• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum yaptım oda sessizdi oğlumun erayımın sesi eksikti bi tek.......

Okurken gözlerim doldu öylesine acı bir durum ki...
Allah'ım hiç bir kulunun kucağını boş bırakmasın.
Ömrü o kadarmış demek ki. Nasipten öteye köy yok derler.
İnşallah Eray'ının kardeşini sağ salim kucağına alırsın... :43:

saol canım amin inşallah. yapabileceğimiz bişe yok ama yinede anlatamıyorsun kendine anlasanda anladığın gibi davranamıyorsun Rabbim kimseye yaşatmasın diyorum çok teşekkür ederim.

tatlımmmmm..ancak yarısına kadar okuyabildim..kalbim bukadarına el verdi..başınız sağolsun..
acını paylaşıyoruz canım...Herşey Allahtan tatlım...yaşayabilecek en acı olaylardan biri bu olsa gerek ama zamanla toparlanman gerekiyor..meleğin zaten şuanda cennetin en güzel yerinde,Allah onu yanına aldı bitanem..
yine bebekleriniz olacak elbette bebeğini unutmayacaksın ama kardeşleri senin avunmanı sağlayacak,herişte bir hayır vardır canımm..bide böyle düşün..ben ilkokul 2.sınıftayken,sınıf arkadaşım yaz tatilind trafik kazsında hayatını kaybetti ve 3.sınıfı onsuz okuduk..annesi sık sık gelirdi,bizlere bakıp yavrusunun özlemini alırdı..
ben o sırada 9yaşlarındaydım ama o kadının acısını yemin ederim anlıyordum...okadar büyüt,okullara gönder ve kader ayırsın...inan bu acı daha bi başka acı..

inşallah yeni mucizelerle hayırlı haberlerle kederli kalbin biraz olsun rahatlar canım...eşinede üzülüyorum..
birbirinize sarılın ve bu süreçi birlikte aşmaya çalışın...Allahım yardımcınız olsun...

tatlımmmmm..ancak yarısına kadar okuyabildim..kalbim bukadarına el verdi..başınız sağolsun..
acını paylaşıyoruz canım...Herşey Allahtan tatlım...yaşayabilecek en acı olaylardan biri bu olsa gerek ama zamanla toparlanman gerekiyor..meleğin zaten şuanda cennetin en güzel yerinde,Allah onu yanına aldı bitanem..
yine bebekleriniz olacak elbette bebeğini unutmayacaksın ama kardeşleri senin avunmanı sağlayacak,herişte bir hayır vardır canımm..bide böyle düşün..ben ilkokul 2.sınıftayken,sınıf arkadaşım yaz tatilind trafik kazsında hayatını kaybetti ve 3.sınıfı onsuz okuduk..annesi sık sık gelirdi,bizlere bakıp yavrusunun özlemini alırdı..
ben o sırada 9yaşlarındaydım ama o kadının acısını yemin ederim anlıyordum...okadar büyüt,okullara gönder ve kader ayırsın...inan bu acı daha bi başka acı..

inşallah yeni mucizelerle hayırlı haberlerle kederli kalbin biraz olsun rahatlar canım...eşinede üzülüyorum..
birbirinize sarılın ve bu süreçi birlikte aşmaya çalışın...Allahım yardımcınız olsun...

canım çok teşekkür ederim. ben çok istiyorum toparlanmayı çünkü eşimi ve ailemide çok üzüyorum bu durumda. Başka bir çocuğun beni avutucağını biliyorum ama yine aynısı olur die korkuyorum ya diyorum onu severken erayı düşünürsem bunun yerine eray olsaydı dersem :< o yüzden ikinci bir çocuk korku benim için.offf çok kötü ya o kadının halini düşünemiyorum bile haklısın her işte bir hayır vardır eğer öyle kaybetseydim sanırım bende ölmeden rahat etmezdim aman Allahım çok kötü ya. böyle şeyleri düşününce bir nebze olsun rahatlıyorum. hayatım umarım sadece bizim acılarımızı anlamak zorunda kalırsın umarım sende yaşamazsın bu ateşi inşallah.

