doğumdan bir önce yaşadıklarınızı anlatırmısınız

hale1903

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2009
419
4
36
kızlar dogumdan bir gun önce neler yasadınız nasıl ağrılarınız oldu yada ne gıbı belirtileriniz birde kaçıncı haftada dogum yaptıgınızı paylasırmısınız. ben 38+1 deyım her an beklıyorum ama agrılarım var sizin yazdıklarınıza benzıyormu onu merak ettım bılgılendırrsenız cok sevınırım

canim benim dogumum suni sanciyla baslatildi o yuzdenyardimci olamayacam... ama o an geldiginde anlarsin zaten

benim dogumdan yaklasik 1 hafta kadar once karnim cok sertlesiyodu ama agrim olmadigi icin anlamadim megerse buda dogum bellirtisymis.karnim surekli srtelesiyodu ve bebek sanki bir yerde toplaniyomus gibi olyuodu.onun disinda birsey hissetmedim ama 36 haftalik dogum yaptim ama hissettim dogurcagimi surekli dogurcam dogurasim var vs vs filan birsyeler diyodum.gercekden de oyle oldu.

CANIM BEN O SERTLEŞMLERİ ZATEN HISSEDIYORDUM AMA SON BIR HAFTADIR ASIRI DERECEDE ARTTI VE SANCILI OLMAYA BASLADI KARNIM SERTLESINCE NEFES ALAMIYORUM KALBIM KUT KUT ATIYOR BIR MUDDET GECMIYOR 5 DKA SONRA BIR DAHA OLUYOR..AMA BELIMDE HER HANGI BIR AGRI HISSETMIYORUM KASILMALAR SIRASINDA YARIN KONTROLUM VAR BAKALIM NE DICEK BANA VERILEN DOGUM TARIHIME GORE 38+3 GUNLUK GEBEYIM AMA DOKTORLARA GORE BEN SUAN 40 HAFTALIK GEBEYIM VALLA ANLAMADIM BEN BU ISTEN BISE AMA SENIN DEDIGIN GIBI BEN DOGURACAM DOGURASIM VAR DIYORUM :) İNŞALLAH BIR AN ÖNCE KURTULURUZ OĞLUŞUMLA BU IKINCI GEBELIGIM DUA EDIN KIZLAR RAMAK KALDI DOĞUMAA:)

Son düzenleme:
azusena 36 haftadayken doğum yaptığını söylemişsin acaba ilk hamileliğin mi merak ettim? ilk doğum erken olmaz diyorlar ya o yüzden merak ettim. kaçıncı haftaya kadar çalışsam diye düşünüyorumda erken olursa diye erken mi ayrılsam izne düşünüyorum bende. daha zaman var ama insan sürekli bunları düşünüyo ister istemez..(benimde ilk hamileliğim)

çok şükür kızlar 21 mayıs gunu saat 05:30 sıralarında minik paşam doğdu.normal dogumla dunyaya getırdım allahım tum olmayanlarada nasıp etsın ve tum bebek bekleyenlerı allahım kolay kurtarsın cvplarınız ve ılgınız ıcın cok müteşekkirim teşekkürler hepinize...alahıma emanet olun

ayy canımmhadi geçmiş olsun Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. darısı da bizim başımıza inşallah.

hayırlı olsun güle güle büyüt inşaallah

Gözün aydın!
Allah analı babalı büyütsün, Rabbim bize de hayırlısıyla sağlıcakla yavrularımızı kucaklamayı nasip etsin...

AMMİİİİİİİİNNNNNNNNN..... canlarım yaa dualarım sızınle ...bi görseniz öyle minik ki öyle tatlıki ona her baktıgımda cektıgım sancıları acıları unutuyorum iyiki doğmuş minişim canım oğlum enesim bır tane dunyam vardı sımdı ıkı dunyam oldu oğullarım benım herseyım 2 evlat sahıbıyım benım buna layık gören Allahıma hamd olsun ...Allahım hayırlı evlatlar olmalarını nasip etsin hepimize...

Konuyu açan arkadasımın yasadığı aynı şeylerı yasıyorum karnımda sertleşme ve kasılmalar onun dısında sancım flaan yok,37+5im bu arada bakalım arkadasım gıbı kısa bır süre doğum yapacakmıyım çok karısık duygular içindeyım bende hep doğurasım var dıyorum:):)

canım ben daha doğuramadım.yarın 40. haftamı dolduruyorum.şikayetlerim dayanılmaz oldu.yürümekte zorlanıyorum .oturup kalkmak eziyet sanki salıya kadar bekleyip suni sancıya başvuracağız.ama dua edinde kendilğinden başlasın.

Arkadasım kızınmı olacak oğlunmu?bu arada karnında falan kasılmalar olmuyormu???yani belirti yokmu hiç bir şekılde,doktorun ne dıyor bu duruma peki.bende yarın 38e gırıyorum

Arkadasım kızınmı olacak oğlunmu?bu arada karnında falan kasılmalar olmuyormu???yani belirti yokmu hiç bir şekılde,doktorun ne dıyor bu duruma peki.bende yarın 38e gırıyorum

canım kızım olacak.benim doktorum çok rahat ben onu maalesef anlayamıyorum.38.de bana doğurdun doğuracan dedi.bebek aşağı inmiş dedi.şimdi ise günüm dolmasına rağmen daha bebek aşağı inmemiş diyor.kasılmalarım var yürürken aşağı doğru çok baskı hissediyorum.salıya gel açılma varsa suni sanci verlim diyor.ne yapacağımı hiç bilmiorum

kızlar merhaba,

ben 25 haftalık hamileyim..karnımda devamlı sertleşme oluo,bebek bi yere toplanıomş gibi oluo.Zaman zaman kasılmalarım ,sancılarım oluo.Ama en çok karnımdaki sertleşme bni korkutuo.Tesadüfen bu başlığı okudum .Ben sertleşmenin doğum belirtisi olduğunu bilmiyordum.en son 21 haftalıkken doktora gitmiştim,rahim ağzın sınırda ,çok dikkatli ol demişti.Bebeği son 3 haftadır çok aşağılarda hissediorum.Rüyamdada erken doğurduğumu görüyorum.Bu haftasonu tekrar doktora gidicem.Sizce erken doğum belirtisi mi bu yaşadıklarım ?

yaa gulum allah korusun ınsallah öle degıldır ama doktorum dıkkatlı ol demıs her ıhtımali dusunmelısın...ama bence haftayı bekleme imkanın varsa hemen gıtt..geçmiş olsun sag saglım gununde alırsın ınsallah bebgını kucagınaa..

hale arkadasım bu konuyu sen açmışsın ve önceki yazılarında yazmışsın ya karnımda sertleşme oluyor diye o durumdan nekadar sonra doğum yaptın arkadasım?sancın falan nezaman başladı biraz bilgilendirirmisin beni?ben 38+ lara girdim bugün itibariyle hala ara ara karnımda sertlesmeler oluyor nstde 60 a kadar cıktı sancı ama benım agrım falan yok henuz ne zaman baslarki?

neden kimse bise yazmiyo buraya ya?
benim ilk gebeligim e bende ok merak ediyorum, doguma yakin ne gibi belirtiler oluyo.
kendimi son günlerde bi garip issediyorum sanki doguruakmisim gibi.
terübeli bayanlar sizde neler yasadiginizi yazsanizda benim gibi aemiler yararlansa?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…