Doğumdan sonra eşimle ikinci ilişkimizde moral bozukluğuma ilaç olur musunuz kızlar???

Ben sizi üzecek bir şey yazdığımı düşünmüyorum. Siz anlamak istediğiniz gibi anlamışsınız. Neyse lohusa psikolojisi sanırım bu haliniz.

Sakin olun hepsi geçecek, eşinizin bir şekilde dikkati dağılmış ama bir defa olmuş bir şeye takılmayın. Çatlaklar zamanla beyazlar öyle kırmızı kalmıyor, göbeğiniz de gidecek hatta büyük bir kısmı kendiliğinden gidecek çünkü rahim eski büyüklüğüne dönecek deri de toparlanacak, sıkılaştırıcı krem kullanın çatlaklarınıza ve göbeğinize, üzerinizde şu an kalmış olan 6 7 kilo çok değil, belli bile olmaz aslında, 1.5 ayda mucize beklemeyin, rahatlayın.

Ben sizi üzecek bir şey yazdığımı düşünmüyorum. Siz anlamak istediğiniz gibi anlamışsınız. Neyse lohusa psikolojisi sanırım bu haliniz.
Beni üzmediniz zaten siz kızdınız da bana ondan ben de öyle karşılık verdim.Siz beni savunmak istemişsiniz ama eşim bu konuda çok itinalı ne kadar güzelsin annelik çok yakıştı sen kendin küçüksün nasıl anne oldun vs vs diye ruhumu okşar.Ama ereksiyon kaybı yaşadı işte bunu bilerek yapmadı o yüzden eşime saydırmanıza gerek yoktu dedim.Yoksa odunluk yapsa ben de sayarım

Sağ ol canım haklısın daha çok yeni.Çatlaklar ne kadar sürede beyazlar tecrüben var mı

Beyaz oluyorlar, ince ince görünür şekilde. Ben hep şişmiş balonun sönmesine benzetiyorum uzun süre yapmayınca belki heyecanlanmıştır. Biz eşimle ormanlık alanda fantezi yaşayalım dedik adam sağa sola bakmaktan zor ereksiyon oldu aynı şekilde arşiv odasında ayakta götüreyim bi dedim, heyecanlandı yapamadık sırf beğenmedi ondan ereksiyon olmadı diye düşünmeyin

Sağ ol canım haklısın daha çok yeni.Çatlaklar ne kadar sürede beyazlar tecrüben var mı
6 ayı çıkar gözden, yaza çok iyi durumda olurlar. bu kadar huzursuz ediyorlarsa seni birlikte olmak için loş ortamlar seç ama gerek yok, eşin kıl dönmesşnden ameliyat olsa pansuman yapmayacak mısın ya da allah korusun bir yanık izi falan olsa bedeninde dokunmayacak mısın ona, ya da arzulamayacak mısın? Yaşlanacağız, buruşacağız, birlikte yaşayacağız bunları, o da sen de kabulleneceksin.
Arkadaşlardan birinin dediği gibi belki göbeğini görünce aklına bebeğin uyanabileceği gelip canı sıkılmıştır. Sen o çocuğu başkasından getirmediğine göre seni beğenmeme lüksü yok zaten, beğenmeyeni de koy kapının önüne ondan koca da baba da olmaz

Ayni durumdayiz Allahin takdiri ne yapabilirizki benim catlamayan biryerim kalmadi aferdesin şeyim bile catladi baslarda cok agladim aynaya asla bakamadim sonra dedimki kendime sen cocuk dogurdun büyük bir mucize bu kocam ister begensin ister begenmesin onun cocugunu doğurdum sonuçta kendini motive et guven

Kirmizi catlaklar geciyor diye duymustun
H c yag kullan gecer belki

Evet de halen mantığını anlayamdım
Bebeğim için anneyim. Cinselliğim ve eşimle ne ilgisi var ki başka?

İnşallah öyledir erkek kafası ormanda zor.o görür mü bu görür mü derken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…