiğimde 5 kilo vermiştim ama sonra bir iştahım açıldı tabi sütte verdiğim için misliyle kilo aldım kızım şu anda 5,5 aylık ve ben bir an önce kilo vermek istiyorum kendimi çok kötü hissediyorum ek gıdaya da geçtik sütüm az geliyor artık,herkes 1 yıl içinde verirsin diyor ama bana hiç gitmeyecekmiş gibi geliyor.
selamlar erkese;
benim sorunum kilolarımla. doğumda 30 kilo aldım şimdi de veremiyorum. 66 ile başladım 96 ile doğuma girdim şu an 82 kiloym yani 40ım çıktığından beri 82 kiloyum. ben nasıl kilo vercem sütüm az azcık dyet yapsam hemen gidiyo zaten az olan sütüm. 4 ay oldu gram vermedim. kilo veremediim için de depresyona giriyorum. kocamla bile aramız kötü kendimi kötü hissediyorum. Offf ya yok mu hiç benim gibi olan. verirsin ne var canım ben şunu yaptım verdim hem de daha erken deyinolmaz di mi ama napıyım umut kapısı işte:Saruboceq: bana yardım edebilecek arkadaşlarımdan yardım rica ediyorum
kaydirigubbakcemile3 kızlar yandık wala bende bi diyet var eve gidince (annemde kalıyorum bu ara sıcaklar yüzünden) bulur yazarım size işe yarar mı bilmem ben yapamadım benim kızım durmuyo sürekli kucakta yada sohbet istiyo 5dk ayrılamıyorum yanından o yüzden kendime doğru dürüst sofra hazırlayamıyorum ecburen ekmek arası bişeyler bisküvi ya da çok acıktım diye çikolatabilmiyorumkismile of yaa ben hep obez kalcam galiba. LAF ARAMIZDA EMZİRMEYŞ KESİYİM KOCA Bİ BARDAK DİYET KOLA YANINDA DA SİGARA İÇİCEM AHDIM VAR 1 SENEDİR HASRETİM
selamlar erkese;
benim sorunum kilolarımla. doğumda 30 kilo aldım şimdi de veremiyorum. 66 ile başladım 96 ile doğuma girdim şu an 82 kiloym yani 40ım çıktığından beri 82 kiloyum. ben nasıl kilo vercem sütüm az azcık dyet yapsam hemen gidiyo zaten az olan sütüm. 4 ay oldu gram vermedim. kilo veremediim için de depresyona giriyorum. kocamla bile aramız kötü kendimi kötü hissediyorum. Offf ya yok mu hiç benim gibi olan. verirsin ne var canım ben şunu yaptım verdim hem de daha erken deyinolmaz di mi ama napıyım umut kapısı işte:Saruboceq: bana yardım edebilecek arkadaşlarımdan yardım rica ediyorum
mrb kızlar bende doğum yapalı 15 ay oldu kızımı hala emziriyorum ve diyet yapmama rağmen
üstüme yapışmış olan 10 kiloyu veremiyorum herkes adet olmaya başlayınca verirsin diyor
hala adet olmadım sizler adet oluyormusunuz acaba kiloyla adetin bir bağlantısı varmı
herkes alakası var diyor canım bilmiyorum.bende 7ay oldu hala adet olmadım,sabırsızlıkla bekliyorum olunca göreceğiz.bu arada koşuya platese spor salonuna giden arkadaşlara imreniyorum.benim oğlumu 5dakika tutta tuvalete gideyim diyecek kimsem bile yok