Doğum yaptım oda sessizdi oğlumun erayımın sesi eksikti bi tek.......

ayy canım benim ya ne mutlu sana bol bol dua et bende edicem sana inşallah sağ salim alırsın bebişini kucağına Rabbim kolay kurtarsın inşallah. böyle şeyleri de düşünme neolur iyisini düşün ki iyisi gelsin başına karamsar olma bişey olmaz inşallah hep dua et okuma bence böyle yazılarıda olurmu canım.

senin acını acım gibi hissettim. resmen kalbim acıyo. benimde oğlum olacak. eymenim. rabbim onu sağlıkla kucağıma almayı nasip eder inşallah.

Artık sende hep benim dualarımda olacaksın. rabbim sana en kısa zamnda yeniden evlat versin. Elbette unutulmaz unuttursun dicem ama en azından yeni evlatlarınla avunursun.
rabbim bu acını unutturacak başka acılar vermesin.

inşallah sağ salim alırsın kucağına canım arkadaşım tatlı eymenimizinde resimlerini gönderirsin bize teyzelerine. evt canım unutamam belki hafifler belki azalır ama unutmam mümkün deil çok teşekkür ederim canım benim

gönderirim tabi teyzesi. o bi sağ salim gelsin.
ben hala çalışmaya devam ediyorum. 37. haftaya kadar çalışabilir diye rapor aldım. aslında artık zorlanıyorum ara ara sancılarım oluyo. uzun süreli oturuncada bebek de çok rahatsız oluyo.
ama doğumdan sonra erkenden işe dönmemek için dayanmaya çalışıyorum.
doktorum da erken doğabilir gibi düşünüyor sanırım.çünkü dün martı çıkarabilirsek iyi dedi. normalde nisan 19 doğum tarihi.

Allahım ne büyük bir acı bu.Allah bol bol sabır versin.inan ağlıyorum şuan bende.kimbilir daha ne acılar bekliyor bizleri.inşallah yeniden bebeğin olur en kısa zamanda.

Allah sabır versin sana arkadaşım inan çok kötü oldum okurken tutamadım kendimi Rabbim kimseye yaşatmasın böyle bir acı Rabbim acını unutturacak sağlıklı evlatlar nasip etsin sana

şu konuları okumucam bi daha diyorum her seferinde yine okuyorum gece gece ne çok ağladım yine boğazımda bi yumruk var sanki allahım gecenin en güzel saatlerinde size tekrardan tattırsın sağlıkla dünyaya getirin inşallah acınıza dayanma gücü versin çok zor ayakta durmaya gayret gösterin

inşallah sorunsuz geçirirsin martı canım. yine de dikkat et kendine ve bebeğe. ama bence çıkıp dinlensen artık iyi olur şuan riskli zaman çünkü yine de sen bilirsin ama bence bian önce kendinin de bebeğinde rahatına bakmalısın

Allahım ne büyük bir acı bu.Allah bol bol sabır versin.inan ağlıyorum şuan bende.kimbilir daha ne acılar bekliyor bizleri.inşallah yeniden bebeğin olur en kısa zamanda.

çok saol canım ewt çok haklısın insanız yaşadığımız sürece herşey bizim içinmiş herşey gelebiliyormuş başımıza. Rabbim dahada beterinden saklasın bizimle birlikte herkesi inşallah.

Allah sabır versin sana arkadaşım inan çok kötü oldum okurken tutamadım kendimi Rabbim kimseye yaşatmasın böyle bir acı Rabbim acını unutturacak sağlıklı evlatlar nasip etsin sana

çok saol hayatım Rabbim seninde evladına uzun ömürler versin inşallah.

canım güldürdün beni ya çok saol temennilerin için hayatım çok teşekkür ederim.okuma bence de ben bile sadce bi kez yazdım tekrar okumaya cesaret gösteremiyorum.

yeni öğrendim sayılır oğlumun olacagını eray olsun istemiştim okurken hüngür hüngür ağladım allah sabır versin canım

canim öncelikle cok gecmis olsun rabbim sabir versin. okurken sanki tekrar yasamadim. bende 38 haftalik kizimi kaybettim 28 haziranda. bu aci öyle büyük öyle farkliki, tarifesi bile cok zor.yasamayan bilemez. zaman en iyi ilac canim aci tam gecmiyor ama azaliyor. bizim bebeklerimiz melek oldular cennete. rabbim en kisa zamanda kucagini doldurur insallah. umudunu yitirme kuvvetli ol canim. sana tekrar bol bol sabir diliyorum...

beni en iyi sen anlarsın iki ay olucak nerdeyse ben nie hala iyi deilim ayşem çok kötüyüm şuan ya sen nasıl dayandın. başka bi çocuk görünce dayanamıyorum ben bebeğim canım oğlum yanımda olsun istiyorum başka çocuk istemiyorum dayanamıyorum. dün arkadaşım geldi onunda bebeği benimkiyle aynı gün doğdu onu görünce benim erayımda bunun kadar olucaktı die düşündüm dayanamadım çok kötüyüm çok. sen nasıl dayandın geçtimi ayşem gerçekten geçtimi.

canim ilk zamanlar bende hep agliyordum bagira bagira. tam 10 arkadas beraber hamileydik. eltimde hamileydi. suan hepsinin bebegi büyüdü onlari görünce icim burkuluyor tabi onlarin yaninda belli etmiyorum eve gelince agliyorum. cok zor cok aci anliyorum seni sabretmen gerekiyo elimizden birsey gelmiyor. o kadar agladim geceleri uyuyamadim resmiyle yattim, giydigi tulumuyla yattim gözyaslarimla islattigim bile oldu. ama geri gelmiyor onun cennette oldugunu bir melek oldugunu düsün burdan daha güzel bir yerde. rabbim onu yanina aldi. cennette bizi bekliyorlar. kendini böyle teselli et. bizim icin böylesi daha hayirliymis diye düsün. her serde bir hayir vardir. rabbim elbette sana baska evlatlarda verir. aci tam gecmiyor ama azaliyor hafifliyor. ben her agladigimda iki oglum yanima gelip gözyaslarimi siliyorlar anne kizimiz cennete seni görüyor aglama oda üzülür diyolar. inan bana büyük insanlardan bile cok yardimci benim kücücük ogullarim oldu. rabbim onlara ömür versin. bana yine bebek yaparsin senin canin sagolsun dediklerinde sinirleniyordum duymak bile istemiyordum canim aciyordu ben kizimi istiyordum sadece. simdi ise tekrar hamileyim canim. sende biran önce iyilesmeye bak sonra hayirlisiyla tekrar rabbim verir. cünkü kucagin dolmadan bu aci dinmez...

haklısın canım en kötüsüde bu elimizden birşey gelmiyor.beni rahat rahat ağlatmadılar o kadar içime oturmuş ki ağlayamamam geceleri uykumda ağlarmışım kaç kez eşim uyandırdı beni neolur ağlama die. ewt buradan daha güzel biryerdeler çok doğru ama koklayamamak görememek dokunamamak oğlumla gezememek ilk kelimelerini, ilk adımlarını off herşey herşey.... o kadar üzüyor ki beni bunlar arkadaşım geldi evvelki gün oğlu 7 aylık hiç sevmiyorum diyor insan kendi evladını sevmezmi çok eziyetli sevmiyorum diyor o kadar üzüldüm ki o sevmiyor yanında ben oğluma canımı verirdim ama Rabbim aldı onu benden bi an haksızlık die düşündüm o kadar üzülüyorum ki bazan isyan etmekten korkuyorum. ama eninde sonunda görüceğim ya bu bir nebze olsun rahatlatıyor beni ölümden korkmuyorum artık oğlumu görmek var sonunda. başka çocuğumu bu kadar severmiyim hiç bilmiyorum doktorum bir ay sonra hamile kalabileceğimi söyledi ama ben hazır deilim istemiyorum korkuyorum. ama senin ne güzel iki tane yakışıklın varmış ne kadar güzel çok sevindim senin adına Rabbim onlara uzun ömürler versin inşallah. bebeğini sağ salim kucağına alırsın inşallah cinsiyeti ne şimdiki bebeğin içinde aynı sevgiyi heyecanı hissediyorsun deilmi canım inşallah bundan yüzünü güldürür Rabbim çok dua edicem senin için

canım eğer çocuklu arkadaşlarınla görüşmek seni üzüyorsa bir müddet onlarla görüşmeyi ertele istersen. bir de eşinle beraber bir psikologdan destek almayı dene. mesela psikolog eşime istediğim kadar ağlamama izin vermesini, ağlama krizlerinin 4 ay boyunca azalarak devam etmesinin normal olduğunu söyledi. ben doya doya ağladım canım. boş ver ağlamak istiyorsan sen de ağla! yeter ki içine atma! ne yapmak istiyorsan onu yap. yani yaşadığın olumsuz duygular gayet normal. şahsen kendimden de biliyorum acı unutulmuyor ama zamanla azalıyor. hem merak etme canım başka çocuklarını da allahın izniyle çok seversin. bir de şu açıdan bak, bize dr.lar bebişi en az 6 ay yasakladı. biz istesek de yapamıyoruz. sana da en iyi ilaç zaman canım. allah yardımcımız olsun

haklısın canım ama arkadaş sonuçta nişe diyemiyorum beni görmek istiyorlar geçmiş olsuna falan geliyorlar. psikoloğu düşünmedim bir işe yarayacağını sanmıyorum annem çok götürmeyi denedi ama istemedim. Ewt deilmi ağlayınca daha rahatlıyorum ama ailem üzülme die sürekli telkin ediyor izin vermiyorlar ben ağlayınca annemde dayanamıyor eve geldim buradada eşim :< içime atınca daha fena oluyorum.Azalsın bitsin artık ya çok kötü hissediyorum kendimi.Bana da doktorum 6 ay demişti ama bir ay sonra kan pıhtılaşması testimin sonucu çıkıcak eğer sonuç iyiyse hemen hamile kalabilirsin dedi yani 3 ay olmuş oluyor. ama söylemek kadar kolay olmuyor tekrar bir bebek düşünmek eşim deli oluyor elinden gelse hemen istiyor ama ben aynı şeyleri hissetmiyorum buda üzüyor beni. senin kaç ayın kaldı canım sen sıcak bakıyorsun deilmi tekrar çocuğa nasıl atlattın söylesene.

Okurken gözlerim doldu öylesine acı bir durum ki...
Allah'ım hiç bir kulunun kucağını boş bırakmasın.
Ömrü o kadarmış demek ki. Nasipten öteye köy yok derler.
İnşallah Eray'ının kardeşini sağ salim kucağına alırsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…