doğumdan bir önce yaşadıklarınızı anlatırmısınız

son zamanlar ne kadar zormus ya.insan hic biseyi dogru dürüst yapamiyo.
benimde az kaldi ama bakalim ne zaman gelicek minigim

39+5 bugün kızlar hala beklıyorum ben,akşam hafif hafi kasık ağrılarım oldu ama şiddetli değildi,ara ara girip çıktı ve geçti

36+5 teyiz, ben de kendimi taşıyamıyorum artık, oturup kalkamıyorum.
İğne batması gibi ağrılarım olmaya başladı ve oğlumu çok özledim, biran önce gelsin istiyorum.
Aman şimdi söz dinleyip geleyim demesin :)
3 gün daha bekle oğlum annane gelsin ondan sonra :)

Arkadasım senınkı dursun daha vakti var bende çok zorlanyorum artık günler geçmiyor ama vakti zamanı gelmeyınce olmuyor işte,sözde kız çocukları erken gelirmiş nerdeeeeeeee,27sinde günüm doluyor ve beklemedeyım hala tık yok

hayirli aksamlar kizlar ben 34.haftamin icindeyim benimde karnim baya sert ve her gecen gün bebgin dahada asagi indigini hissediyorum gecen pazartesi doktorum herseyin yolunda oldúgunu söyledi fakat ben bi kac gündür adet sancisi gibi belimde hafif sancilar hissediyorum bu durum normalmidir yada bu sekilde hisseden varmi?

allahım sabır versın canım yaaa umarım hayırlısıyla bır an önce kurtulursunuz bebişin ve sen

canım benım bunlar normal ama benım yasadıklarımın aynısını yasıyorsun ben bır hafta sonra dogum yapmıstım ama ınsandan ınsana ve bunyeden bunyeye degısır tabı..ben dogurdum dıye haftaya sende doguracaksın dıye bıse yok sakın endıselenme ama yasadıkların gayet normal kafana takma olurmu ..hayırlısı olsun hepınızın hakkında hamişlerim benimm :)

Son düzenleme:
sağol hale arkadasım şu doğum sancısı nereden gelıyor tam olarak bıraz bılgı verırmısın afedersın sabahtan beri vajınam acıyor benım

mrb arkadaşlar bende yeni üye oldum aranıza katıldım 31+2 günlük hamileyim yazılarınızı okuyup tecrübe kazanmaya çalışıyorum birşey soracağım sizin yazılarınızın altındaki kaç aylık olduğunu gösteren çizelgeyi nasıl yaptınız

sağol hale arkadasım şu doğum sancısı nereden gelıyor tam olarak bıraz bılgı verırmısın afedersın sabahtan beri vajınam acıyor benım

canım benım bu kısıden kısıye degısır ama benım sancılarım belımden kasıklarıma dogru gelıyordu..bıde buyuklerımız erkek bebegın sancısı belden kız bebegın sancısı dırekt kasıklardan baslarmıs benım ıkı cocugumda ekek ve ıkısındede belden kasıklarıma dogru adet sancısının 100 katı şiddetınde vee en son derecesı 3 dakıkada bır gelıyor vee vajınaya son anda baskı uyguluyor sankı ordan bıseler cıkıyormus gıbı oluyor bu en son yazdıgım sancı baslangıcı degıl dogumdan 5 dakıka öncesı yanlıs anlama...sankı buyuk tuvaletın varmısta yetısemıyorsun gıbı oluyor sureklı ıkınma hıssı gelıyor..tekrar soylıyım benım sancılarım belden kasıklarıma dogru ınıyorduu..sızlıyorduu bır muddet ve gecıyordu. son anlarda sızlanmalar hıc gecmıyor vee bebegını kucagına lıncaa bıtıyorr.. umarım yardımcı oldum canımm ...

Son düzenleme:
sağol arkadasım benımbelım hiç ağırmıyor,kız bebek beklıyorum,genelde kasıklarımda hafif agrı olup geçiyor,şiddetlensin diye bakıyorum ama yok.bugnde öyleydı bıde vajınam acıyordu umarım açılma oluyordur ondan öyle acıyordur

canım bebek baskı yaptıkça vajinan agrıcak buda acılmaya sebep zaten....az kaldı azzz bıraz daha sabırr hayırlısı olsun herzamankı dedıgım gıbı

"Gebelik" ana kategorisinde "Hamilelerden Haberler: Soru ve Sorunlar" forumunda "profilime bebek çizelgesi eklemek" diye bir başlık var, ben oraya eklemiştim nasıl çizelge yapıldığını, şimdi buraya da ekledim ama isterseinz yine oraya da bakabilirsiniz, çünkü orda bu işlemi yapabiliceğiniz siteye giriş link olarak çıkıyo, üzerinze tıklayınca direk giriyosnuz siteye. Oraya yazdıklarımı buraya kopyalayınca o link çıkmadı, o yüzden diger taraftan deneyin isterseniz:) kendinize iyi bakın.

tesekkür ederim canim bilgilendirdigin icin,.söyledigin gibi herseyin hayirlisi ALLAH tan,bebeklerimiz saglikli bi sekilde dogsunda önemli olanda o canim

benim ufaktan sancilarim gelmisti sabah 6 da doktora gittik alttan muane ettiler bir cm aciklik vardi eve gonderdiler siklasinca gel dediler dus al bolca yuru dediler :26: sinirlenerek eve gittim ben dogum olacagini sanmistim sabirsizlaniyordum gece olunca aboooooo iyice siklasti 5 dk bire dustu hastaneye varana kadar 3 dkda bire dustu yine alttan bakildi 4 cm di yatisim yildi 6 cm olunca agriya dayanamadim epidural istedim yaptilar ertesi gun saat sabah 11 de kizim dunyaya geldi cok sukur suan 15 aylik insallah bu tecrubeleri ekimde yine yasicam insallah daha kisa ve acisiz gecer cumlemizinkini

ya kac gündür benimde sancim var bide karnim sürekli tas gibi.prensesimde rahatsiz oluyo heralde kasilmalardan hep top gibi bi tarafa toplaniyo.
dogum sancisini nerden anlicaz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…