Allah yardımcın olsun canım
Meleğin cennet kapısında inşallah anne babacığını bekliyor
Rabbim sabır versin.. Başka bişey diyemiyorum..Çok zor..
Seni en iyi teselli edecek şey eşin canım birbirinize sıkı sıkı sarılın..
Yaşamayan kimse anlayamaz sizi.. Allah kimselere yaşatmasın..

Allah yardımcın olsun canım
Meleğin cennet kapısında inşallah anne babacığını bekliyor
Rabbim sabır versin.. Başka bişey diyemiyorum..Çok zor..
Seni en iyi teselli edecek şey eşin canım birbirinize sıkı sıkı sarılın..
Yaşamayan kimse anlayamaz sizi.. Allah kimselere yaşatmasın..

canım benim çok teşekkür ederim.Oğlumun beni beklediğini düşünmek huzur veriyor içime canım. zaten eşim bu kadar destek olmasaydı ben çok daha kötü olurdum.çok teşekkür ederim hayatım Rabbim yaşatmasın kimseye.

haklısın canım en kötüsüde bu elimizden birşey gelmiyor.beni rahat rahat ağlatmadılar o kadar içime oturmuş ki ağlayamamam geceleri uykumda ağlarmışım kaç kez eşim uyandırdı beni neolur ağlama die. ewt buradan daha güzel biryerdeler çok doğru ama koklayamamak görememek dokunamamak oğlumla gezememek ilk kelimelerini, ilk adımlarını off herşey herşey.... o kadar üzüyor ki beni bunlar arkadaşım geldi evvelki gün oğlu 7 aylık hiç sevmiyorum diyor insan kendi evladını sevmezmi çok eziyetli sevmiyorum diyor o kadar üzüldüm ki o sevmiyor yanında ben oğluma canımı verirdim ama Rabbim aldı onu benden bi an haksızlık die düşündüm o kadar üzülüyorum ki bazan isyan etmekten korkuyorum. ama eninde sonunda görüceğim ya bu bir nebze olsun rahatlatıyor beni ölümden korkmuyorum artık oğlumu görmek var sonunda. başka çocuğumu bu kadar severmiyim hiç bilmiyorum doktorum bir ay sonra hamile kalabileceğimi söyledi ama ben hazır deilim istemiyorum korkuyorum. ama senin ne güzel iki tane yakışıklın varmış ne kadar güzel çok sevindim senin adına Rabbim onlara uzun ömürler versin inşallah. bebeğini sağ salim kucağına alırsın inşallah cinsiyeti ne şimdiki bebeğin içinde aynı sevgiyi heyecanı hissediyorsun deilmi canım inşallah bundan yüzünü güldürür Rabbim çok dua edicem senin için

canim eger doktor 1 ay sonra tekrar hamile kalabilirsin dediyse bence kendini buna hazirla ve biran önce tekrar bebek sahibi olmalisin. bende ilk zamanlar hayir olmaz kizima annelik yapamadim tekrar olmaz diyordum kizim bana küser zannediyordum.ama zaman gectikse geri gelmedigini hayatin devam ettigini görüyorsun acini hafifletmen gerek ve sana senden baska kimse yardim edemez kendi icinde halletmen gerekiyor. ben yasadiklarimi düsüyorumda bazen nasil dayandim diyorum. kizimi ben gördüm kucagimda 3 saat tuttum. o anki aci caresizlik cok baska allah kimseye yasatmasin simdi hamileyim evet ama heyecanimda sevincimde buruk. allah büyüktür öinancimiz var cok sükür bizi cennete bekleyenimiz var bende ölmekten artik hic korkmuyorum. rabbim insallah bütün melekannelerine hayirli saglikli bebisler nasip eder. sen biran önce iyileski hazir olasin tekrar hamilelige.

