Doğumdan sonra eşimle ikinci ilişkimizde moral bozukluğuma ilaç olur musunuz kızlar???

Evet 6.ayda pilatese devam edeceğim önceden de yapıyordum düzenli.Ama biraz daha iyileştiğimde koşmaya başlayacağım.Sizin üçüncü mü maşallah🥰
Spor çok iyi olur 👍
Evet 3. teşekkürler 🌺
Karın ilk zamanlar kararmış gibi duruyor o da esneyip tekrar küçüldüğü için bence,o esneklik zamanla azalıyor deri toparlıyor ve rengi de açılıyor

Belki anneliğinizden dolayı olmuştur ya erkeklerde öyle şeyler varmış ya karısı anne olduğunda felan aradaki istek bi süre azalabiliyormuş, yani saf bi sevgi hissetmiştir kıyamamıştır vs
Mrb anne olunca eşimiz niye farklı bakıyor, anlayamadım cidden, ? Mazur görün. Eşimle aramdaki cinsellik niye değişiyor? Soramadım🤔

Hamileliğimde 51,5 kg dan 67 kg çıktım (1,62 boy).Şimdi 1,5 aylığız 57,5 kg dayım.Yanlarımda ve kalçalarımda krem sürmeme rağmen çatlaklarım oldu.Göbeğim ortadaki çizgi dışında karardı ve tam anlamıyla gitmedi üstelik oturunca sanki hafif düşüyor gibi.40 ımız çıktığında eşimle gece bir şeyler yaşadık gayet güzeldi.Bugün de gündüz saatlerinde eşimin yaklaşacağını anladığımdan mütevellit aman dedim aneksecim kendine güven ne yapalım kilo aldıysan çatlağın varsa göbeğin böyle olduysa yani bebek doğurdun dedim.Eşim tahminim üzerine yaklaştı ve bir şeyler yaşamaya başladık derken göbeğim meydana çıktığında ve ben oturuyor olduğumdan eşim göbeğimi eğilip öptü ve o sırada şeysinin şeysi gitti.Neyse sonra devam ettik derken peçete unuttuk dedi gitti geldi yine şeysinin şeysi gitti.Sonra duşa gectik falan oldu bitti işte çok ayrıntı anlatıp çirkinleşmek istemiyorum.Eşim eskiden beni görünce şeysi şey olurdu şimdi gidiyor bak.Napayım yani diyip boşveresim gelse de yine de tabi boşveremedim.Eski vücudumu özlüyorum.Eşim işte bilmiyorum artık yer soğuktu ondan galba gel sıcak duşa gidelim falan diye açıklamalar yapmaya çalıştı ben bir şey demediğim halde.Duştan çıktık ne oldu yüzün düştü sanki seni çok seviyorum iyi ki benim karımsın vs vs.Artık anladı mı neye üzüldügümü bilemiyorum.Benim durumumu yaşayan oldu mu doğum sonrası?Ay benim kocam hiç takılmadı hatta daha güzellerini yaşadık kocam bana doğum sonrası da bayılıyorducular yazmazsa sevinirim sonra banlanıyorum😘😘😘Ben biraz moral istiyorum kızlar yaa😫
Canım daha çok yeni lohusasın. Vücudunun durumu da normal, duyguların da. Emzirdikçe öyle bir eriyor ki insan şaşıp kalacaksın. Bence böyle düşün. Ne kadar çok emzirirsen o kadar iyi toparlanıyor vücut.
Ayrıca özel olacak ama nasılsa adımız sanımız belli değil. Duşta nasıl oluyor o iş. Ben hiç keyif alamadım şimdiye kadar 😬

Sezeryansa ilk 5 ay spor önerilmiyor diye biliyorum, ilk dogumunuz ise daha çabuk toparlar bir kaç aya toparlar ama benim gibi üçüncüyse biraz zaman alıyor, oğlum 9 aylık doğum öncesi kiloma döndüm ama hala biraz göbeğim var, ve aşağı sarkıyor gibi bir görüntüsü var sezeryan dikisinden dolayı,doğum çizgisi siliklesti ama tam anlamıyla kaybolmadi,
Bnm 1 sene oluyor nerdeyse doğum yapalı. Toplamaz dimi bu saatten sonra. Sırtım bile kat kat

