doğumdan bir önce yaşadıklarınızı anlatırmısınız

bende 38.haftadayım.2 gündür zor yürüyorum ve kasılmalarım çok sıklaştı.bir hafta önce 1 cmaçılma var dedi doktorum alttan muayanede.ama sürekli suyum gelecek gibi hissediyorum.ilk doğumda suyum gelmişti.offff ya ne olacak bilmiyorum.doktorum 10 gün kadar erken olabilir dedi ama bu kadar de erken olur mu?şimdi de belime ince ince ağrı oluyor.

canım gercektende hazır ol ama erkende degıl bebısın cok sukur gelısımını tamamladı..kaygı etme vee o mucizeyi dört gözle beklee ınan degıyor butun sancılara agrılaraa ve korkuyaa...allahım hayırlısını versın ve bır avazda kurtarsın ınsallah

ne yapsam sancım tutar acaba ya?yarın 40+0 oluyoruz

canım ıkı gun önce yazmıssın belkıde dogum yapmıssındır ama ben yınede yapmadıysan yazmak ıstedımm..bol bol yururyus yap gercekten hem acılman oluyor hemde sancıların baslıyorr..bende öle olmustuu

Arkadasım ben doğum yaptım çok şükür 41. haftama girmiştim ne sancı ne bişey vee ogun doktora gıttım 2.5 cm açılmam vardı normal ıstediğim için sunı sancı aldım 4saat dayanabıldım ve 3cmden öteye gecmedı acılmam artık ağlıyordum dayanamadım ve spinal anesteziyle sezeryan oldum çok memnununm 3. gun dimdik ayaktayım merdıven çıkabılıyorum ,alaturka tuvalete kolayca egılebılıyorum.... buarada ıyıkı 4saat sonra yeter demişim bebeğim 4 kilo 100 gr doğdu istemesemde buyuk ıhtımal doğumun sonuna doğru sezeryana alınırdım

devilakrep arkadaşım.geçmiş olsun. allah analı babalı büyütsün.yazılarını takip ediyordum.darısı bizim başımıza son 50 gün

aaaaaaaaayyyyyyyyyyyy çokkk sevındım yaaaaaaa Allahım sag saglım kurtardı sonundaaa..canım benım yaaa cok cok gecmıs olsun ve hayırlı olsun bebısın uzun ömürler nasıp etsın rabbım....maşallah ıkınızede gercekten cok sevındım sabırsızlıkla beklıyordum haberını hergun acıyordum bakıyordum..gercekten bende senın kadat rahatladımm

çok sevındım canım benım tekrar hayırlı olsunn

Devilakrep, hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsün inş.
Ben de bekleyipte sezeryan olucam diye korkuyorum aslında. Bugün kontrolümüz vardı, doktorumda sinir etti beni sağolsun, normal doğum olarak devam ediyor şuanda ama doktorumuz izne ayrılıyormuş, birşeyde söylemedi, 1 hafta sonra gel dedi, randevu alırken öğrendim ki izne çıkıyormuş.
Hamileliğim başından beri sıkıntılı geçti, reflüm var bazen dayanamıyorum, sezeryan olsam mı diye düşünmeye başladım.
Ne yapacağımı şaşırdım.

canım bebiş nasıl sen naılsın acabılırsen eger pc bılgı vermeyı unutma olurmu acıyorum arada bır kı bıseyler yazmısmı dıyee..eger rahatsız edıyorsan böyle zırt bırt usura bakma :44::44:

halecim,canım normal istıyordum,olmadı ama suni sancı olayını denedim elımden gelenı yaptım ama iyiki sezeryan olmuşum bebeğim beklenen kılonun epey ustunde geldi 4110 doğdu.buarada çok korkardım sezeryandan ben ama spinal anestezi oldum ve çok memnun kaldım arkadaslar

36.6 oldum belimden ayama vuran 1 ağrı.gece bacaklarımın arası ağrıyo.bebeğimin hareketleride yavaşladı.pazartesi kontrolüm var.doğumum yaklaştımı acaba

Mrb kızlar bende sn haftamdayım aşırı derecede korkuyorum hafif ağrım olunca kalbim güm güm atıyor elim kolum titriyor bilmediğim bir sancıyla karşılaşıcam ölücem başaramıycam djiye düşünüyorum bana yardımcı olun ben niye böyleym

merhaba sevgili anneler
Bugun bebegimle 5.gunum
38+1 de normal dogumla dunyaya geldi
Dogumdan 3 gun once 15 dakikada 1 gelen ve yaklasik 1 saat suren kasilmalarim oldu ama cok hafifti.
Dogumumdan 1 gun once sabah bi sicaklik hissettim,lavaboya gidip kontrol ettigimde nisanimin geldigini anladim.O gunun gecesi sabah 5 gibi hastaneye gittik, saat 12 de de kizim kollarimdaydi.
Ilk dogumumdu,dogum oncesi endiseliydim ama inanin hic korkulacak birsey degilmis.
Hastaneye gittigimde acilmam 6 cm olmus.Sonrada epidural takildi.
herkesin Allah yardimcisi olsun,bebekleri kucaginiza alinca sanci nasildi onu bile hatirlamiyorsunuz

''balperisi'' ne kadar güzel anlatmışsın. Benim gibi kaç kişi vardır kim bilir bir umut okuyan yazılanları. Hiç bilinmeyen tarifi olmayan şeyler yaşıyoruz. Hem anne olmanın heyecanı hem de doğum korkusu...29+4 te belki de en hafifini yaşadığım kasılmalarda bile telaşa kapılıyorum bazen. Benim en endişelendiğim şey doğum yapacağım yerin 3 saat uzaklıkta olması..Allah ım herkese senin gibi doğumlar nasip etsin. Bebeğini de sizlere bağışlasın...Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…