canim eger doktor 1 ay sonra tekrar hamile kalabilirsin dediyse bence kendini buna hazirla ve biran önce tekrar bebek sahibi olmalisin. bende ilk zamanlar hayir olmaz kizima annelik yapamadim tekrar olmaz diyordum kizim bana küser zannediyordum.ama zaman gectikse geri gelmedigini hayatin devam ettigini görüyorsun acini hafifletmen gerek ve sana senden baska kimse yardim edemez kendi icinde halletmen gerekiyor. ben yasadiklarimi düsüyorumda bazen nasil dayandim diyorum. kizimi ben gördüm kucagimda 3 saat tuttum. o anki aci caresizlik cok baska allah kimseye yasatmasin simdi hamileyim evet ama heyecanimda sevincimde buruk. allah büyüktür öinancimiz var cok sükür bizi cennete bekleyenimiz var bende ölmekten artik hic korkmuyorum. rabbim insallah bütün melekannelerine hayirli saglikli bebisler nasip eder. sen biran önce iyileski hazir olasin tekrar hamilelige.

korkuyorum canım bilmiyorum artık hiç birşeyi planlı yapmak istemiyorum kısmet diyorum sadece ama hiç istekli deilim umarım zamanla geçer bu düşüncem.inanmıyorum ölümü doğdu bebeğin o halde mi tuttun kucağında keşke bende alabilseydim bir kez kucağıma ya ben 10 dk bile razıydım. seni çok iyi anlıyorum buruk sevinç.... inşallah doğunca kucağına alıp o dünyalar tatlısı yüzünü gördüğünde tüm acıların tamamiyle silinir inşallah sağ salim alırsın kucağına hayatım dier iki oğlundamı sezeryanla oldu şimdikinin cinsiyeti ne kaç aylık hamilesin canım.

Son düzenleme:
korkuyorum canım bilmiyorum artık hiç birşeyi planlı yapmak istemiyorum kısmet diyorum sadece ama hiç istekli deilim umarım zamanla geçer bu düşüncem.inanmıyorum ölümü doğdu bebeğin o halde mi tuttun kucağında keşke bende alabilseydim bir kez kucağıma ya ben 10 dk bile razıydım. seni çok iyi anlıyorum buruk sevinç.... inşallah doğunca kucağına alıp o dünyalar tatlısı yüzünü gördüğünde tüm acıların tamamiyle silinir inşallah sağ salim alırsın kucağına hayatım dier iki oğlundamı sezeryanla oldu şimdikinin cinsiyeti ne kaç aylık hamilesin canım.

amin canim. lk oglum sezeryandi ikinci oglum normal kizimda sezeryandi. buda büyük ihtimal sezeryan olacak. henüz 2 aylik canim cok yeni. cinsiyeti belli degil daha.

haklısın canım ama arkadaş sonuçta nişe diyemiyorum beni görmek istiyorlar geçmiş olsuna falan geliyorlar. psikoloğu düşünmedim bir işe yarayacağını sanmıyorum annem çok götürmeyi denedi ama istemedim. Ewt deilmi ağlayınca daha rahatlıyorum ama ailem üzülme die sürekli telkin ediyor izin vermiyorlar ben ağlayınca annemde dayanamıyor eve geldim buradada eşim :< içime atınca daha fena oluyorum.Azalsın bitsin artık ya çok kötü hissediyorum kendimi.Bana da doktorum 6 ay demişti ama bir ay sonra kan pıhtılaşması testimin sonucu çıkıcak eğer sonuç iyiyse hemen hamile kalabilirsin dedi yani 3 ay olmuş oluyor. ama söylemek kadar kolay olmuyor tekrar bir bebek düşünmek eşim deli oluyor elinden gelse hemen istiyor ama ben aynı şeyleri hissetmiyorum buda üzüyor beni. senin kaç ayın kaldı canım sen sıcak bakıyorsun deilmi tekrar çocuğa nasıl atlattın söylesene.

