kızlar dogumdan bir gun önce neler yasadınız nasıl ağrılarınız oldu yada ne gıbı belirtileriniz birde kaçıncı haftada dogum yaptıgınızı paylasırmısınız. ben 38+1 deyım her an beklıyorum ama agrılarım var sizin yazdıklarınıza benzıyormu onu merak ettım bılgılendırrsenız cok sevınırım
benim dogumdan yaklasik 1 hafta kadar once karnim cok sertlesiyodu ama agrim olmadigi icin anlamadim megerse buda dogum bellirtisymis.karnim surekli srtelesiyodu ve bebek sanki bir yerde toplaniyomus gibi olyuodu.onun disinda birsey hissetmedim ama 36 haftalik dogum yaptim ama hissettim dogurcagimi surekli dogurcam dogurasim var vs vs filan birsyeler diyodum.gercekden de oyle oldu.
çok şükür kızlar 21 mayıs gunu saat 05:30 sıralarında minik paşam doğdu.normal dogumla dunyaya getırdım allahım tum olmayanlarada nasıp etsın ve tum bebek bekleyenlerı allahım kolay kurtarsın cvplarınız ve ılgınız ıcın cok müteşekkirim teşekkürler hepinize...alahıma emanet olun
çok şükür kızlar 21 mayıs gunu saat 05:30 sıralarında minik paşam doğdu.normal dogumla dunyaya getırdım allahım tum olmayanlarada nasıp etsın ve tum bebek bekleyenlerı allahım kolay kurtarsın cvplarınız ve ılgınız ıcın cok müteşekkirim teşekkürler hepinize...alahıma emanet olun
Konuyu açan arkadasımın yasadığı aynı şeylerı yasıyorum karnımda sertleşme ve kasılmalar onun dısında sancım flaan yok,37+5im bu arada bakalım arkadasım gıbı kısa bır süre doğum yapacakmıyım çok karısık duygular içindeyım bende hep doğurasım var dıyorum:):)
Arkadasım kızınmı olacak oğlunmu?bu arada karnında falan kasılmalar olmuyormu???yani belirti yokmu hiç bir şekılde,doktorun ne dıyor bu duruma peki.bende yarın 38e gırıyorum