Doğumdan sonra eşimle ikinci ilişkimizde moral bozukluğuma ilaç olur musunuz kızlar???

Daha 40 niz yeni çıkmış zamanla toparlar vücudunuz, karın esnedigi için kilo verseniz bile toparlaması zaman alıyor, zamanla hersey düzene girer merak etmeyin

canim bir sure yapmayinca araya zaman girince bazen olabiliyor oyle seyler hem esin ne guzel motive etmis seni sevdigini soylemis zaman ver kendine biraz dogum yaptin kolay degil

Yaa ne kadarlık ki şuan?Üzüldüm canım Allah sabır versin uymadığı zaman ben de çok yoruluyorum ama arada fırsat veriyor sağ olsun

canim bir sure yapmayinca araya zaman girince bazen olabiliyor oyle seyler hem esin ne guzel motive etmis seni sevdigini soylemis zaman ver kendine biraz dogum yaptin kolay degil
Eşim uzun süre göreve gittiğinde de ara veriyorduk böyle bir şey olmuyordu.Duygusal anlamda çok motive ediyor ama işte demek ki etkileniyor.Artık sabredeceğim iyileştiğimde spora başlayıp taş gibi olacağım

Göbek kararması bende de oldu dusa girdiğinizde kese atarsanız o deri soyuluyor.
Oturunca cıkmauan göbeğe göbek demem
Rahat olun daha bebek cok yeni vucut toparlanacak
Aa ciddi misin?Keseyi deneyeceğim
Oturunca göbeğim cıkar tabi de hafif sarkıyor olması Ne kadar sürede toparlar tahmini

Ne kadar sürer tahmini
Sezeryansa ilk 5 ay spor önerilmiyor diye biliyorum, ilk dogumunuz ise daha çabuk toparlar bir kaç aya toparlar ama benim gibi üçüncüyse biraz zaman alıyor, oğlum 9 aylık doğum öncesi kiloma döndüm ama hala biraz göbeğim var, ve aşağı sarkıyor gibi bir görüntüsü var sezeryan dikisinden dolayı,doğum çizgisi siliklesti ama tam anlamıyla kaybolmadi,

Evet 6.ayda pilatese devam edeceğim önceden de yapıyordum düzenli.Ama biraz daha iyileştiğimde koşmaya başlayacağım.Sizin üçüncü mü maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…