canım tabi ki sen arkadaşlarına bir şey diyemezsin de eşin izah etse emin ol arkadaşların anlayışla karşılayacaktır. kendimden biliyorum. 2.5 ay oldu ben daha yeni yeni görüşüyorum insanlarla. 3.5 ay sonra kontrolüm var o zaman dr kontrol edecek. izin verirse ben hemen istiyorum bebiş. izin vermezse bu süre uzayacak. benim işler biraz karışık canım. elbette sendeki korkular bende de var. acaba yine ölür mü? yine problemler yaşar mıyız? yine bu fiziksel ve ruhsal acıları çeker miyim?...
tamamen atlatamıyorsun canım. ama psikologun da önerileri doğrultusunda istediğim zaman ağladım; istediğim zaman konuştum-paylaştım, istemediğimde konuyu kapattım; sadece istediğim, beni mutlu eden, beni anladığını düşündüğüm kişilerle görüştüm; yapmaktan hoşlandığım, beni meşgul eden meşgalelerle uğraştım; mümkün olduğunca yanlız kalmamaya çalıştım. ve tabi ki bol bol dua ettim. yani kısacası herkes ne yapıyorsa onu yaptım canım. ama hakkını yiyemem eşim, ailem ve 2 yakın arkadaşım bana kendimi iyi hissettirmek için sürekli organizasyonlar ve planlar yaptılar. yani çevremdekiler de çok destek oldu. sen de kendine kendine her şeyin düzeleceğine dair telkinlerde bulun canım. unutma sayılı zaman çabuk geçer. bizim de güzel günlerimize çok az kaldı. allahımın izniyle her şey güzel olacak canım:46::46:

Canim benim, konuyu yeni goruyorum gozlerim dolu dolu okudum, Rabbim sana dayanma guc versin cok uzuldum cok...
Insallah cok cabuk toparlanirsiniz ailecek ve en kisa zamanda tekrar hamile kalip sag saglim yavrunu alirsin kucagina...

amin canim. lk oglum sezeryandi ikinci oglum normal kizimda sezeryandi. buda büyük ihtimal sezeryan olacak. henüz 2 aylik canim cok yeni. cinsiyeti belli degil daha.

canım benim inşallah hakkında hayırlısı olurda sağ salim alırsın kucağına inşallah.

canım tabi ki sen arkadaşlarına bir şey diyemezsin de eşin izah etse emin ol arkadaşların anlayışla karşılayacaktır. kendimden biliyorum. 2.5 ay oldu ben daha yeni yeni görüşüyorum insanlarla. 3.5 ay sonra kontrolüm var o zaman dr kontrol edecek. izin verirse ben hemen istiyorum bebiş. izin vermezse bu süre uzayacak. benim işler biraz karışık canım. elbette sendeki korkular bende de var. acaba yine ölür mü? yine problemler yaşar mıyız? yine bu fiziksel ve ruhsal acıları çeker miyim?...
tamamen atlatamıyorsun canım. ama psikologun da önerileri doğrultusunda istediğim zaman ağladım; istediğim zaman konuştum-paylaştım, istemediğimde konuyu kapattım; sadece istediğim, beni mutlu eden, beni anladığını düşündüğüm kişilerle görüştüm; yapmaktan hoşlandığım, beni meşgul eden meşgalelerle uğraştım; mümkün olduğunca yanlız kalmamaya çalıştım. ve tabi ki bol bol dua ettim. yani kısacası herkes ne yapıyorsa onu yaptım canım. ama hakkını yiyemem eşim, ailem ve 2 yakın arkadaşım bana kendimi iyi hissettirmek için sürekli organizasyonlar ve planlar yaptılar. yani çevremdekiler de çok destek oldu. sen de kendine kendine her şeyin düzeleceğine dair telkinlerde bulun canım. unutma sayılı zaman çabuk geçer. bizim de güzel günlerimize çok az kaldı. allahımın izniyle her şey güzel olacak canım:46::46:

