doğumdan bir önce yaşadıklarınızı anlatırmısınız

38+4 oldum bende arkadasım sadece akıntımda artma var süt gibi,rakı beyazı renginde bir akıntım var,kasılmalarım oluyor bıde karnımın içi acıyor resmen okadar ama ne zaman doğuracağım bılmıyorum doğuran ,başından bunlar geçmiş arkadaslar yazarlar dıye beklıyorum ama kımse birşey yazmıyor:KK50:

bende 40+4 deyim.pazartesiye kadar bekleip suni sancı ile doğuracaz galiba.allah ardımcımız olsun.zaman geçmek bilmior.

ayyyy kızlar yaa şimdiden heyecan bastı beni.. bende 24 haftalık hamileyim.. sizlere dua ediyorum kolaycacık doğurursunuz inş.

azusena 36 haftadayken doğum yaptığını söylemişsin acaba ilk hamileliğin mi merak ettim? ilk doğum erken olmaz diyorlar ya o yüzden merak ettim. kaçıncı haftaya kadar çalışsam diye düşünüyorumda erken olursa diye erken mi ayrılsam izne düşünüyorum bende. daha zaman var ama insan sürekli bunları düşünüyo ister istemez..(benimde ilk hamileliğim)

canim gec gormusum kusura bakma evet ilk bebegim ve erken dogurdum tam 36 arti 0 da hemde 5 gun oncesinde doktordaydim hic erken dogum soz konusu bile olmadi ama oyle olcakmis demekki ama bn hamileyken doguma 10 gun kala oglumda sorun cikti karnimdayken ogluma mudahele ettiler o islemde bazen erkn doguma sebep olabiliyomus blkide oyuzdende erken dogurmusda olabilirim

kızlar merhaba,

ben 25 haftalık hamileyim..karnımda devamlı sertleşme oluo,bebek bi yere toplanıomş gibi oluo.Zaman zaman kasılmalarım ,sancılarım oluo.Ama en çok karnımdaki sertleşme bni korkutuo.Tesadüfen bu başlığı okudum .Ben sertleşmenin doğum belirtisi olduğunu bilmiyordum.en son 21 haftalıkken doktora gitmiştim,rahim ağzın sınırda ,çok dikkatli ol demişti.Bebeği son 3 haftadır çok aşağılarda hissediorum.Rüyamdada erken doğurduğumu görüyorum.Bu haftasonu tekrar doktora gidicem.Sizce erken doğum belirtisi mi bu yaşadıklarım ?

canim korkutmam itemm ve insaallah yaniliyorumdur ama bnde aynen boyleydim surekli sancisiz karnim sertlesiyodu ve bebegimin cok asagida olduunu hissediyodum ruyamdada surekli goruyodumki dogurmusum 36 haftalik dogum yaptim 1 hafata incesinde surekilo bn dogurcam az kaldi vs vs seyler diyodum nneme anemde sacmalama kizim daha 1 ayin var diyodu ama hislerim kuvetli cikti birde dogum 3-4 gun kala bana acayip bi enerji gelmsdi surekli yemek di temizlikdi vs seyler yapiyodum ve surekli geziyodum disarda:KK1:

hale arkadasım bu konuyu sen açmışsın ve önceki yazılarında yazmışsın ya karnımda sertleşme oluyor diye o durumdan nekadar sonra doğum yaptın arkadasım?sancın falan nezaman başladı biraz bilgilendirirmisin beni?ben 38+ lara girdim bugün itibariyle hala ara ara karnımda sertlesmeler oluyor

nstde 60 a kadar cıktı sancı ama benım agrım falan yok henuz ne zaman baslarki?

canim bendede oyle oldu dogum belirtim sanci degildi surekli karnim sertlesiyodu ve sanki bebek biryerde toplaniyomus gibi oluyodu galiba bi 10 gun snra dogurdum zaten 36 haftalik dogu bn sadece serrtlesnce degilde hem sertlesip hmde sancim olunca dogum belirtisi saniyodum ama oyle degilmis.ogun hatta esimede demmisdim bugun jarnim surekli sertlesiyo demisdim oda birsey olmaz demisdi ama oldu .sonra sadece dpgurcam gun karnima cok sidetli bi sanci girdi oglen saat 15:00 gib i ama ne sanci yarim dka yerimden kipirdayamadim bidaha olursa esimi aricakdim ama olmadi sonra esim isden geldi gayet guzel yemek yedik cay icdik sonra oglumuzun besigini almaya gititk saat 23:000 civari oldu bena oglendki sanciinin 2 kati girdi ben dedimki esime kesin dogurcam gidip wcye bakiyim kanama vs varmi dedim giiitm baktim var hemen bagirdimeesime kos gel filan diye ustumdede elbise vari daha cumlem bitmeden suyum geldi hersey bir anda oldu yani?

