- 8 Şubat 2015
- 2.107
- 1.304
-
- Konu Sahibi Aneksenamunnn
erkeklerin prezervatifi de kadınların içinize kaçabiliyormuş sanırım. dikkatli olmak lazımKorkunç bence de
Olunuz o zaman.erkeklerin prezervatifi de kadınların içinize kaçabiliyormuş sanırım. dikkatli olmak lazım
Ben sizi üzecek bir şey yazdığımı düşünmüyorum. Siz anlamak istediğiniz gibi anlamışsınız. Neyse lohusa psikolojisi sanırım bu haliniz.Ne alakası var ya göbeğimi öptü dedim.Adam göbeğimden iğrendi demedim.Sen saydırmışsın sanki adam vücudumla ilgili bir şey demiş gibi.Suç göbeğinizde yazmazsın normal insanlar gibi geçecek bu dönem vücudun toparlanır diyebilirsin en azından mantıklı bir cevap olur.
Beni üzmediniz zaten siz kızdınız da bana ondan ben de öyle karşılık verdim.Siz beni savunmak istemişsiniz ama eşim bu konuda çok itinalı ne kadar güzelsin annelik çok yakıştı sen kendin küçüksün nasıl anne oldun vs vs diye ruhumu okşar.Ama ereksiyon kaybı yaşadı işte bunu bilerek yapmadı o yüzden eşime saydırmanıza gerek yoktu dedim.Yoksa odunluk yapsa ben de sayarımBen sizi üzecek bir şey yazdığımı düşünmüyorum. Siz anlamak istediğiniz gibi anlamışsınız. Neyse lohusa psikolojisi sanırım bu haliniz.
Sağ ol canım haklısın daha çok yeni.Çatlaklar ne kadar sürede beyazlar tecrüben var mıSakin olun hepsi geçecek, eşinizin bir şekilde dikkati dağılmış ama bir defa olmuş bir şeye takılmayın. Çatlaklar zamanla beyazlar öyle kırmızı kalmıyor, göbeğiniz de gidecek hatta büyük bir kısmı kendiliğinden gidecek çünkü rahim eski büyüklüğüne dönecek deri de toparlanacak, sıkılaştırıcı krem kullanın çatlaklarınıza ve göbeğinize, üzerinizde şu an kalmış olan 6 7 kilo çok değil, belli bile olmaz aslında, 1.5 ayda mucize beklemeyin, rahatlayın.
Beyaz oluyorlar, ince ince görünür şekilde. Ben hep şişmiş balonun sönmesine benzetiyorumÇatlaklar gitmez de böyle kırmızı olmazlar dimi?Beyazlaşsın da razıyım.Bu vücudumla barışmak istemiyorum göbeğim böyle kalmamalıUzun süre ilişkiye girmemek gerçekten etkiler mi?Biz tayin işlemleri için nikahı düğünden önce yapmıştık ve nikahlıyken ayrı şehirlerdeydik o zaman da uzak kalıyorduk böyle olmuyordu.Bir de eşim göreve gider 15 gün falan döndüğünde yine böyle olmuyordu.O yüzden ilk defa olunca şaşırdım
6 ayı çıkar gözden, yaza çok iyi durumda olurlar. bu kadar huzursuz ediyorlarsa seni birlikte olmak için loş ortamlar seç ama gerek yok, eşin kıl dönmesşnden ameliyat olsa pansuman yapmayacak mısın ya da allah korusun bir yanık izi falan olsa bedeninde dokunmayacak mısın ona, ya da arzulamayacak mısın? Yaşlanacağız, buruşacağız, birlikte yaşayacağız bunları, o da sen de kabulleneceksin.Sağ ol canım haklısın daha çok yeni.Çatlaklar ne kadar sürede beyazlar tecrüben var mı
Ayni durumdayiz Allahin takdiri ne yapabilirizki benim catlamayan biryerim kalmadi aferdesin şeyim bile catladi baslarda cok agladim aynaya asla bakamadim sonra dedimki kendime sen cocuk dogurdun büyük bir mucize bu kocam ister begensin ister begenmesin onun cocugunu doğurdum sonuçta kendini motive et guvenHamileliğimde 51,5 kg dan 67 kg çıktım (1,62 boy).