doğuma giderken ne alayım

edaa861905

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2013
11
0
6
İzmir
merhalar arrkadaşlar internetten doğuma giderken eşya listesi arıyorum.

Doğuma Giderken Çantanızda Olması Gerekenler Nelerdir
Doğuma giderken yanınızda olması gereken en önemli eşyalar birkaç takım gecelik, sabahlık, çorap, terlik, çok sayıda iç çamaşırı, emzirme sütyeni, göğüs ucu pedi, ıslak göğüs ucu temizleme mendilleri, büyük boy hijyenik ped, kadın bağı, diş fırçası, diş macunu ,toka,küçük el aynası, tarak gibi günlük bakım eşyaları, deodorant, nemlendirici veya losyon, Kirli çamaşırlarınızı koyabileceğiniz bir torba veya poşet, fotoğraf makinası, video kamera, evlilik cüzdanı, nüfus cüzdanı ve resmi evraklardır. Bebek için gerekli olacak eşyalar küçük boy bebek bezi, ıslak mendil, çok sayıda zıbın ve patik, çok sayıda başlık, yelek, hırka, havlu, önlük, çorap, battaniye, portbebe, bebek çantası, emzik, biberon, pişik kremi, iç çamaşırı, su geçirmez pantolon, kazak, şapka, malzeme taşıma çantası, örtü, Tulum gerekmektedir. Bu ürünlerde bütçeye göre bilinen markaların kullanılması çok önemlidir. Hijyenik ve kanserojen olmayan ürünlerin bebeğinizin çok hassas olan tenine değmesi çok önemlidir. Bebek cildi her an tahriş olabilen bir yapıya sahiptir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bebek alışveriş anne ve babalar için oldukça önemli bir konudur. Hamilelik sevinci ile beraber ilk alışverişler yapılmaya başlanır. İlk alışverişler cinsiyet farketmeksizin yapılan alışverişlerdir. Örneğin, bebeğin banyo ihtiyaçları bebek küveti, sünger, kova ve maşrapa temel ihtiyaçlar olarak alınmaktadır. Yine bebek bezi stoklama işlemlerinin de başlaması yararlı olabilir. Beslenme ihtiyaçlarından Sterilizatör, biberon ve emizk fırçası, cam rende çok önemli. Burada diğer bir önemli konuda mama sandalyeleri , tercih ederken tekerlekli, hafif, tepsinin rahat yıkanabilir, koltuğunun yıkanabilir ya da silinebilir olması çok önemli. Ayrıca anne için emizirme minderi olmazsa olmaz bir ihtiyaçtır. Anne koruma içinde gögüs kalkanı, koruyucu, emzirme sütyeni çok gerekli malzemeler. bunun yanında pudra, pişik önleme kremi, tırnak makası, ıslak havlu, pamuk çok önemlidir. gezi konusunda da en önemli konu bebek arabaları, bu konuda travel sistemler hem araba koltuğu ihtiyacınızı da karşılar. bunun yanında bebek için tulum, yelek, bere çok yoğun kullanılmaktadır. aşağıda tüm gerekli ürünlerin listesi verilmiştir. Fakat alışveriş sırasında dikkat edilmesi gereken diğer bir konuda maliyetlerdir. Bugün özellikle birçok firma online alışveriş siteleri ile sizin bu ihtiyacınızı karşılamak için kurulmuştur. Sabit maliyetleri çok düşük olan bu sitelerden maliyetleri çok uygun ürünler alınabilmektedir. ödeme imkanı olarakta kredi kartına peşinfiyatına taksit imkanı veya kapıda ödeme imkanları değerlendirilebilir.

Banyo malzemeleri: Bebek küveti,Banyo filesi,Banyo havlusu,Banyo süngeri,Banyo şampuanı,Banyo matı ve oturağı,Banyo oyuncağı ve kitabı,Su kovası ve maşrapa,Su derecesi
Beslenme: Biberon,Sterilizatör Biberon ve emzik fırçası,Cam rende,Mama sandalyesi,Biberon ısıtıcısı,Süt saklama poşeti,Süt pompası,Mama tabağı ve kaşığı,Meyve filesi,Bardak,Bebek önlüğü,Biberon kuruma separatörü,Emzirme minderi,Termos biberon,Mama saklama kabı
Anne bakımı :Göğüs koruyucu,Göğüs kalkanı,Emzirme sütyeni,Hijyenik ped,Önden düğmeli gecelik / pijama takımı,Terlik,Çorap,İç çamaşır,Göğüs pedi,Çay Bebek bakımı Pişik önleme kremi,Pudra,Tırnak makası,Masaj jeli,Body Lotion,Bebek bezi,Islak havlu,Pamuk,Alt açma örtüsü,Çamaşır yıkama torbası,Bebek bezi çöp sistemi,Ağız silme bezi,İlaç emziği,Sıcak su torbası,Termometre,Bebek deterjanı
Bakım çantası:Burun aspiratörü,Burun solusyonu,Kulak çöpü,Yüz kremi,Gül suyu,Bakım sepeti,Emzik,Diş kaşıyıcı,Tarak Uyku Kundak,Uyku Tulumu,Battaniye,Park yatak,Yastık,Yatak,Oda takımı,Altın yastığı,Nevresim takımı,Ev tipi ana kucağı (Rocker ya da swing),Bebek telsizi,Nemlendirici,Derece,Koltuk/Sandalye
Gezi: Araba koltuğu,Bebek arabası,Taşıyıcı
Bebek giysi: İç çamaşırı (body),Hastane çıkışı,Tulum,Bere,Çorap, patik,Eldiven,Araba battaniyesi,Ceket,Yelek

Son düzenleyen: Moderatör:
Konu eski ama benim için yeni bir konu. :) 28 haftalık hamileyim ve artık yavaş yavaş alışveriş yapmak istiyorum. Aslında bebek için alıyorum ama kendime hiç birşey almadım henüz. Ankarada yaşıyorum nerden ne tavsiye edersiniz hanimlar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…