- 23 Ağustos 2020
- 6.696
- 12.643
-
- Konu Sahibi Aneksenamunnn
Kadın prezervatifi geldi benim de aklımaKadınlar erkelere takmaya yardım etmeli demek istiyor sanırım
Üzgünüm , kendimi tutamadım yiye
Öyle bişeydemi var ? Şu hormonlu halka şeklinde ayda bir değişikilen şeylermi ?Kadın prezervatifi geldi benim de aklıma
Ay varmış böylr bi şey valla bilmiyodum. Paşaların keyfi bozulmasın diye.Kadın prezervatifi geldi benim de aklıma
Şey pardon ama bu şey nasıl yerleştiriliyor ?Ay varmış böylr bi şey valla bilmiyodum. Paşaların keyfi bozulmasın diye.
Kusura bakmasınlar ben kullanmazdım.
Şey pardon ama bu şey nasıl yerleştiriliyor ?
Hep beraber aydınlandık.
Neyseki koca yok , rahatım bu konulardaHep beraber aydınlandık.
Yok canım niye ciddiye almayayım seni.Sorduğun sorunun cevapları sorumda vardı tekrar baştan anlatmak istemedim.O an ilgisi dediğin gibi oraya kaymış olabilirsiz beni ciddiye almadınız ama yine de söyliyim .Erkekler o haldeyken başka bir şey düşündüğünde yani ilgisi başka yöne kaydığında sertliği azalıyormuş hatta o yüzden prezervatifi bile kadınlar takmalı diyorlar.
sizin göbeğinizi öperken dur öpeyim mutlu olsun derken ilgisi oraya kalmış ve azalmıştır illa beğenmiyor demek değil yani.ama siz beğenmiyorsanız da büüyk ihtimalle o da farkındadır en azından sizin üzgün olduğunuzu bu durumdan
Haklısın canım inşallah saçarım o feromonnları çok yakındaKoca yunan heykeli değilse çok da takılma bacım. Düzelir illa ki. Düzelmezse de sen biraz daha toparlandığında daha özgüvenli olur daha sağlam feromon saçarsın. Daha çoook yeni.
İlişkiye mi yanaşmıyordu yoksa böyle istekle gelip şeysi mi gidiyordu?Benimki özledim diye şevkle yanaştı sonra anlattığım gibiBenim esim de de vardi, cok net dedi ki; seni karim degil, oglumun annesi olarak goruyorum ve ayip geliyor dedi
Basta iliskiye yanasmiyordu, sonra istediginde de benzer sorunu hep yasadik. Hala yasiyoruz. Cocuk 13 aylik affsgshsİlişkiye mi yanaşmıyordu yoksa böyle istekle gelip şeysi mi gidiyordu?Benimki özledim diye şevkle yanaştı sonra anlattığım gibi
ÖffBasta iliskiye yanasmiyordu, sonra istediginde de benzer sorunu hep yasadik. Hala yasiyoruz. Cocuk 13 aylik affsgshs
Uyuyordu odasında.Sizin bebek uyumuyor mu hiçBen biraz bu konularda magdurum o yüzden aklimdaki tek soru evde küçük bebekle gündüz gözü bu olayların yasanma fırsatı nasıl elinize gecti
Yok malesef bide 24saat kucağımda yaka iğnesi doğurdum kendime. Beni bugün görseydiniz halime acirdiniz esimin bana acıyan gözlerle baktığını kac kez gördüm bugün neyse fırsat buldukça oynasın anamm en güzeliUyuyordu odasında.Sizin bebek uyumuyor mu hiç