- 2 Ekim 2018
- 1.356
- 2.365
- 53
- 34
- Konu Sahibi olmuyorsensiz
-
buraya yazdıgınız gıbı aynı sekılde annenıze soyleyın annelerde ne kırılgan bırsey soylemeye gelmıyor bunda kırılacak ne var cok normal ve mantıklı yanıİyi akşamlar herkese
Kızlar benim doğuma nasipse 20 gün kaldı(sezeryan doğum)
Eşim 1 hafta izin alacak doğuma 2 buçuk yaşında bi kızım var çünkü eşim onunla ilgilenecek.
Şimdi benim sorunum şu annem de çalılıyor ve oda izin almış 1 hafta
Hastanede kv bekleyecek beni bnde diyorum ki ilk bi hafta eşimle kv olsun yanımda kv sabah gelip akşam evine qidecek anne sen 2. Hafta izne çık diyorum yk kabul etmiyor
Kızım sadece baba ve annemle kalır onun babanneyle kalmıyo
Şimdi annemi nasıl ikna edebilirim
Bu arada kv ile aram 25 dakika annem ile 15 dakika falan arabayla yakınız yani bi ihtiyaç duyulan anda gelebilirler
Hepsi ilk hafta izin alırsa olmaz hem bn çok bunalırım hem 2. Hafta tek kalırım
Lohusalığımda biraz rahat geçsin istiyorum
Bu arada siz erken toparlanma açısından ekstra birşey yaptınız mı
Okuyup yorum yapan herkese teşekkür ediyorum
Annemi kırmadan nasıl anlatabilirim bu durumu
Teşekkür ederim aslında bnde kimseyi istemiyorum ama ihtiyacım olur evde küçük bebeğim varburaya yazdıgınız gıbı aynı sekılde annenıze soyleyın annelerde ne kırılgan bırsey soylemeye gelmıyor bunda kırılacak ne var cok normal ve mantıklı yanı
su durumda herkesın ayrı ayrı ızın alması en mantıklısı
sız yıne ıyısınız ben sezeryanla bırlıkte ekstra amelıyat oldum sag yumurtalıgım komple alındı 38 cm kıstım vardı bebek kadar kıst :) annem bırkacgun kayınvalıdem bırkacgun geldıler 5. gunu tek basımaydım evde3. gunu camasırları falan serıp katlıyordum bulasık makınasına kırlılerı yerlestırıyordum.
esımde 3 gun yanımda kalabılmıstı esımıde sunu al bunu gotur dıye getır gotur ısıne kullandılar
sımdı dusunuyorum hıckımse hıc gelmeseymıs daha ıyıymıs hayatlarında ılk kez bebek goren uzaylı gıbılerdı cok sinirimi bozmuslardı
sezeryandan sonra ne kadar cok yurursenız okadar cabuk ıyılesırsınız yattıkca ıyılesme surecı uzuyor
2 bucuk yasında cocugunuz laf anlayacak yasta hıc kaygılanmayın ona da oyun olur su mendılı getırırmısın su muzıgı dınleyelım hadı sıze masal anlatayım dıye eglencelı olur sonucta omur boyu kımse yanınızda kalamayacak bır bebek bırde cocuk hayatınızda hep olacak degıl mı :) hatta bence ılk gunler daha kolay yenıdogan bebek genelde uyuyor zaten sezeryan anestezı etkısı bebegede gecıyor ekstra uysal oluyor ılk 1 hafta sesı cıkmaz bebegın oy kuzu ya :) allah esırgesın analı babalı saglıkla buyusun evlatlarınız allahım acılarını gostermesın ınsallahTeşekkür ederim aslında bnde kimseyi istemiyorum ama ihtiyacım olur evde küçük bebeğim var
İlk hafta gelecekmiş anlatıyorum yık diyo gelme o zamn diyeceğim olmayacakAnnen de bir garipmiş.
ikinci hafta gelse ne olurmuş ?
İnanın bnm de tek şstediğim bu ama eşim kbul etmiyo yemk falan kim yapacak diologusaliğinız rahat geçsin istiyorsanız kimseyi almayın eve çok net söylüyorum.
çünkü dogumdan sonraki 3 saat icinde hormonlar geri çekiliyor ve en ufak bir şeyi bile kafaya takiyorsunuz.
ben kimseyi almadım eve annem vardı ona da git diyemedim ankaradan gelmiş ağrıya haliyle durdu 1 ay.
kalabalık berbat bir şey.
ben eşime bile tahammül edemedim 10 gun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?