doğumdan sonra dokunmayan eş hakkındadır

göğüslerime bakmıyor bile zaten. ben istersem yapıyor. çocuklar uyanır diyeymiş güya. isteyen en azından bu durumdan muzdarip olur söyler belli eder.

ben mast yapıcam artık. zaten yap demişti bi keresinde

Allah yardımcımız olsun ne diyeyim isteksiz insanlara hayran olmaya başladım bu şekilde giderse boşanıp boşanmama konusunda kararsızım eşim bir tedavi yöntemi de seçmiyor gidelim randevu alalım falan diye susuyor o sustukça ben daha çok üzülüyorum beni bu kadar üzeceğini bilseydim asla ama aslaaa onunla evlenmezdim dün akşam ilk defa sigara içtim ben

Bizim istekte Allah size de versin

normalde bana kızınca hakaret ederdi evden kovardı zaten bu konıyu en son açtığımda bana sapık mısın sen yaa dedi. işi gücü de yok üstelik. sarılmıyor bile. iyice gözünden düştüm sanırım o yokmuş gibi davranmam lazım

Ayyy erkekler esim iki hamileligimde dekutsal meryem ana muamelesi yaptı bana zoruna gitsin diye alay ettim acik acik acik konustum senin yuzunden normal doguramayacam dye tartistim ama dokunmdi bende kendisini tatmin etmedgnden eminim cunku haram haram oldugu icin yapamaz erkekler hamilelik olayini ve emzirme donemini atlatamiyotlar bizi dokunulmamasi gerekn bebege ait olan bir cift sut inegi gbi goruyorlar acikacik konusmalisin ben cocuklarima yeteri kadar annelik yapiyorum onlar uyudugunda da senin esinim seninle yakinlasmamiz benim anneligime zarar vermez ama sen bu sekilde uzak kaldığında iliskimize zarar veriyorsun gibi gibi konusmalisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…