doğumdan sonra kilo veremeyenler

hanımlar benim kızım suan 12 aylık ve doğumdan önceki halime döndüm kafanıza takmayın biras ekmeği kewsceksiniz biras spor ve ben form çaylarından içtim tabi 6 ay emzirebildim emzirirkende sadece sıvı tukettim sonuçta tatlının faydası yok biraz azim bence

valla herkes aynıymış bende sadece benim kilolar yapıştı bana sanıyordum. hamileyken 12 kilo aldım. altısı doğumda gitti altısı 3 buçuk ay oldu gram eksilmedi. ve çok iri görünüyorum hamileyken giydiğim gömleğim vardı kolları olmuyor şimdi şiştim galiba nasıl olcak bilmiyorum gardrop dolu ama ben bir pantlon iki tşörtle yaşıyorum. ve hala hamile kıyafetlermi giyiyorum. korse aldım onun içine bile giremedim bi büyük bedenini alıcam. korse fayda ediyo diyolar bakalım olcakmı

kızlar bende hamileliğimde 18 kilo aldım o kadar mutsuzdumki hiç veremeyceğim diye düşünüyordum..çünkü çok zor kilo veren bir yapım var benim..herkes 1 senede anca gider dedi..1 sene öyle dolaşmak benim için tam bir kabustu 1 kilo fazlaya bile tahammülüm yok çünkü.doğum yaptım herkes şimdi daha çok alacaksın süt yapsın diye dedi..bunların çoğuda benim kilolu olmamaı isteyen tiplerdi..onları mutlu etmek için ses çıkarmadım he he dedim geçiştirdim.
doğumdan hemen sonra bol su içtim her öğün 1 dilim kepek ekmeği yedim sadece..asla şekerli şey tüketmedim..hamur işi abur cubur hiç yemedim
bol yeşillik ve suu..bide rezeen çayı..o kadar çok sütüm olduki..
kızım uyudukça egzersiz yaptım..normal doğum yaptığım için hemen mekik çekmeye başladım..hergün yürümeye çalıştım..eski kiloma dönene kadar ağzıma sürmedim kalorili şeyleri..3-4 ay sonra vermiştim artık herkes şaşırdı çünkü üstüme yapışacağını sandılar..
biraz gayret edin inanın..egzersiz sıkılaştırıyor.sınırları zorladım valla vaktim yoksa bile yarataya çalıştım yürüdüm..sabah erken kalktım öyle yaptım egzersizi yine yaptım..

kızlar bende hamileliğimde 18 kilo aldım o kadar mutsuzdumki hiç veremeyceğim diye düşünüyordum..çünkü çok zor kilo veren bir yapım var benim..herkes 1 senede anca gider dedi..1 sene öyle dolaşmak benim için tam bir kabustu 1 kilo fazlaya bile tahammülüm yok çünkü.doğum yaptım herkes şimdi daha çok alacaksın süt yapsın diye dedi..bunların çoğuda benim kilolu olmamaı isteyen tiplerdi..onları mutlu etmek için ses çıkarmadım he he dedim geçiştirdim.
doğumdan hemen sonra bol su içtim her öğün 1 dilim kepek ekmeği yedim sadece..asla şekerli şey tüketmedim..hamur işi abur cubur hiç yemedim
bol yeşillik ve suu..bide rezeen çayı..o kadar çok sütüm olduki..
kızım uyudukça egzersiz yaptım..normal doğum yaptığım için hemen mekik çekmeye başladım..hergün yürümeye çalıştım..eski kiloma dönene kadar ağzıma sürmedim kalorili şeyleri..3-4 ay sonra vermiştim artık herkes şaşırdı çünkü üstüme yapışacağını sandılar..
biraz gayret edin inanın..egzersiz sıkılaştırıyor.sınırları zorladım valla vaktim yoksa bile yarataya çalıştım yürüdüm..sabah erken kalktım öyle yaptım egzersizi yine yaptım..

imrendim sana doğrusu....
bnm de kilo problemim var....
cok fena durumdayım...ama hala baslıyamadım....
ooooooooooooooooooooooooofffff bnm ahmaklığım işte hep erteliyoum...:84:
ama yarın baslıyoum spora ve dikkat etmeyee...:21:

imrendim sana doğrusu....
bnm de kilo problemim var....
cok fena durumdayım...ama hala baslıyamadım....
ooooooooooooooooooooooooofffff bnm ahmaklığım işte hep erteliyoum...:84:
ama yarın baslıyoum spora ve dikkat etmeyee...:21:

