Doğumdan sonra eşimle ikinci ilişkimizde moral bozukluğuma ilaç olur musunuz kızlar???

Arkadasım hiç kafana takma böyle seyleri , göbek hemen öyle gidecek bişey değil ama gidiyor inan bana . Emziriyorsan dahada çabuk gibiyor. Suan hala hormonlarla basbasasın ve ruh halin inişli ve çıkışlı olur hatta bazen kendinden bile nefret edebilirsin ama bunların hepsi geçici bir durum. Sen suan sağlığına ve bebeğine adapte ol , moral bu aşamada çok önemli

Yok canım niye ciddiye almayayım seni.Sorduğun sorunun cevapları sorumda vardı tekrar baştan anlatmak istemedim.O an ilgisi dediğin gibi oraya kaymış olabilir

Koca yunan heykeli değilse çok da takılma bacım. Düzelir illa ki. Düzelmezse de sen biraz daha toparlandığında daha özgüvenli olur daha sağlam feromon saçarsın. Daha çoook yeni.
Haklısın canım inşallah saçarım o feromonnları çok yakında

Uyuyordu odasında.Sizin bebek uyumuyor mu hiç
Yok malesef bide 24saat kucağımda yaka iğnesi doğurdum kendime. Beni bugün görseydiniz halime acirdiniz esimin bana acıyan gözlerle baktığını kac kez gördüm bugün neyse fırsat buldukça oynasın anamm en güzeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…