- 16 Aralık 2020
- 51
- -23
- 36
- Konu Sahibi buffybuffy
-
O nasıl bir zihniyet? Annen boşandığı için babasıyla nasıl duracak derkenHanımlar 20 ocakta sezeryan olacağım memleketimde değil görev yaptığımız ilde doğum yapmaya karar verdim kendi evimde yuvamda annem babam ayrı benim annemle 10 yaşındaki kardeşim gelecek dünürler birbirine küs gibi konuşmuyorlar ama eşimin ailesi de gelmek istiyor haklı olarak başımın üzerinde yerleri var da babası 23 yaşımdaki kaynım ve annesi aynı evde nasıl duracaklar annem boşanmış olduğu için eşim babamla nasıl kalacaklar diyor annesi de kıskanacak tipte ne yapmalayılız gerçekten kafamız karıştı çocuğumuz olacak düşündüğümüz şeylere bakın acıyın yani ağlamaktan helak oldum
Eşinizin düşünce yapısı çok çirkin.Babası evli olmasına ve eşi de yanında olmasına rağmen annenize yan gözle bakacak zihniyette biri miymiş ? Anneniz boşanmamış ancak babanız vefat etmişte olabilirdi. Eşiniz bu defa da "annen dul bir kadın vb" mi diyecekti ? Ne çirkin bir zihniyet.Hanımlar 20 ocakta sezeryan olacağım memleketimde değil görev yaptığımız ilde doğum yapmaya karar verdim kendi evimde yuvamda annem babam ayrı benim annemle 10 yaşındaki kardeşim gelecek dünürler birbirine küs gibi konuşmuyorlar ama eşimin ailesi de gelmek istiyor haklı olarak başımın üzerinde yerleri var da babası 23 yaşımdaki kaynım ve annesi aynı evde nasıl duracaklar annem boşanmış olduğu için eşim babamla nasıl kalacaklar diyor annesi de kıskanacak tipte ne yapmalayılız gerçekten kafamız karıştı çocuğumuz olacak düşündüğümüz şeylere bakın acıyın yani ağlamaktan helak oldum
Önceden saçma bir kıslançlık durumu olmuş kaynananın geçimi bozulur diye düşünüyor kocamEşinizin düşünce yapısı çok çirkin.Babası evli olmasına ve eşi de yanında olmasına rağmen annenize yan gözle bakacak zihniyette biri miymiş ? Anneniz boşanmamış ancak babanız vefat etmişte olabilirdi. Eşiniz bu defa da "annen dul bir kadın vb" mi diyecekti ? Ne çirkin bir zihniyet.
Ablanızın sizden uzak durma sebeplerinin arasında eşinizin bu çirkin zihniyetinin etkisi de var mı ?
Sırayla gelsinler ya da babası ve kaynın gelmesin. Annene gelme diyecek halin yok her halde.Hanımlar 20 ocakta sezeryan olacağım memleketimde değil görev yaptığımız ilde doğum yapmaya karar verdim kendi evimde yuvamda annem babam ayrı benim annemle 10 yaşındaki kardeşim gelecek dünürler birbirine küs gibi konuşmuyorlar ama eşimin ailesi de gelmek istiyor haklı olarak başımın üzerinde yerleri var da babası 23 yaşımdaki kaynım ve annesi aynı evde nasıl duracaklar annem boşanmış olduğu için eşim babamla nasıl kalacaklar diyor annesi de kıskanacak tipte ne yapmalayılız gerçekten kafamız karıştı çocuğumuz olacak düşündüğümüz şeylere bakın acıyın yani ağlamaktan helak oldum
Bu sözlerin annenize hakaret olduğunun farkındasınız değil mi ?Önceden saçma bir kıslançlık durumu olmuş kaynananın geçimi bozulur diye düşünüyor kocam
Bu nasıl bir kafa yapısı? Annenizin nasıl bir konuma getirildiğinin farkında mısınız? KV anneniz boşanmış diye kocasından kiskanacak! Allah'ım ne insanlar var ya!Hanımlar 20 ocakta sezeryan olacağım memleketimde değil görev yaptığımız ilde doğum yapmaya karar verdim kendi evimde yuvamda annem babam ayrı benim annemle 10 yaşındaki kardeşim gelecek dünürler birbirine küs gibi konuşmuyorlar ama eşimin ailesi de gelmek istiyor haklı olarak başımın üzerinde yerleri var da babası 23 yaşımdaki kaynım ve annesi aynı evde nasıl duracaklar annem boşanmış olduğu için eşim babamla nasıl kalacaklar diyor annesi de kıskanacak tipte ne yapmalayılız gerçekten kafamız karıştı çocuğumuz olacak düşündüğümüz şeylere bakın acıyın yani ağlamaktan helak oldum
Bu nasıl bir kafa yapısı? Annenizin nasıl bir konuma getirildiğinin farkında mısınız? KV anneniz boşanmış diye kocasından kiskanacak! Allah'ım ne insanlar var ya!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?