- 25 Temmuz 2013
- 12.806
- 52.380
-
- Konu Sahibi Aneksenamunnn
Kadına takılanı gordun muMerve paylasmıs, erkegın kı cikar da.... Sen yukarılara bak goreceksin neye cıkmaz dedıgımı
Evet gerçekten kese bende işe yaramıştı bu şekilde bı deneyın sizde , duzelir göbeğiniz de merak etmeyın altı yedi aya toplanır sporla da desteklersenız süper olur.Aa ciddi misin?Keseyi deneyeceğim
Oturunca göbeğim cıkar tabi de hafif sarkıyor olmasıNe kadar sürede toparlar tahmini
6-7 ay mıııEvet gerçekten kese bende işe yaramıştı bu şekilde bı deneyın sizde , duzelir göbeğiniz de merak etmeyın altı yedi aya toplanır sporla da desteklersenız süper olur.
Ee sonra ne oldu peki? Oyle mi gorecek hep bu erkeklerde sacmaliyor ya cidden bazen.Benim esim de de vardi, cok net dedi ki; seni karim degil, oglumun annesi olarak goruyorum ve ayip geliyor dedi
Asmaya calisiyor kendi kendine. Zaman alacak biraz ben de sabirli olmaya calisiyorum. Bir cok erkek yasiyormus bu durumu cunku.Ee sonra ne oldu peki? Oyle mi gorecek hep bu erkeklerde sacmaliyor ya cidden bazen.
sizdeki hırstan bana da lazım yaben 6 aya spora başlıcam bakalım anne gibi görebilecek mi
Bu erkekler cok hoduk ya anne olmamiz yetmiyor gibi beylerin nazini niyazıni çekiyoruz. Umarım düzelir bir an önce.Asmaya calisiyor kendi kendine. Zaman alacak biraz ben de sabirli olmaya calisiyorum. Bir cok erkek yasiyormus bu durumu cunku.