- 30 Mayıs 2011
- 103
- 1
azusena 36 haftadayken doğum yaptığını söylemişsin acaba ilk hamileliğin mi merak ettim? ilk doğum erken olmaz diyorlar ya o yüzden merak ettim. kaçıncı haftaya kadar çalışsam diye düşünüyorumda erken olursa diye erken mi ayrılsam izne düşünüyorum bende. daha zaman var ama insan sürekli bunları düşünüyo ister istemez..(benimde ilk hamileliğim)
kızlar merhaba,
ben 25 haftalık hamileyim..karnımda devamlı sertleşme oluo,bebek bi yere toplanıomş gibi oluo.Zaman zaman kasılmalarım ,sancılarım oluo.Ama en çok karnımdaki sertleşme bni korkutuo.Tesadüfen bu başlığı okudum .Ben sertleşmenin doğum belirtisi olduğunu bilmiyordum.en son 21 haftalıkken doktora gitmiştim,rahim ağzın sınırda ,çok dikkatli ol demişti.Bebeği son 3 haftadır çok aşağılarda hissediorum.Rüyamdada erken doğurduğumu görüyorum.Bu haftasonu tekrar doktora gidicem.Sizce erken doğum belirtisi mi bu yaşadıklarım ?
hale arkadasım bu konuyu sen açmışsın ve önceki yazılarında yazmışsın ya karnımda sertleşme oluyor diye o durumdan nekadar sonra doğum yaptın arkadasım?sancın falan nezaman başladı biraz bilgilendirirmisin beni?ben 38+ lara girdim bugün itibariyle hala ara ara karnımda sertlesmeler oluyor
nstde 60 a kadar cıktı sancı ama benım agrım falan yok henuz ne zaman baslarki?
neden kimse bise yazmiyo buraya ya?
benim ilk gebeligim e bende ok merak ediyorum, doguma yakin ne gibi belirtiler oluyo.
kendimi son günlerde bi garip issediyorum sanki doguruakmisim gibi.
terübeli bayanlar sizde neler yasadiginizi yazsanizda benim gibi aemiler yararlansa?
canim ben yazdim insallah okursan yardimci olabilmisimdir heerkeze hayirli kolay saglikli dogumlar
hale arkadasım Allah razı olsun çok güzel anlatmışsın,benımde dün kontrolüm vardı doktorum bebek kanala inmiş dedi açıklığımda artmış biraz bekleyecegız artık doğum yakın dedi.benımde nstde sancı cıkıyor ama hissetmıyorum yani kasılmalarım oluyor sanırım onlar sancı,forumada konu açtım bebek kanala yerleştıkten nekadar sonra doğum olur dıye ama ımse cvp yazmadıakıntım benımde sümüksü bir kıvam aldı ama hala beyaz -sarımtrak rengi,beklıyorum bakalım,tekrar çok sağol arkadasım Rabbim yavrunu sana bağışlasın.....
sağol canım benim inşallah dediğin gibi olur:) artık doğum yapmak ıstıyorum hayırlısıyla tabi,Allahın izniylede doğum yaptıktan sonra buraya yazacagım zaten
kizlar benimde bi kac gündür legen kemigimde acayip bi baski var.sol tarafta bazen sol bacagima dogru iniyo.bu dogum belirtisi olabilir miß
güncelllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll