Doğuma 2 hafta kala düğün

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hislerime tercüman oldu yazınız çok teşekkür ederim

Ben cokta anormal bir durum goremedim kardes konu acsa iki kisi dugun yapar kararlastirir ablan gelmesin yorumlari pespese gelirdi
Dogumdan sonraya birakilmasi hepten imkansiz 15 1 aylik gunluk bebekle 3 saat nereye gidiyorsunuz arabayi nasil ayarlayacaksiniz bebek o kdr yolu durmadan gidemez ses ona iyi gelmez siz toparlanamazsiniz belki daha oncesine cekilebilirdi ama yer bulamamis olabilirler. En guzeli akisina birakmak esinizi garantilemeye calisin insallah erken dogum olmaz. Bu stres size iyi gelmez.

Lütfen konuma yorum yapmayın burası dalga geçme alanı değil.

Mesele sevişmek de değil zaten birliktelikleri var yani birbirlerine hasret olsalar diyeceğim sabredemediler beklemek istemiyorlar daha fazla. Bu acelenin hiç bir anlamı yoktu resmen benim inadıma yapılmış gibi.

Mesele sevişmek de değil zaten birliktelikleri var yani birbirlerine hasret olsalar diyeceğim sabredemediler beklemek istemiyorlar daha fazla. Bu acelenin hiç bir anlamı yoktu resmen benim inadıma yapılmış gibi.

Yok artik yahu ne alakasi var herkes kendi hayatini yasiyor dugun nasil onemsiz olabilir yapmayın kendinize zarar veriyorsunuz
Sizi ne yapsalar memnun edemezlerdi gibi duruyor ztn. Esiniz ve siz sorumlusunuz, iki kisi dogum surecini mis gibi geciren binlerce cift var.

valla burada birisi konu açsa
görümcem doğum yapacakmış, düğünü benim istediğim tarihten 3-5 ay sonraya istiyorlar dese
herkes ortalığı yıkardı ona neymiş diye

düğün erkek tarafında yapılacak olan düğün
kız tarafı kendisi düğün yapmıyor
kız tarafında sadece kına olacak konu sahibi de ona katılacka zaten, düğün erkek tarafının düğünü

eee
baldıza göre tarih belirleyelim.

kimse kusura bakmasın görümceye göre kına belirlenmiyorsa baldıza göre de erkek tarafının düğünü belirlenmez yani. kınaya katılsın.

burada ilginç bir teamül var kim konu açarsa onu haklı buluyorlar.

eşiniz de yokken ?
Eşim doğumdan sonra 1 ay yanımda olacak
doğum zamanı araba mı kiralayacaksınız?
Babamın şahsi aracı var ama beni hastaneye götürmek için kullanılmıyor kimsenin arabası yok değil yani. Düğünün bu zamana planlanacağı bana söylenseydi gidip orda doğum yapmayı aklımdan bile geçirmezdim. Benim kızdığım mesele bu. Ağustos-Eylül-Ekim çok para vermek istenmiyorsa aylar torbaya girmedi. Her şey de maddiyat değil hepsinin durumu da gayet yerinde bazı şeyler de maneviyat düşünce insanlık.

Ya ztn dugun tarihi kimseye gore belirlenmez. Ne alaka, cocuk dogunca nasil olacak ne asisi ne kontrolu ne duzeni belli degil. Es ortada yok kardes suclu cok ilginc. Gayet makul dugunden once olmasi durumu iyi olursa gider olmazsa evde kalir olur biter yani.

Dünya sizin etrafınızda dönmüyor maalesef, ayaklarınız yere basmalı bir an önce. Yoksa çok üzülürsünüz bu hayatta.

Geçen eşimin halası bahsediyordu. Aynı mekânın nisan fiyatıyla ağustos fiyatı arasında 200 bin fark vardı mesela. Maddi durumu yerinde diye elle tutulur bir sebep yokken göz göre göre fazla mı verecekler? Bence siz çok hassassınız şu an. Bebek doğunca anlarsınız, bu halde biz nasıl düğüne gidecektik dersiniz.

ben 2 kızımıda 40.haftada doğurdum.Arkadaşım 42.haftada doğurdu.
Ayrıca düğün zamanı 36.haftada olacaksınız.Gayet katılabileceğiniz bir hafta.
Doğumdan bikaç gün önce gayet düğüne katılmıştım.
yani neyi dert ettiniz ki bu kadar.
Kardeşinizde stes içinde sizin şuan yaptığınız sadece kendini düşünmek değil mi
Ayrıca doğumdan sonra bebekle katılmanız daha zor olur inanın.

Gelin siz deilsiniz ki bu kadar düşünesiniz. Hepi topu bir günlük bir aktivite. Gerçekten bu kadar düşğnecek bir şey yok. Kendiniz, olduğu kadar, düğüne icabet edeceksiniz. Ailenizle birlikte olacaksınız. Doğum öyle başladı birkaç saat içinde oldu bitti bir şey değil ki! Sancılar 1 saatte bir arayla başlıyorlar. Saattler sonra yarım saatte bire, saattler sonra 20 dakikada bire düşüyor. Bu arada 10-12 saat vaktiniz oluyor. Korkmayın yani düğünde doğum olur da oralarda doğururum diye. Zaten kısmet olurda o günlerde doğum yaparsanız düğüne gidecek değilsiniz bir de üzerine. Akışına bırakın. Fazla sorgulamayın. Sağlıkla kucağınıza alın.

Olduğunuz yerde dogurun

Kardeşinizle aranız nasıl? Yani karşılıklı bir düşünmeme hali var gibi.
Sizin kardeşinizin düğün tarihine müdahale hakkınız yok ki. Kardeşiniz de dönüp size, benim evleneceğimi biliyorsun sen de çocuk planını erteleyebilirdin de diyebilir sonuçta.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…