Hamileliğimde 51,5 kg dan 67 kg çıktım (1,62 boy).Şimdi 1,5 aylığız 57,5 kg dayım.Yanlarımda ve kalçalarımda krem sürmeme rağmen çatlaklarım oldu.Göbeğim ortadaki çizgi dışında karardı ve tam anlamıyla gitmedi üstelik oturunca sanki hafif düşüyor gibi.40 ımız çıktığında eşimle gece bir şeyler yaşadık gayet güzeldi.Bugün de gündüz saatlerinde eşimin yaklaşacağını anladığımdan mütevellit aman dedim aneksecim kendine güven ne yapalım kilo aldıysan çatlağın varsa göbeğin böyle olduysa yani bebek doğurdun dedim.Eşim tahminim üzerine yaklaştı ve bir şeyler yaşamaya başladık derken göbeğim meydana çıktığında ve ben oturuyor olduğumdan eşim göbeğimi eğilip öptü ve o sırada şeysinin şeysi gitti.Neyse sonra devam ettik derken peçete unuttuk dedi gitti geldi yine şeysinin şeysi gitti.Sonra duşa gectik falan oldu bitti işte çok ayrıntı anlatıp çirkinleşmek istemiyorum.Eşim eskiden beni görünce şeysi şey olurdu şimdi gidiyor bak.Napayım yani diyip boşveresim gelse de yine de tabi boşveremedim.Eski vücudumu özlüyorum.Eşim işte bilmiyorum artık yer soğuktu ondan galba gel sıcak duşa gidelim falan diye açıklamalar yapmaya çalıştı ben bir şey demediğim halde.Duştan çıktık ne oldu yüzün düştü sanki seni çok seviyorum iyi ki benim karımsın vs vs.Artık anladı mı neye üzüldügümü bilemiyorum.Benim durumumu yaşayan oldu mu doğum sonrası?Ay benim kocam hiç takılmadı hatta daha güzellerini yaşadık kocam bana doğum sonrası da bayılıyorducular yazmazsa sevinirim sonra banlanıyorum😘😘😘Ben biraz moral istiyorum kızlar yaa😫
Kadınlara mükemmel olmak zorundalarmış gibi hissettiren zihniyet batsın inşallah..
Eğer siz birazcık kilo aldınız diye çekici bulmayacaksa sizi o adamda batsın zaten.
Hangimizin eşi ilk evlendiğimiz haliyle kalmıştır acaba 🤔🤔 onlarda zaman içinde fiziksel değişimlere uğruyor. Çok üzücü size böyle hissettirmesi. Daha yeni doğum yapmışsınız.

Mrb anne olunca eşimiz niye farklı bakıyor, anlayamadım cidden, ? Mazur görün. Eşimle aramdaki cinsellik niye değişiyor? Soramadım🤔
Doğru olabilir.Eşim geceleri bebeğimle ilgilendiğimde benle de ilgilensene,beni de koynuna alsana,bana da şefkat göstersene,kokun ne güzel anne gibi şeyler söylüyor.benim de annem olsana vs vs.Ben de tersliyorum ben senin karınım niye annen olayım diye.Doğru da olabilir

Kadınlara mükemmel olmak zorundalarmış gibi hissettiren zihniyet batsın inşallah..
Eğer siz birazcık kilo aldınız diye çekici bulmayacaksa sizi o adamda batsın zaten.
Hangimizin eşi ilk evlendiğimiz haliyle kalmıştır acaba 🤔🤔 onlarda zaman içinde fiziksel değişimlere uğruyor. Çok üzücü size böyle hissettirmesi. Daha yeni doğum yapmışsınız.
Sorumu iyice okudunuz mu?Eşimin bana bilerek hissettirdiği bir durum yok.Adamın elinde mi

Canım daha çok yeni lohusasın. Vücudunun durumu da normal, duyguların da. Emzirdikçe öyle bir eriyor ki insan şaşıp kalacaksın. Bence böyle düşün. Ne kadar çok emzirirsen o kadar iyi toparlanıyor vücut.
Ayrıca özel olacak ama nasılsa adımız sanımız belli değil. Duşta nasıl oluyor o iş. Ben hiç keyif alamadım şimdiye kadar 😬
Duşta kenarda su akıyor ıslak oluyor vücutlar ve ayakta oluyor çok da bir farkı yok😂Jakuzi olsaydı daha güzel olabülüdü.

Eşim uzun süre göreve gittiğinde de ara veriyorduk böyle bir şey olmuyordu.Duygusal anlamda çok motive ediyor ama işte demek ki etkileniyor.Artık sabredeceğim iyileştiğimde spora başlayıp taş gibi olacağım👯‍♂️
eskisinden bile guzel olursun sıkma canini🌸

Evet şeyi biraz indi diye.Yani eskiden beni öyle görmesi yeterliyken şimdi böyle işte.Basit bir şeye mi üzüldüm sizce
Goruntunle deilde arya giren 40 gunle alakali bence 40 gun mu surdu kanamaniz
Evet bizdede oldu oluyor da oglum 14 aylik daha yeni yeni duzeliyoruz
Ama esinin stresten kaynaklida olabilir benim esimde de oluyor hatta usteliyorum ki esim 75 kilodan 105 kiloya cikti bence ondan kaynakli
Simdi 95 kilo
Ama hala esintileri var 75 kilo olsada 🙈🙈🙈

Goruntunle deilde arya giren 40 gunle alakali bence 40 gun mu surdu kanamaniz
Evet bizdede oldu oluyor da oglum 14 aylik daha yeni yeni duzeliyoruz
Ama esinin stresten kaynaklida olabilir benim esimde de oluyor hatta usteliyorum ki esim 75 kilodan 105 kiloya cikti bence ondan kaynakli
Simdi 95 kilo
Ama hala esintileri var 75 kilo olsada 🙈🙈🙈
Eşimin kilosu yok sporcu zaten.40 günü boşver 5 aydır ilişki yoktu

Bnm 1 sene oluyor nerdeyse doğum yapalı. Toplamaz dimi bu saatten sonra. Sırtım bile kat kat
Guzum benimki gectiyse seninkide gecer simdi o eski sirtimdan eser yok yaaaa
😄😄Yani denedik kaç kere ama ben şey olamadım hiç 😬 demek ki biz beceremedik
Esin otursun sen kucagina otur yuzyuze bakarak 🙈🙈🙈
Eşimin kilosu yok sporcu zaten.40 günü boşver 5 aydır ilişki yoktu
E iliski arasi cokmus sık sık yapin gecer
Gercekten diyorum erken bosalma sebebi ayni zamanda duzensiz iliski

X