- 1 Ekim 2018
- 4.348
- 3.219
-
- Konu Sahibi Aneksenamunnn
Erken boşalmadı ki???Guzum benimki gectiyse seninkide gecer simdi o eski sirtimdan eser yok yaaaa
Esin otursun sen kucagina otur yuzyuze bakarak
E iliski arasi cokmus sık sık yapin gecer
Gercekten diyorum erken bosalma sebebi ayni zamanda duzensiz iliski
Korkunç bence deKız bu yaaa içine kaçarsa tövbe daha neler göreceğiz
Canım peki ilişki de ağrın oluyo mu ? Bizim 8 ay oldu doğum yapalı ağrı geçmedi bir türlü yaEşimin kilosu yok sporcu zaten.40 günü boşver 5 aydır ilişki yoktu
Acıyor ama abartı değilCanım peki ilişki de ağrın oluyo mu ? Bizim 8 ay oldu doğum yapalı ağrı geçmedi bir türlü yayeni ilişkiye giricekmiş gibi korka korka oluyo hep acıcak diye rahat olamıyorum kasıyorum kendimi ve zevk alamıyorum bu yüzden
Doğru olabilir.Eşim geceleri bebeğimle ilgilendiğimde benle de ilgilensene,beni de koynuna alsana,bana da şefkat göstersene,kokun ne güzel anne gibi şeyler söylüyor.benim de annem olsana vs vs.Ben de tersliyorum ben senin karınım niye annen olayım diye.Doğru da olabilir
Teşekkürler diyetteyim anca şimdiToplar niye toplamasın, hamilelik kilolarını vermiş miydiniz, biraz sporla destekleyin
sağolasın
Canımmm valla çok sağ olll moralimin şeysi şey oldu sayendeBence bu yeniden kafa ve beden olarak tanımlamada yaşanan zorlukla ilgili bir durum. 5 aydır bir olmadınız ve ne kadar özlesenizde bir yabancılaşma kaçınılmaz. Zamanla aşarsınız bu durumu. Göbek kişiden kişiye değişir. Kimisi iyi beslenir egzersiz yapar bebeği de vakit veren sakin bebeklerdendir gayet fit vücuduna geri döner. Kimi de benim gibiyemekle haşır neşir olur ve şişman göbekli de kendini sever öyle yaşamaya devam eder. Lanet olsun içimdeki yemek sevgisine Abur cubur yememeye dikkat edin ve bol su içtiğinizden emin olun. Su vücuda esneklik ve sıkılık kazandıran yegane şey. Bir de şimdilik kamuflaj size ve kocanıza kendini daha iyi hissettirebilir. Siz rahat olursunuz karşınızdaki de sizi Üzüyor muyum? kaygısıyla şeyi şey olmaz mutlu mesut yaşarsınız. Sizdeki İsteksizlik ise birkaç sebepten bebek yorar, uykusuzluk arzuları köreltir, fiziksel deformasyon da cabası, hormonların daha eski haline dönmemiş olması da var. Ama merak etmeyin yakında arzular şeyler ve diğer şeyler oyuna geri dönecek
Aklıma ergenken posta gazetesinde okuduğum haydar dümene sorulan parfüm kapağının açılıp kadının içine kaçması geldi.Sahi o kadın nasıl çıkardı acabaKorkunç bence de
Yani erkek sizi anne olarak görüyor, kadın kimliğiniz anne kimliğinizin gerisinde kalıyor. Herkes için geçerli değil ama erkeklerim bazıları bi süre bunu yaşayabilir. Kötü birşey değil aslında erkek içinde geçiş süreci sayılır.Mrb anne olunca eşimiz niye farklı bakıyor, anlayamadım cidden, ? Mazur görün. Eşimle aramdaki cinsellik niye değişiyor? Soramadım
Adamın şeyi indi göbeğimi görünce diye yazan sizsiniz. Adamın elinde değil tüm suç göbeğinizde yazmamızımı bekliyorsunuz? İnsanı yorum yaptığına pişman eden tiplerdensiniz gerçekten.Sorumu iyice okudunuz mu?Eşimin bana bilerek hissettirdiği bir durum yok.Adamın elinde mi
Ne alakası var ya göbeğimi öptü dedim.Adam göbeğimden iğrendi demedim.Sen saydırmışsın sanki adam vücudumla ilgili bir şey demiş gibi.Suç göbeğinizde yazmazsın normal insanlar gibi geçecek bu dönem vücudun toparlanır diyebilirsin en azından mantıklı bir cevap olur.Adamın şeyi indi göbeğimi görünce diye yazan sizsiniz. Adamın elinde değil tüm suç göbeğinizde yazmamızımı bekliyorsunuz? İnsanı yorum yaptığına pişman eden tiplerdensiniz gerçekten.
Virüs varken cinsellik kategorisinden çık o zaman otur yasını tut.milletin derdine bakya, halk virusten kırılıyor senin takildigin duruma bak.
Tamam esin de o problem olmayabilir ben kendi esim icin dedimErken boşalmadı ki???
Çatlaklar gitmez de böyle kırmızı olmazlar dimi?Beyazlaşsın da razıyım.Bu vücudumla barışmak istemiyorum göbeğim böyle kalmamalıO kat kat göbek de kilolar da gidiyor spor yaparsanız ama çatlaklar mümkün değil asla gitmiyor. Barışın vücudunuzla, siz barışırsanız eşiniz de barışıruzun süredir ilişkiye girmemekte ereksiyon durumunu etkiliyor, kendinize yormayın hemen:)