canım özellikle doğum sonrası kilolar yerleşmeden direk müdahele edersen gidiyor.bende gittiyse herkeste gider..hamilelikten önce 4 ay boyunca yırtınıp 7 kilo anca verebilmiş biriyim ben..hiç kaçamak yapmamıştım,sürekli spor yapıyordum diyet,zayıflatıcı çaylar elma sirkeleri vs vs..buna rağmen 7 anca gitmişti başkası olsa 20 verirdi..nitekim verende oldu gözümle gördüm..bu kadar ağır çalışıyor aslında metabolizmam..
eyvah dedim bunda gerçekten 1 senede anca giderse naparım..ama emzirmek çok kalori yaktırıyor..üstüne sporla ben yakıyorum,bide kalorili yemiyorum verdim yani.sakın süt yapacak diye helvaya tatlıya sarma..1 porsiyon tatlı yersin 1000 cal,gün boyu emzir en fazla 500 cal gider gerisi sana kalır...rezene ısırgan çayı iç..yeşillik ye,sütte iç oda çok süt yapıyor..yağsız iç ama..eminim verirsin kolay gelsin şimdiden:13:

ben bugün diyetisyene gidiyorum:KK43:(mutsuzum:KK43:(
bn gecen sene gitmiştim 2 ayda 10 kilo werdim...
sonra hamilwe kaldımı öğrendim.....
hepsini geri aldım....
şimdi de gitmeyi düşünüydum ama vazgectm yürüyüş bandı ve bisiklet aldım...
kendim cabalicanm ve umarım basarıcam.....:KK19:

dün diyetisyene gittim ve beni kovdu, 4 ay olmuş doğum yapalı, manında kesilir sütün diyet yaparsan dedi. ücreti iade etti kapının önüne koydu :)
moralim bozuldu, 1 yılda verirsin sakın kısma ve kasma kendini dedi.
yürüyüş yapmalıymışım.

dün diyetisyene gittim ve beni kovdu, 4 ay olmuş doğum yapalı, manında kesilir sütün diyet yaparsan dedi. ücreti iade etti kapının önüne koydu :)
moralim bozuldu, 1 yılda verirsin sakın kısma ve kasma kendini dedi.
yürüyüş yapmalıymışım.

yaaaaaaaaaa:KK53:

slm. ben 60 kilo ile hamile kaldım.23 kilo aldım 5 kilo doğumda gitmişti kalanıda 2 ayda falan gitti.şuan 60 kilodayım.bebeğim 7 aylık.kilo vermek için hiç uğraşmadım hemen gidiverdiler:KK66:ama malum göbek bendede kaldı.daha fazlada zayıflamaktan korkuyorumçok çabuk kilo veriyorum çünkü.uyku düzeni yemek düzenimiz kalmadı. oğluşumda çok yoruyo beni.benim rejimim buu:KK76:

canım sen de aynen benim gibisin lohusalıktan sonra geriye benim de tam 10 kilo fazlam kalmıştı.aynı senin yaptığın şekilde kalorili şeyler yemedim bol su içtim sadece faydalı şeyler yedim ve bol bol dans ederek 2 ayda verdim kiloları,lohusalığı da sayarsan doğumdan tam 4 ay sonra doğum öncesi kilomunda altına düştüm.ama şeker bayramın tek bir şeker bile yemeyerek.yani kızlar boğazınızı tutamıyorsanız sütü,emzirmeyi falan bahane etmeyin.çünkü bu şekilde yaparsanız sütünüz azalmaz aksine çoğalır.ben sadece anne sütü verdim yavruma.

şimdi herkesten iltifatlar alıyorum.millet o kadar meraklı ki hemen "göbeğin kalmış off ne çok kilo almışsın demeye"ama sadece 4 ay kendilerini tatmin edebildiler sonra hepsi morss.kızlar hiç değilse şu kötü niyetlileri çatlatmak için verin kilolarınızı.süpperr oluyoooor:KK52::

canım sen de aynen benim gibisin lohusalıktan sonra geriye benim de tam 10 kilo fazlam kalmıştı.aynı senin yaptığın şekilde kalorili şeyler yemedim bol su içtim sadece faydalı şeyler yedim ve bol bol dans ederek 2 ayda verdim kiloları,lohusalığı da sayarsan doğumdan tam 4 ay sonra doğum öncesi kilomunda altına düştüm.ama şeker bayramın tek bir şeker bile yemeyerek.yani kızlar boğazınızı tutamıyorsanız sütü,emzirmeyi falan bahane etmeyin.çünkü bu şekilde yaparsanız sütünüz azalmaz aksine çoğalır.ben sadece anne sütü verdim yavruma.

şimdi herkesten iltifatlar alıyorum.millet o kadar meraklı ki hemen "göbeğin kalmış off ne çok kilo almışsın demeye"ama sadece 4 ay kendilerini tatmin edebildiler sonra hepsi morss.kızlar hiç değilse şu kötü niyetlileri çatlatmak için verin kilolarınızı.süpperr oluyoooor:KK52::

kesinlikle aktılıyorum..millet göbekli kilolu kalsan utanmasa karşında oynayacak valla..ben akrabalarımın ilk 40 gün dışında yanında olmadım..veremezsin kalır kalır dediler hep..4 ay sonra hepsi şaşırdı:KK52::KK62:

4 ayda kac kilowerdiniz kızlar???
ya bnde wermek istiyoum ama bn hiç zayıflayamam gibi gelio...
sanki hep böle kalıcakmışım gibi....oooff moral sıfır...:KK58:

