• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

doğumdan sonra dokunmayan eş hakkındadır

Sonuçta çocuktan önce böyle değilmiş belli ki doğum sonrası oluşan bir problem var. O yüzden bence çok da çözümsüz bir şey değil. Eşinize bunun böyle gidemeyeceğini ve destek almasının zorunlu olduğunu söyleyin. Cinsel terapiste gidebilirsiniz birlikte çünkü onun da karşılanmamış bir beklentisi var mutlaka. Bu gerhangi bir şey olabilir, bilemiyorum. Doğum öncesi-sonrası onu bu kadar etkileyen nedir bunu bulmak lazım. Ona göre ikiniz de gerekli değişiklikleri yaparsınız.

Evliyim ve bu istek nasıl olur gerçekten merak ediyorum.
İsteksizliğini övünerek söyleyen var mı cidden?
Normali istemektir, anormal olan ben ve benim gibiler.
İnşallah Allah sizi duyar da isterim :KK70:
Beni pek duymadı sanki :KK53:
ya isteksizlik cok sikıntı zaten. Ama ben muayneye gittigimde ileri dercede yara oldugunu soyledi doktor. Kuruluk oluyodu acı oluyodu. Tedaviden sonra ohh dünya varmiş.

Kadınlar kulübünde cinsellik için ayrı bir bölüm olduğuna göre, buraya yazmamanız gerekir. Açıklamanız pek olmadı yani.:KK51:
bdv nin tüm konularını ilgili bölümlere dağıtıyor musunuz yoksa sadece benimkini mi göndermeye çalışıyorsunuz? böyle evlilik mi olur tarzı açılan ve aynı benimki gibi cinsellik içeren mesajlara dokunmadınız üstelik.
derdim var diyorum ağlıyorum diyorum sizi duyan da fantazilerimi paylaşıyorum zannedecek lütfen.

Sonuçta çocuktan önce böyle değilmiş belli ki doğum sonrası oluşan bir problem var. O yüzden bence çok da çözümsüz bir şey değil. Eşinize bunun böyle gidemeyeceğini ve destek almasının zorunlu olduğunu söyleyin. Cinsel terapiste gidebilirsiniz birlikte çünkü onun da karşılanmamış bir beklentisi var mutlaka. Bu gerhangi bir şey olabilir, bilemiyorum. Doğum öncesi-sonrası onu bu kadar etkileyen nedir bunu bulmak lazım. Ona göre ikiniz de gerekli değişiklikleri yaparsınız.
sağolun

bdv nin tüm konularını ilgili bölümlere dağıtıyor musunuz yoksa sadece benimkini mi göndermeye çalışıyorsunuz? böyle evlilik mi olur tarzı açılan ve aynı benimki gibi cinsellik içeren mesajlara dokunmadınız üstelik.
derdim var diyorum ağlıyorum diyorum sizi duyan da fantazilerimi paylaşıyorum zannedecek lütfen.

Yo beni ilgindirmiyor nereye konu açtığınız, konu taşınsın diyen üyeye garip bir cevap yazdığınız için, ben de size yazdım. Farkındaysanız konu taşınsın diyen ben değilim.

Eşinin yaşı kaç.aranızda yaş farkı çoksa istek farkı da çok olur.kadinlar otuzunundan sonra daha istekli oluyor ama erkeklerde belli bir yaşatan sonra istek ve performans bakimindan bayagı bir azalma olabiliyor.

Keske ben de istekli olsam (((
Bence zamanla duzelir. Erkeklerin cogu dogumdan sonra eslerine yaklasmiyorlar.

Bugün böyle bir konu daha açılmıştı.. henüz çocuğum yok bilemiyorum ama sanıyorum genel olarak doğum sonrası erkekte de kadinlar kadar Bi duygusal degisim yasaniyor.. geçiçi olduğunu düşünüyorum çok ustelemeyin bence Onun yerine eşinizle ilgilenin arzulamasini sağlayın yavaş yavaş..

Benim eşimde isteksiz ben tam tersi...
Bazen diyorum ben erkeğim sen kadın gibi naz yapıyorsun diye azcık düzelir sonra aynı yaaa...

benim de bitse diye dua ettiğim dönemler olmuştu. şimdi böyle olunca umutsuzluğa kapıldım. aramızdaki her şey bitti mi yani
Niye bitsin ya hu,
Düzelir elbet,
Adamın kafasında kimbilir neler var,
Onun lohusası bitmemiş demek ki,
Biter ama bu süreçte üstüne gitmeyin, hele ki bu konuda.
Siz kendi bakımınızı ihmal etmeyin , gülümsemenizi de,
İlla ki değişecek.

18 yaş altı olanlara kadın denmez çocuk denir ve çocuklar kadınlar kulübüne üye olmadığından sorun olmaz diye düşünüyorum.
18 yaş altı üyelerimiz de var, ayrıca cinsel içerikli konular bdvye açılmamalı, bilmeden açılan ve bildirilen konular "internet ortamında yapılan yayınların düzenlenmesi ve bu yayınlar yoluyla işlenen suçlar kapsamındaki kanunun 226. maddesi gereği" cinsellik bölümüne taşınmak zorundadır.

Ben yine de mast.yapmadigindan emin olamazsiniz diyorum

Wc ye girerken de mi kapi acik?
Hadi kapi acik siz kapida mi bekliyorsunuz her wc ye girdiginde?

Gece siz uyurken kalkar wc ye girer yine yapar.

Emin olamazsiniz
Siz oyle olmadigini umdugunuz icin eminim diyorsunuz.

Neyse
Erkekler dogum sonrasi genelde uzaklasiyorlar
Zamanla duzelir bence de

Ama siz bu kadar istekle nasil bekleyeceksiniz bilemedim

“Vibratör aynı duyguyu vermez kadında. Erkekler için evet anı kurtarır kadın öyle değil sevilmek ister ilgi ister.” Demişlerdi cised e ait bir seminerde.

Ağlayıp mızlanmayın gidin giyin mini eteğinizi oturun kucağına.
sağol yardımın için fikir verdiğin için

Hamilelikle birlikte cinsel istek artıyor ama durum ilginçmiş. Ben de 5 aylık hamileyim. Her gün topuz yapıyorum ama benim eşimin maşallahı var, bıraksam her gün seks yapar. Hamilelik olayında benim bildiğim erkeklere daha çekici gelir, göğsünün büyümesi, cinsel isteğinin artması ile birlikte. Kendisi ile konuşmalısın. Ekonomik sıkıntı falan olduğunda belki 1-2 hafta yansıyabilir ama bahsettiğiniz süreç çok fazla.

Back