Doğumda yanımda kim kalacak ?

buffybuffy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2020
51
-23
36
Hanımlar 20 ocakta sezeryan olacağım memleketimde değil görev yaptığımız ilde doğum yapmaya karar verdim kendi evimde yuvamda annem babam ayrı benim annemle 10 yaşındaki kardeşim gelecek dünürler birbirine küs gibi konuşmuyorlar ama eşimin ailesi de gelmek istiyor haklı olarak başımın üzerinde yerleri var da babası 23 yaşımdaki kaynım ve annesi aynı evde nasıl duracaklar annem boşanmış olduğu için eşim babamla nasıl kalacaklar diyor annesi de kıskanacak tipte ne yapmalayılız gerçekten kafamız karıştı çocuğumuz olacak düşündüğümüz şeylere bakın acıyın yani ağlamaktan helak oldum

O nasıl bir zihniyet? Annen boşandığı için babasıyla nasıl duracak derken

Kaynana gelsin de kayınpeder kayın niye yatılı geliyor ki saçma bence boşa kalabalık stres .

Ben olsam eşimle konusurdum sadece iki anne kalsın yeterli. Stres olmak istemiyorum derdim.

Eşinizin düşünce yapısı çok çirkin.Babası evli olmasına ve eşi de yanında olmasına rağmen annenize yan gözle bakacak zihniyette biri miymiş ? Anneniz boşanmamış ancak babanız vefat etmişte olabilirdi. Eşiniz bu defa da "annen dul bir kadın vb" mi diyecekti ? Ne çirkin bir zihniyet.

Ablanızın sizden uzak durma sebeplerinin arasında eşinizin bu çirkin zihniyetinin etkisi de var mı ?

O kadar ataerkil ve saçma aile yapısı ki neden böyle bir hata yapıp böyle bir aileye gelin oldum diye düşünüyorum pişmanım açıkçası allahtan kendim çalışıyorum ama eşimi de seviyorum hamileyim belki onun vermiş olduğu psikoloji 5/6 saat uzaklıkta memleketimiz ve yaşadığımız iş bebeği görmek istiyorlar

Önceden saçma bir kıslançlık durumu olmuş kaynananın geçimi bozulur diye düşünüyor kocam

Sırayla gelsinler ya da babası ve kaynın gelmesin. Annene gelme diyecek halin yok her halde.

Aslında alttan alta annen gelmesin, diyor sana. Benim annem gelmeyecekse seninkiler de gelmeyecek, sen gerekeni yaparsın ya da ben sürüne sürüne bakarım bebeğime, aç kalırsak da vebali sana, diyeceksin.

Niye ağlıyorsun ki, koy tavrını, sen doğuracaksın bu durumda da sen ne dersen o olacak. Hamile ya da lohusayken insan bir saf oluyor, sanki iradesini elinden alıyorlar. Yok öyle bir şey. Topla kendini, şu an assolist sensin, sen ne dersen o olmalı. Babasıyla kardeşi annen gidince gelsin.

Annenin boşanmış olmasına verilen tepki ayrı rezillik de, annen evli olsa bile aynı anda o evde 6 yabancı her koşulda fazla.

Yeni doğum yapmış kadının evinde kaynin, kayinpederinin ne işi var biraz toparlaninca gelirler, oturup kalkilmiyor bile biraz zaman verilir kaynana anne tamm kalsınlar kayinpederin ilk dk ne işi var, benim babam gelmedi görüntülü aradı sürekli konuştuk ama ben toparlaninca geldi rahat edemezsen diye kayinpederim kaynım gelmedi, yirmi gün sonra falan geldiler, kaynanam dedi ne işleri var senin oturacak halin mı var diye ki kötü de değildim yani ama bunu birilerinin düşünmesi gerekir senin o halde dusunmen değil

Bu nasıl bir kafa yapısı? Annenizin nasıl bir konuma getirildiğinin farkında mısınız? KV anneniz boşanmış diye kocasından kiskanacak! Allah'ım ne insanlar var ya!

Esiniz bosanmis kv'si ile evli babasinin ayni evde nasil duracagini dert ediyorsa ailesini anneniz gittikten sonra cagiracak, arada bir yerde de edep hakkında arastirma yapip, kaynanasina yakistirdigi laflarin anlamini dert ederse sahane olur.

23 yaşındaki bekar erkek kardesinin ve babasının emziren kadinin evinde ne isi oldugunu sorgulasın once.

Bu nasıl bir kafa yapısı? Annenizin nasıl bir konuma getirildiğinin farkında mısınız? KV anneniz boşanmış diye kocasından kiskanacak! Allah'ım ne insanlar var ya!

Ay ben de sandım ki boşanmış babası da gelcek onu diyor.

Cuuuuussss cuuuss diyorum soyleyemedin mi baban gelmesin o zaman diye.

Kayninizla kayinpederiniz eminim ki evde yemek pisirip kendilerini idare edemedikleri icin kayinvalidenizin pesine takilip geliyorlar. Istemediginizi soyleyin, bu kadar basit.
Kocaniz madem bu kadar namus meraklisi, anneniz bosandi diye kayinbabaniz icin yanip tutusacak saniyor. Yeni dogum yapan, emziren kadinin yaninda 23 yasindaki delikanlinin ne isi var onu da dusunsun bi zahmet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…