Şimdi 1,5 aylığız 57,5 kg dayım.Yanlarımda ve kalçalarımda krem sürmeme rağmen çatlaklarım oldu.Göbeğim ortadaki çizgi dışında karardı ve tam anlamıyla gitmedi üstelik oturunca sanki hafif düşüyor gibi.40 ımız çıktığında eşimle gece bir şeyler yaşadık gayet güzeldi.Bugün de gündüz saatlerinde eşimin yaklaşacağını anladığımdan mütevellit aman dedim aneksecim kendine güven ne yapalım kilo aldıysan çatlağın varsa göbeğin böyle olduysa yani bebek doğurdun dedim.Eşim tahminim üzerine yaklaştı ve bir şeyler yaşamaya başladık derken göbeğim meydana çıktığında ve ben oturuyor olduğumdan eşim göbeğimi eğilip öptü ve o sırada şeysinin şeysi gitti.Neyse sonra devam ettik derken peçete unuttuk dedi gitti geldi yine şeysinin şeysi gitti.Sonra duşa gectik falan oldu bitti işte çok ayrıntı anlatıp çirkinleşmek istemiyorum.Eşim eskiden beni görünce şeysi şey olurdu şimdi gidiyor bak.Napayım yani diyip boşveresim gelse de yine de tabi boşveremedim.Eski vücudumu özlüyorum.Eşim işte bilmiyorum artık yer soğuktu ondan galba gel sıcak duşa gidelim falan diye açıklamalar yapmaya çalıştı ben bir şey demediğim halde.Duştan çıktık ne oldu yüzün düştü sanki seni çok seviyorum iyi ki benim karımsın vs vs.Artık anladı mı neye üzüldügümü bilemiyorum.Benim durumumu yaşayan oldu mu doğum sonrası?Ay benim kocam hiç takılmadı hatta daha güzellerini yaşadık kocam bana doğum sonrası da bayılıyorducular yazmazsa sevinirim sonra banlanıyorumBen biraz moral istiyorum kızlar yaa
Kirmizi catlaklar geciyor diye duymustunÇatlaklar gitmez de böyle kırmızı olmazlar dimi?Beyazlaşsın da razıyım.Bu vücudumla barışmak istemiyorum göbeğim böyle kalmamalıUzun süre ilişkiye girmemek gerçekten etkiler mi?Biz tayin işlemleri için nikahı düğünden önce yapmıştık ve nikahlıyken ayrı şehirlerdeydik o zaman da uzak kalıyorduk böyle olmuyordu.Bir de eşim göreve gider 15 gün falan döndüğünde yine böyle olmuyordu.O yüzden ilk defa olunca şaşırdım
İnşallah canım benimben 6 aya spora başlıcam bakalım anne gibi görebilecek mi
Evet de halen mantığını anlayamdımYani erkek sizi anne olarak görüyor, kadın kimliğiniz anne kimliğinizin gerisinde kalıyor. Herkes için geçerli değil ama erkeklerim bazıları bi süre bunu yaşayabilir. Kötü birşey değil aslında erkek içinde geçiş süreci sayılır.
Çok açık belirttim, neyi anlamadığınızı anlayamıyorum? Mantığı insan psikolojisine dayanıyorEvet de halen mantığını anlayamdım
Bebeğim için anneyim. Cinselliğim ve eşimle ne ilgisi var ki başka?
Kusura bakmayınÇok açık belirttim, neyi anlamadığınızı anlayamıyorum? Mantığı insan psikolojisine dayanıyor
İnşallah öyledirBeyaz oluyorlar, ince ince görünür şekilde. Ben hep şişmiş balonun sönmesine benzetiyorumuzun süre yapmayınca belki heyecanlanmıştır. Biz eşimle ormanlık alanda fantezi yaşayalım dedik adam sağa sola bakmaktan zor ereksiyon oldu aynı şekilde arşiv odasında ayakta götüreyim bi dedim, heyecanlandı yapamadık sırf beğenmedi ondan ereksiyon olmadı diye düşünmeyin
Aa mantıklı çünkü öperken ben ne zamandır göbeğini öpmüyorum diyip eğilip öptü cünkü hamileyken de öperdi hepGobeginizi görünce bebeginiz aklına gelmiştir. Normal öyle olması. Siz takıntı haline getirmeyin yeter ki.
İnsan bunun ıcın acile gitmeyede utanırKız bu yaaa içine kaçarsa tövbe daha neler göreceğiz
Çıkar o geri kız.İnsan bunun ıcın acile gitmeyede utanır
Neyiniz var?
Icıme prezervatif kactı sjsjsjsjsjs
Kadına takılanı gordun muÇıkar o geri kız.Kaçıp orada kalacağını sanmıyorum.