Doğumdan sonra 8 aydır adet olmadım test silik çizgi? Lütfen yorumlar mısınız?!

shrkrb

Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2023
137
33
Ben 8 ay önce sezeryan doğum yaptım hâlâ adet olmadım o yüzden hamile kalmaktan korkuyorum prezervatif ile korunuyoruz ama bir kez yırtık çıktığı için ertesi gün hapı kullandım ve bebeğimi emziremedim o süreçte bu yüzden de korkuyorum tekrar hamile kalmak istemiyorum Allah olmayanlara nasip etsin inşallah. Kendimi çok dinliyorum kasıklarımda ağrı vs oluyor test yapıyorum negatif olunca rahatlıyorum kan da verdim birkaç kez, 2 gün önce bebeğimi uyuturken midem aşırı bulandı(ilk gebelikte 9ay boyunca kustum çok iyi biliyorum bulantının nasıl olacağını) ağzıma ekşi sular geldi kusmadan önce gelir bilenler bilir o gün şüphelendim dün test yaptım sonradan kırmızı çizgi çıkmış ama yarım çıkmış bende bu sabah erken gebelik testi yaptım ve direkt o silik çizgiyi gördüm ne üzülüyorum ne sevinebiliyorum ben görüyorum başka insanların da yorumuna ihtiyacım var (

Eklentiler

• 1000019392-01.jpeg
    41,4 KB · Görüntüleme: 150
Gerçekten mi ya çok korkuyorum hiç adet olmamış mıydı kardeşiniz de? Süreç nasıl ilerledi kendisi de bebeği de çok zorlandı mı
hayır hiç olmadı 10 aylıktı bebeği hamile kaldı 2 aylıkken öğrendi hamile oldugunu yani zorlandı elbet ama şuam beraber büyüyorlar çok tatlılar :)

En fazla 5 dk sonra çıkan sonuç geçerli değil mi ? Ne kadar sonra çıktı ?

En fazla 5 dk sonra çıkan sonuç geçerli değil mi ? Ne kadar sonra çıktı ?
Testi yapınca başında oturdum zaten direkt gördüm 5dk içerisinde ama fotoğrafta çok zor çıkıyordu yarım saat sonra çektim fotosunu. İlk hamileliğimde de aşırı silik çizgilerle öğrendim bebeğimi o yüzden bu geçerli değildir diyemiyorum malesef

Hakkınızda hayırlısı olsun , bence kan testi verip kesin sonucu görün.

Hakkınızda hayırlısı olsun , bence kan testi verip kesin sonucu görün.
Sabah sağlık ocağına gittim koşa koşa ama aile hekimleri iş bırakma eylemi yapıyormuş ayın 6sına kadar bilmiyordum boşa gitmiş oldum, acile gidip vereceğim onun için de eşime söylemem gerek ne tepki verecek bilmiyorum gerginim

Çocuğu siz tek başınıza yapmadiginiza göre ,sizin yumurtanizi da onun spermi dolluyor ,elle hap da kullanmissiniz sizlik bir durum yok.

Üstteki dün alttaki bugün sabah yaptığım testler ben görüyorum eşim görmüyorum yoktur diyor ama yoktur diyemiyorum korkuyorum da bebeğim çok küçük 8 aylık daha onu emzirmeyi bırakamam aşırı stresliyim kimseye de anlatamıyorum buraya yazıyorum o yüzden

Eklentiler

• 1000019554-01~2.jpeg
    48,6 KB · Görüntüleme: 101
Ben fotoğraftan görünüyorum abi görmeye hazır değil sanırım 2. De pozif baya baya bence hiç üzülmeyin kuran da da yaratan biziz diyor Rabbimiz yani sizin suçlanacak bir durumunuz yok eşinizinde, nasipte varsa oluyor veren de O alan da O Rabbim emzirdiğinizden de haberdar vardır bir bildiği nasip ediyorsa içinizi ferah tutun

Evet canım çizgiler gözüküyor bence böyle stres olmaktansa kan ver için rahat etsin gönlünden ne geçiyorsa öyle olur inşallah

Ayy çok teşekkür ederim okuyunca bile gözlerim doldu

8 aydır adet olamamanız bir sağlık problemi, neden bir muayene olmuyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…