- 28 Ocak 2017
- 2.460
- 5.961
- 88
- Konu Sahibi ingiliccekarakter
-
ya isteksizlik cok sikıntı zaten. Ama ben muayneye gittigimde ileri dercede yara oldugunu soyledi doktor. Kuruluk oluyodu acı oluyodu. Tedaviden sonra ohh dünya varmiş.Evliyim ve bu istek nasıl olur gerçekten merak ediyorum.
İsteksizliğini övünerek söyleyen var mı cidden?
Normali istemektir, anormal olan ben ve benim gibiler.
İnşallah Allah sizi duyar da isterim
Beni pek duymadı sanki
bdv nin tüm konularını ilgili bölümlere dağıtıyor musunuz yoksa sadece benimkini mi göndermeye çalışıyorsunuz? böyle evlilik mi olur tarzı açılan ve aynı benimki gibi cinsellik içeren mesajlara dokunmadınız üstelik.Kadınlar kulübünde cinsellik için ayrı bir bölüm olduğuna göre, buraya yazmamanız gerekir. Açıklamanız pek olmadı yani.
anasını satayım bende de kuruluk var peki ben niye böyleyim offya isteksizlik cok sikıntı zaten. Ama ben muayneye gittigimde ileri dercede yara oldugunu soyledi doktor. Kuruluk oluyodu acı oluyodu. Tedaviden sonra ohh dünya varmiş.
sağolunSonuçta çocuktan önce böyle değilmiş belli ki doğum sonrası oluşan bir problem var. O yüzden bence çok da çözümsüz bir şey değil. Eşinize bunun böyle gidemeyeceğini ve destek almasının zorunlu olduğunu söyleyin. Cinsel terapiste gidebilirsiniz birlikte çünkü onun da karşılanmamış bir beklentisi var mutlaka. Bu gerhangi bir şey olabilir, bilemiyorum. Doğum öncesi-sonrası onu bu kadar etkileyen nedir bunu bulmak lazım. Ona göre ikiniz de gerekli değişiklikleri yaparsınız.
bdv nin tüm konularını ilgili bölümlere dağıtıyor musunuz yoksa sadece benimkini mi göndermeye çalışıyorsunuz? böyle evlilik mi olur tarzı açılan ve aynı benimki gibi cinsellik içeren mesajlara dokunmadınız üstelik.
derdim var diyorum ağlıyorum diyorum sizi duyan da fantazilerimi paylaşıyorum zannedecek lütfen.
onu farketmedim.Yo beni ilgindirmiyor nereye konu açtığınız, konu taşınsın diyen üyeye garip bir cevap yazdığınız için, ben de size yazdım. Farkındaysanız konu taşınsın diyen ben değilim.
Kuruluk sıkıntım yok ama ilaç kullandığım zaman oluyor. O zaman iki kere işkence.ya isteksizlik cok sikıntı zaten. Ama ben muayneye gittigimde ileri dercede yara oldugunu soyledi doktor. Kuruluk oluyodu acı oluyodu. Tedaviden sonra ohh dünya varmiş.
benim de bitse diye dua ettiğim dönemler olmuştu. şimdi böyle olunca umutsuzluğa kapıldım. aramızdaki her şey bitti mi yaniKuruluk sıkıntım yok ama ilaç kullandığım zaman oluyor. O zaman iki kere işkence.
Bitse diye dua ediyorum artık.
ben 36 o 38.Eşinin yaşı kaç.aranızda yaş farkı çoksa istek farkı da çok olur.kadinlar otuzunundan sonra daha istekli oluyor ama erkeklerde belli bir yaşatan sonra istek ve performans bakimindan bayagı bir azalma olabiliyor.
Niye bitsin ya hu,benim de bitse diye dua ettiğim dönemler olmuştu. şimdi böyle olunca umutsuzluğa kapıldım. aramızdaki her şey bitti mi yani
18 yaş altı üyelerimiz de var, ayrıca cinsel içerikli konular bdvye açılmamalı, bilmeden açılan ve bildirilen konular "internet ortamında yapılan yayınların düzenlenmesi ve bu yayınlar yoluyla işlenen suçlar kapsamındaki kanunun 226. maddesi gereği" cinsellik bölümüne taşınmak zorundadır.18 yaş altı olanlara kadın denmez çocuk denir ve çocuklar kadınlar kulübüne üye olmadığından sorun olmaz diye düşünüyorum.
sağol yardımın için fikir verdiğin için“Vibratör aynı duyguyu vermez kadında. Erkekler için evet anı kurtarır kadın öyle değil sevilmek ister ilgi ister.” Demişlerdi cised e ait bir seminerde.
Ağlayıp mızlanmayın gidin giyin mini eteğinizi oturun kucağına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?