- 13 Ekim 2017
- 622
- 439
- 23
- 42
- Konu Sahibi ingiliccekarakter
-
göğüslerime bakmıyor bile zaten. ben istersem yapıyor. çocuklar uyanır diyeymiş güya. isteyen en azından bu durumdan muzdarip olur söyler belli eder.Hamilelikle birlikte cinsel istek artıyor ama durum ilginçmiş. Ben de 5 aylık hamileyim. Her gün topuz yapıyorum ama benim eşimin maşallahı var, bıraksam her gün seks yapar. Hamilelik olayında benim bildiğim erkeklere daha çekici gelir, göğsünün büyümesi, cinsel isteğinin artması ile birlikte. Kendisi ile konuşmalısın. Ekonomik sıkıntı falan olduğunda belki 1-2 hafta yansıyabilir ama bahsettiğiniz süreç çok fazla.
ben mast yapıcam artık. zaten yap demişti bi keresindeBen yine de mast.yapmadigindan emin olamazsiniz diyorum
Wc ye girerken de mi kapi acik?
Hadi kapi acik siz kapida mi bekliyorsunuz her wc ye girdiginde?
Gece siz uyurken kalkar wc ye girer yine yapar.
Emin olamazsiniz
Siz oyle olmadigini umdugunuz icin eminim diyorsunuz.
Neyse
Erkekler dogum sonrasi genelde uzaklasiyorlar
Zamanla duzelir bence de
Ama siz bu kadar istekle nasil bekleyeceksiniz bilemedim
göğüslerime bakmıyor bile zaten. ben istersem yapıyor. çocuklar uyanır diyeymiş güya. isteyen en azından bu durumdan muzdarip olur söyler belli eder.
Bunu senin ona demen lazım benim bildiğim. Söylemesi hoş değil ama hayatında başka birisi olabilir mi? Hiç şüphelendin mi
ilişkiye girdiği biri olduğunu sanmıyorum. bana karşı hep davrandığı gibi. tek dokunması eksik. yani hem ilişki yok hem de sarılıp öpmesi de sayılı.
bi keresinde bildirim gelmişti telefonuna yakınlarda bi kadın ismini gösteriyordu.. telefonumun otomatik uygulaması demişti.
hayır ilk çocuk erken uyurdu sabahçıydı. diğeri yeni doğdu zaten. eskiden iyiydik.Çocuklar önce de bu şekilde miydi? Cinsel hayatınız normal mıydı?
Allah yardımcımız olsun ne diyeyim isteksiz insanlara hayran olmaya başladım bu şekilde giderse boşanıp boşanmama konusunda kararsızım eşim bir tedavi yöntemi de seçmiyor gidelim randevu alalım falan diye susuyor o sustukça ben daha çok üzülüyorum beni bu kadar üzeceğini bilseydim asla ama aslaaa onunla evlenmezdim dün akşam ilk defa sigara içtim benkendimi tanıtayım. ikinci evliliğimi yaptım. ilkünden on yaşında ikincisibdrn 5 aylık oğullarım var. hamileliğin üçüncü ayından çocuğun beş aylık olmasına kadarki sürede hiçbir cinsel istek duymayan sadece benim istememle karşılık veren bir eşim var.
tabi ki ağladım üzüldüm karamsarlığa sürüklendim ayrılmayı düşündüm. bu kısımları geçelim.
şaşırdığım şey uykuda veya mastürbasyon yoluyla herhangi bir tatmin yaşamadığından eminim.
sorun şu: böyle bir şeye ihtiyaç duymuyor.
bense hiç olmadığım kadar istekliyim. işin ilginç tarafı bedenimde değil sadece o bölgede bir istek var. başka bir şeye konsantre olamıyorum. ağlayacak duruma geliyorum. bir yeriniz kaşınır da kaşımamak için diretirsiniz ya ama o şekilde de hiç bir iş yapamazsınız aynen öyle. çok afedersiniz eğer bekar olsam vibratör sipariş ederdim. evliyken gururuma dokunuyor. işin ilginci boşansam bile eşimden başkasıyla böyle bir şeyi düşünemem. içim almaz.
lohusalık dönemi her anne gibi göğüslerim umuma açık public hale gelmişti. kesi yerim biraz kanadı filan. bense makyaj yapamadım iyi giyinemedim. saçlar hep topuz.
fakat normalde de her gün makyaj yapmazdım ama iyiydik biz.
umarım düzelir.
bu konuda açık açık yazdım çünkü kimse yardımcı olamaz bunu yaşayanlardan başka bize.
şimdiden sağolun hanımlar.
Noluyor bu erkeklere yaaaValla 6 aylık gebeyim.
Habire ben dalga geçiyorm artk. Bacı oldn bana falan diye ağrına gitsin diye. Sonra yapıyosa yapıyo.
Gebelikten önve böyle değildi.
Gece farkediyorm erekte halde.
O an ondan nefret ediyorum
Bizim istekte Allah size de versinBen ömrü hayatımda o isteği bilmem, zibilyon yıl olmasa aklıma gelmez.
Sadece ve sadece bir gün sizin gibi istekli olmayı dilemek için geldim,
Benim düşünceme göre aynı sorunu yaşamış ve bir şekilde aşmış kadınların çabası ile düzelmemiştir o ilişki.
İş erkekte biter gibime geliyor. Çünkü kadın istemese bile bir şekilde oluyor ama erkek istemiyorsa mümkünatı yok.
Belki zamanı vardır,
Eşiniz eğer bunu sorun olarak görüyorsa zaten değişim için uğraşır,
Ha sorun olarak görmüyorsa siz ne yapsanız boş.
normalde bana kızınca hakaret ederdi evden kovardı zaten bu konıyu en son açtığımda bana sapık mısın sen yaa dedi. işi gücü de yok üstelik. sarılmıyor bile. iyice gözünden düştüm sanırım o yokmuş gibi davranmam lazımAllah yardımcımız olsun ne diyeyim isteksiz insanlara hayran olmaya başladım bu şekilde giderse boşanıp boşanmama konusunda kararsızım eşim bir tedavi yöntemi de seçmiyor gidelim randevu alalım falan diye susuyor o sustukça ben daha çok üzülüyorum beni bu kadar üzeceğini bilseydim asla ama aslaaa onunla evlenmezdim dün akşam ilk defa sigara içtim ben
İlk evliluginizden olan çocuk sizle mi yaşıyornormalde bana kızınca hakaret ederdi evden kovardı zaten bu konıyu en son açtığımda bana sapık mısın sen yaa dedi. işi gücü de yok üstelik. sarılmıyor bile. iyice gözünden düştüm sanırım o yokmuş gibi davranmam lazım
evetİlk evliluginizden olan çocuk sizle mi yaşıyor
Ona iyi davranıyorsa başka şeylere çok takılma erkekler bazen tuhaf tuhaf davranabiliyorlar her dediklerini kâle almamak lazım
evet ona iyi davranıyor. bu arada dün ben uğraştım bugün o kendi geldi. çok mutluyum.Ona iyi davranıyorsa başka şeylere çok takılma erkekler bazen tuhaf tuhaf davranabiliyorlar her dediklerini kâle almamak lazım
Maşallah canım bizde de değişiklik var bakalım şükür aman nazar deģmesinevet ona iyi davranıyor. bu arada dün ben uğraştım bugün o kendi geldi. çok mutluyum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?