- 4 Temmuz 2008
- 407
- 6
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadasım senınkı dursun daha vakti var bende çok zorlanyorum artık günler geçmiyor ama vakti zamanı gelmeyınce olmuyor işte,sözde kız çocukları erken gelirmiş nerdeeeeeeee,27sinde günüm doluyor ve beklemedeyım hala tık yok
hayirli aksamlar kizlar ben 34.haftamin icindeyim benimde karnim baya sert ve her gecen gün bebgin dahada asagi indigini hissediyorum gecen pazartesi doktorum herseyin yolunda oldúgunu söyledi fakat ben bi kac gündür adet sancisi gibi belimde hafif sancilar hissediyorum bu durum normalmidir yada bu sekilde hisseden varmi?
sağol hale arkadasım şu doğum sancısı nereden gelıyor tam olarak bıraz bılgı verırmısın afedersın sabahtan beri vajınam acıyor benım
mrb arkadaşlar bende yeni üye oldum aranıza katıldım 31+2 günlük hamileyim yazılarınızı okuyup tecrübe kazanmaya çalışıyorum birşey soracağım sizin yazılarınızın altındaki kaç aylık olduğunu gösteren çizelgeyi nasıl yaptınız[/QU
hosgeldın aramıza canım benım bebeişin hayırlı olsun..o cızelgeyı ınan bende cok ugrastım cok arastırdım vee cok arkadasa sordum yapamadımm..umarım sen yaparsın gercekten guzel oluyorr...
sağol arkadasım benımbelım hiç ağırmıyor,kız bebek beklıyorum,genelde kasıklarımda hafif agrı olup geçiyor,şiddetlensin diye bakıyorum ama yok.bugnde öyleydı bıde vajınam acıyordu umarım açılma oluyordur ondan öyle acıyordur
mrb arkadaşlar bende yeni üye oldum aranıza katıldım 31+2 günlük hamileyim yazılarınızı okuyup tecrübe kazanmaya çalışıyorum birşey soracağım sizin yazılarınızın altındaki kaç aylık olduğunu gösteren çizelgeyi nasıl yaptınız
mrb arkadaşlar bende yeni üye oldum aranıza katıldım 31+2 günlük hamileyim yazılarınızı okuyup tecrübe kazanmaya çalışıyorum birşey soracağım sizin yazılarınızın altındaki kaç aylık olduğunu gösteren çizelgeyi nasıl yaptınız[/QU
hosgeldın aramıza canım benım bebeişin hayırlı olsun..o cızelgeyı ınan bende cok ugrastım cok arastırdım vee cok arkadasa sordum yapamadımm..umarım sen yaparsın gercekten guzel oluyorr...
Lilypie - Pregnancy ticker scene selection (Lilypie - Pregnancy ticker scene selection)
1-siteye giriş yapın..
2-karşınıza çıkan sayfada, sol taraftan bir arka plan beğenin,sağ taraftaki şemaya next deyin..
3-yine sol taraftan bir resim seçin ve next leyin..
4-sol tarafta bulunan Event date bölümüne beklenen doğum tarihinizi..
5-hemen altındaki Optional settings bölümüne de son adet tarihinizi yazın
6-yine altındaki Optional text to display above the ticker: bölümüne eklemek istediğiniz yazıyı türkçe karakter kullanmadan yazın.. next leyin
7-çıkan sayfada hazır olan resmin altında yazan For Websites:in karşısındaki Image URL (Lilypie - Pregnancy ticker details) ye basın.
8-alt tarafta Code snippet: Image URL bölümünde bunun gibi; http://lbdf.lilypie.com/sWrIp2.png (http://lbdf.lilypie.com/sWrIp2.png) bi link çıkıyor kopyalayın
9-kendi profilinize gelip-çizelge bölümüne girin.. kaleme basarak kopyaladığınız linki yapıştırın..
canım benım bunlar normal ama benım yasadıklarımın aynısını yasıyorsun ben bır hafta sonra dogum yapmıstım ama ınsandan ınsana ve bunyeden bunyeye degısır tabı..ben dogurdum dıye haftaya sende doguracaksın dıye bıse yok sakın endıselenme ama yasadıkların gayet normal kafana takma olurmu ..hayırlısı olsun hepınızın hakkında hamişlerim benimm :)