4 ayda kac kilowerdiniz kızlar???
ya bnde wermek istiyoum ama bn hiç zayıflayamam gibi gelio...
sanki hep böle kalıcakmışım gibi....oooff moral sıfır...:KK58:

kimisi lohusalıkta 20-25 bile veriyor..yapı meselesi,ama ben hiç bir zaman öylesine verememişimdir hayatımda..hep dikkat etmek zorundayım..öylesine geçirirsem bakıyorum kilo almışım:KK60:
ben 18 aldım doğumda gide gide 5 gitti..
1 hafta sonra baktım hala 5,moralim bozulmuştu..aslında normal yiyordum
bende ekmeği 1 dilime indirdim,her öğünde salata yedim
şekersiz komposto yağsız sütler,rezene ısırgan çayları
etler ızgara yada haşlama
sebze yemeği az yağlı buharda pişmiş..
tatlı hamur işi zırnık kadar yok
yürüyüş ve sporla 3,5 ayda 13 kilo verdim.
bol bol su içtim emzirdim..
sütümde besleyicydi yani
her ay 1 kilo mutlaka almıştı
:KK52:

Son düzenleme:
:KK71:bende doğum yapalı 3.5 ay falan oldu.58le hamile kaldım.76yla doğuma gittim gide gide 6 kilo gitti.ama daha sonra ne kilo aldım nede verdim.sezeryanlı olduğum için spor yapama 6 ay bekle dedi doktorum. nasıl vereceğim bilmiyorum.çok yemiyorum ama kısamıyorumda sütün azalacak diye çok korkuyorum.birde kabızlık sorunum var ne yapacağım bilmiyorum.kolaylıklar herkese.hepimizin bebekleri hayırlı sağlıklı olsun.......

kızlar uzun zamandır herkes kilosundan memnun sanırım ben hariç,eee kimsenin bir şey yazdığı yok.bende doğum yapalı 5 ay oluyor.emziriyorum.yedikçe yiyor ve kilo aldıkça alıyorum. çok su da içiyorum ama kör olmayasıca kilolar gitmiyor.ekmek yemezsem doymuyorum.arkadaşlarımdan ve ablalarımdan öneri bekliorum nolurrrr yardım edin.hiç bir kıyafetim olmuor.kendimi beğenmiorum :KK43:

suan dogum yapali kac ay oldu kac aldin dogumdan sonra kaci gitti.
bak ben 3 yil once yazmisim yukarda.onun ustune bir dogum daha yaptim suan kucuk olan 2 yasinda.
cooook kilo almaya meyilliyim ben
2. hamileligimde sik sik yuruyus yaptim,cok dikkat ettim yediklerime buna ragmen 14 kilo aldim.
dogumda 4.5 kilo gitti.
lohusaligim boyunca cok dikkat etmeme ragmen 2.5 anca giiti toplamda 7 verdim lohusalik bitene kadar.
arkadaslarim onu sadece dogumda vermislerdi:KK43::KK43::KK43:
sonra annenin yanina gittim 2.5 ay orda kaldik.ama malesef yalniz olmayinca kendi duzenim olmayinca veremiyorum ben.
millette kilon kalmis,verememissin demeye cok merakli..moral bozmak niyetleri ama insan daha cok gaza geliyor.
annemde kaldigim 2.5 ay suresince yine cok dikkate ttim spor yaptim ama dedigim gibi kendime ozel yemek yapamiyordum surekli birileri geliyor veya beni davet ediyorlardi.1-2 yudum hamur isi bile etkiliyor vermemi.3 kilo anca vermistim ordada.
kizim 4 aylikken evimdeydim ve 5 kilo fazlam vardi.1.5 ay boyunca hergun yurudum.her hafta degsik diyet listeleri yguladim bi listede takili kalmadim.ama kalsiyum ve salata acisindan zengin tutuyordumki sutum gitmesin.yag,tuz,un,seker...bu 4 unu nerdeyse hic yemedim.1.5 ayda 7 kilo verdim ve eskisindende zayif oldum..
su halimde 1.5 ayda birak 7 kiloyu 3 kilo anca veririm o yaptiklarimi yaparak.ama emzirmek metabolizmayi cok hizlandiriyor.hizli kilo vermemde buyuk katkisi var.
once inanman istemen lazim..
giymegi cok istedigin kiyafetlerini sik sik dene.moralin bozulursa daha cok gaza gelirsin
seni sinir eden kilolu olmandan mutlu olan kisiler varsa onlarin soylediklerini dusun buda cok gaza getiriyor valla.

2011 kasım 22 de 20 kg alarak normal doğum yaptım. Doğumdan 10 ay sonra eski kiloma dönmüştüm. 20 kg gitmişti. Evet ve 46 kiloyum....Ne mi yaptım bol bol emzirdim yeşil çaş içtim. Bebeğimi kucağıma aldım dans ettim. Ekmek yemedim.

X