kızlar bende hamileliğimde 18 kilo aldım o kadar mutsuzdumki hiç veremeyceğim diye düşünüyordum..çünkü çok zor kilo veren bir yapım var benim..herkes 1 senede anca gider dedi..1 sene öyle dolaşmak benim için tam bir kabustu 1 kilo fazlaya bile tahammülüm yok çünkü.doğum yaptım herkes şimdi daha çok alacaksın süt yapsın diye dedi..bunların çoğuda benim kilolu olmamaı isteyen tiplerdi..onları mutlu etmek için ses çıkarmadım he he dedim geçiştirdim.
doğumdan hemen sonra bol su içtim her öğün 1 dilim kepek ekmeği yedim sadece..asla şekerli şey tüketmedim..hamur işi abur cubur hiç yemedim
bol yeşillik ve suu..bide rezeen çayı..o kadar çok sütüm olduki..
kızım uyudukça egzersiz yaptım..normal doğum yaptığım için hemen mekik çekmeye başladım..hergün yürümeye çalıştım..eski kiloma dönene kadar ağzıma sürmedim kalorili şeyleri..3-4 ay sonra vermiştim artık herkes şaşırdı çünkü üstüme yapışacağını sandılar..
biraz gayret edin inanın..egzersiz sıkılaştırıyor.sınırları zorladım valla vaktim yoksa bile yarataya çalıştım yürüdüm..sabah erken kalktım öyle yaptım egzersizi yine yaptım..
imrendim sana doğrusu....
bnm de kilo problemim var....
cok fena durumdayım...ama hala baslıyamadım....
ooooooooooooooooooooooooofffff bnm ahmaklığım işte hep erteliyoum...:84:
ama yarın baslıyoum spora ve dikkat etmeyee...
bn gecen sene gitmiştim 2 ayda 10 kilo werdim...ben bugün diyetisyene gidiyorum(mutsuzum (
dün diyetisyene gittim ve beni kovdu, 4 ay olmuş doğum yapalı, manında kesilir sütün diyet yaparsan dedi. ücreti iade etti kapının önüne koydu :)
moralim bozuldu, 1 yılda verirsin sakın kısma ve kasma kendini dedi.
yürüyüş yapmalıymışım.
canım sen de aynen benim gibisin lohusalıktan sonra geriye benim de tam 10 kilo fazlam kalmıştı.aynı senin yaptığın şekilde kalorili şeyler yemedim bol su içtim sadece faydalı şeyler yedim ve bol bol dans ederek 2 ayda verdim kiloları,lohusalığı da sayarsan doğumdan tam 4 ay sonra doğum öncesi kilomunda altına düştüm.ama şeker bayramın tek bir şeker bile yemeyerek.yani kızlar boğazınızı tutamıyorsanız sütü,emzirmeyi falan bahane etmeyin.çünkü bu şekilde yaparsanız sütünüz azalmaz aksine çoğalır.ben sadece anne sütü verdim yavruma.
şimdi herkesten iltifatlar alıyorum.millet o kadar meraklı ki hemen "göbeğin kalmış off ne çok kilo almışsın demeye"ama sadece 4 ay kendilerini tatmin edebildiler sonra hepsi morss.kızlar hiç değilse şu kötü niyetlileri çatlatmak için verin kilolarınızı.süpperr oluyoooor:
4 ayda kac kilowerdiniz kızlar???
ya bnde wermek istiyoum ama bn hiç zayıflayamam gibi gelio...
sanki hep böle kalıcakmışım gibi....oooff moral sıfır...