:KK71::KK71:
neden kimse bise yazmiyo buraya ya?
benim ilk gebeligim e bende ok merak ediyorum, doguma yakin ne gibi belirtiler oluyo.
kendimi son günlerde bi garip issediyorum sanki doguruakmisim gibi.
terübeli bayanlar sizde neler yasadiginizi yazsanizda benim gibi aemiler yararlansa?

canim ben yazdim insallah okursan yardimci olabilmisimdir heerkeze hayirli kolay saglikli dogumlar:KK71::KK71:

:KK71::KK71:

canim ben yazdim insallah okursan yardimci olabilmisimdir heerkeze hayirli kolay saglikli dogumlar:KK71::KK71:

saol canim.iste insan tecrübesiz olunca sona dogru merak ediyo herseyi.bende 36. haftanin icindeyim.hayirlisiyla su günler akip gitsede bi dogursam cok bunaldim artik koca göbekten sicak havalardan.eski halime dönmek rahat rahat hareket edebilmek istiyorum....

Ben de 34. haftamdayım. Benim oğlumun hareketlerini hissetmeye başladığım günden beri karnımda sertleşme oluyor yani bebek bir yere toplanıyor. Tabi ara sıra. Bunu doktora sordum o an o pozisyonda rahat ettiği için o şekilde duruyor dedi yani korkulacak bir şey yok dedi. Benim zıpır oğlum hareketli olduğu için durduğu yerde durmuyor maaşallah. Yani bu sertleşme doğum belirtisi miymiş. Bende hep oluyor bazen öyle duruyor ki karnım böyle nasıl yamuk duruyor anlatamam.
Ama benim de son birkaç gündür kasıklarımda ağrı oluşmaya başladı. bebeğin başı aşağıda zaten uzun zamandır. ağırlık yapmaya başladı sanırım o yüzden

arkadarslar cvp bekleyenlere özürlerimi iletiyorum inanınkı bebegım dogdu dogalı netı bıle unuttum sureklı her dakıka bebegımle ılgılenıyorum tam emzırıyorum uyutuyorum acık rahat edeyım bıraz uykusuzlugum gıtsın dıyorum bu seferde dıger oglum sorun yaratıyor yanı bırakın netı tuvalete bıle gıdemıyorum :)...
sımdı öncelıkle ben dogumdan bır gun önce sancı cekıp dıger gun dogurmadım...bır haftadır sancı cekıyormusumda haberım yokmus..doktora kontrole gıttım ve nst ye bagladılar...az az da olsa her zamankı sancılanmalarım oluyordu hanı adet sancısı gıbı..bırde beyaz akıntım artmıstı zaten vardıda sumuksu bır kıvam almıstı vee kasıklarımda baskı hıssedıyordum sureklı tuvaletım varmıs gıbı oluyordu gıdıyordum bır ıkı danmla akıyordu hepsı bu...tuvaletı mesken tutmustum.kontrolde doktoruma sancım var ama benı rahatsız etmıyor adet sancısı gıbı dedım..önce bır muayene ettırdı benı ebe hanıma sonrada nst ye bagladı..2 santım acılmam varmıs..ama nst de sancım cıkmadı..dogum baslamıs hazırlıklı ol dedı..eve gonderdı.dıger sabah benden nısan geldı yanı sumuksu kıvamda akıntı ama rengı pembeydı...ben o zaman anladımkı bır ıkı gun ıcınde dogum olacagınıı...vee sancılarımda duzene gırıyordu yanı karnımda kasılma oluyordu aynı andada belımden kasıklarıma dogru sızan hafıf sancı hıssedıyordum kasılma gecene kadar bu sancı suruyordu suresı kısaydı...o gunum öyle gectı..dıger sabah uyandıgımda ıc camasırımda kan gordum baya bır mıktarda vardı sumuksu kıvamla bırlıkte kanlı bır akıntıydı ve coktu..zaten doktorum ıkı gun sonra yıne gel demıstı o gunde kontrolum vardı gıttıgımde 4 santım acılmam oldugunu hastaneye yatıs yapmamı soyledı..bu arada ben hem sancılarıma hemde kasılmalarıma saat eslıgınde bakıyordum kontrol edıyordum 10 dkkada gelen sancılarım 5 dkkaya dustu sonra suresı uzadı vee ard arda benı zorlayan sancılarım geldı...vee buyuk tuvaletım varmıs gıbı tuvalete goturun deım cok sıkıstım megersem cocuk gelmıss..masaya aldılar benı yan ı cengele vee oglumu ıkı dakıka ıcınde bır ıkınmamda kucagıma aldımm...
bıraz uzun oldu sanırım ama herseyı anlatmak ıstedım umarım yardımcı olmusumdur..allahım herkesı kolay gecıtten gecırsın bır avazda kurtarsın...sevgılerımı sunuyorum hepınızı öpüyorumm..

hale arkadasım Allah razı olsun çok güzel anlatmışsın,benımde dün kontrolüm vardı doktorum bebek kanala inmiş dedi açıklığımda artmış biraz bekleyecegız artık doğum yakın dedi.benımde nstde sancı cıkıyor ama hissetmıyorum yani kasılmalarım oluyor sanırım onlar sancı,forumada konu açtım bebek kanala yerleştıkten nekadar sonra doğum olur dıye ama ımse cvp yazmadı:KK43:akıntım benımde sümüksü bir kıvam aldı ama hala beyaz -sarımtrak rengi,beklıyorum bakalım,tekrar çok sağol arkadasım Rabbim yavrunu sana bağışlasın.....

hale arkadasım Allah razı olsun çok güzel anlatmışsın,benımde dün kontrolüm vardı doktorum bebek kanala inmiş dedi açıklığımda artmış biraz bekleyecegız artık doğum yakın dedi.benımde nstde sancı cıkıyor ama hissetmıyorum yani kasılmalarım oluyor sanırım onlar sancı,forumada konu açtım bebek kanala yerleştıkten nekadar sonra doğum olur dıye ama ımse cvp yazmadı:KK43:akıntım benımde sümüksü bir kıvam aldı ama hala beyaz -sarımtrak rengi,beklıyorum bakalım,tekrar çok sağol arkadasım Rabbim yavrunu sana bağışlasın.....

canım benım allah senınde evladını sana bagıslasın allahım kolay dogumlar nasıp etsın ama sana su kadarını soylıyım 3_4 gun ıcınde dogum yaparsın ...senı korkutmıyım sakın aklına kötu bısı gelmesın ama dogum baya yakın..allahım yardımcın olsun...dogumdan sonra haber ver olurmu canım....kendıne ıyı bak ve bebısınee:)

sağol canım benim inşallah dediğin gibi olur:) artık doğum yapmak ıstıyorum hayırlısıyla tabi,Allahın izniylede doğum yaptıktan sonra buraya yazacagım zaten

sağol canım benim inşallah dediğin gibi olur:) artık doğum yapmak ıstıyorum hayırlısıyla tabi,Allahın izniylede doğum yaptıktan sonra buraya yazacagım zaten

sırf senın ıcın hergun bır fırsatını bulum gırıyorum buraya dogum yaptımı acaba bısey yazmısmıdır dıye ınankı dualarım senınle ve tum hamıle annelerle...muhakkah beklıyorum haberını hayırlısıylaa

kizlar benimde bi kac gündür legen kemigimde acayip bi baski var.sol tarafta bazen sol bacagima dogru iniyo.bu dogum belirtisi olabilir miß

kizlar benimde bi kac gündür legen kemigimde acayip bi baski var.sol tarafta bazen sol bacagima dogru iniyo.bu dogum belirtisi olabilir miß

canım benim biz buan çocuk aşagıya yerleşiyor diyoruz yanı doguma hazırlanıyor kanala iyice iniyorr buda baskıya neden oluyor
..hazırlıklı ol bebeişin yakında gelıyorrr :)

arkadasım konu günceelliğini kaybetmesin diye öyle yazdım,doğum yapmış tecrübeli arkadaslardan cevap beklıyorum bu arada hala doğurmadım:)

X