haklısın aslında eşim sadce benimle ilgileniyor hiç aklımıza öylesi gelmemişti aslında onun içinde iyi olur çünkü her görüştüğüm arkadaşımdan sonra benim eziyetimi o çekiyor bi tek. sen destek aldığın için daha mantıklı ve olgun davranıyorsun çok seviniyorum ama senin adına çok iyi yapıyorsun biliyormusun bana daha çok umut oluyorsun canım sen böyle düşündükçe. ya aslında hemen hemen aynı zamanlarda doğum yapmışız benimki ocağın sonu seninki başı aslında doktor bana bir ay sonra hamile kalabilirsin dediyse eğer seninde rahmin toparlandıysa bi sorun kalmadıysa sende olabilirsin demekki ya bi başka doktora görün istersen canım keşke burda olsan seni götürürdüm doktoruma. bana ilk doğum yaptığım gün üzülme 6 ay sonra hamile kalabilirsin demişti daha sonra benim çok üzüldüğümü görünce üzülme 4 ayda olsun hadi bi sorun olmaz dedi :> bu perşemde gittiğimdeyse bir ay sonra hamile kalmanı istiyorum senden dedi bende 6 ay dediniz ama dedim aslında 2 yıl diyoruz ama senin durumunda olanlara tolerans tanıyoruz kontrolum altında olucaksın hiç bişe olmaz korkma dedi. of inşallah herşey güzel olur canım ya.....

Canim benim, konuyu yeni goruyorum gozlerim dolu dolu okudum, Rabbim sana dayanma guc versin cok uzuldum cok...
Insallah cok cabuk toparlanirsiniz ailecek ve en kisa zamanda tekrar hamile kalip sag saglim yavrunu alirsin kucagina...

canım çok teşekkür ederim çok saol hayatım

haklısın aslında eşim sadce benimle ilgileniyor hiç aklımıza öylesi gelmemişti aslında onun içinde iyi olur çünkü her görüştüğüm arkadaşımdan sonra benim eziyetimi o çekiyor bi tek. sen destek aldığın için daha mantıklı ve olgun davranıyorsun çok seviniyorum ama senin adına çok iyi yapıyorsun biliyormusun bana daha çok umut oluyorsun canım sen böyle düşündükçe. ya aslında hemen hemen aynı zamanlarda doğum yapmışız benimki ocağın sonu seninki başı aslında doktor bana bir ay sonra hamile kalabilirsin dediyse eğer seninde rahmin toparlandıysa bi sorun kalmadıysa sende olabilirsin demekki ya bi başka doktora görün istersen canım keşke burda olsan seni götürürdüm doktoruma. bana ilk doğum yaptığım gün üzülme 6 ay sonra hamile kalabilirsin demişti daha sonra benim çok üzüldüğümü görünce üzülme 4 ayda olsun hadi bi sorun olmaz dedi :> bu perşemde gittiğimdeyse bir ay sonra hamile kalmanı istiyorum senden dedi bende 6 ay dediniz ama dedim aslında 2 yıl diyoruz ama senin durumunda olanlara tolerans tanıyoruz kontrolum altında olucaksın hiç bişe olmaz korkma dedi. of inşallah herşey güzel olur canım ya.....

canım merak ettim senin plasentan erken mi ayrılmıştı? yoksa sadece kanama mı olmuştu? bir de benim durum biraz farklı. benim rahmin alınma durumu vardı. bebeğim olmadığı için rahmin her yerine dikişler atarak kurtardılar. o yüzden de 6 aydan önce gebe kalırsan rahmi de seni de kurtaramayız dediler. benim dr da ankara'nın en iyi dr.larından yoksa. hem kaynımın arkadaşı da dr. aynı yerde o da ' biz millete 6 ay diyoruz ama abicim bence 1 yıl ara ver' dedi:44: bir de ben rahmimin toparlanamadığını kendim bile hissedebiliyorum. geçen gün bir yere yetişmek için 100m yavaşça koştum. 2 gün rahim ağrısından kıvrandım. yatakta da dönerken dikiş yerlerinin ağrıdığını hissediyorum. ben daha erkenine cesaret edemem canım. zaten ailem 1 yıl beklememi istiyor:50: ama ben o kadar da dayanamam.
ya açıkçası psikologun bana pek faydası olmadı. ben kendi kendimi telkin ettim. psikologun çevremdekilerin bana yaklaşımı konusunda yardımı oldu. beni daha anlayışla karşıladılar.
evet 4 ocakta yaptım doğumu ben de. bir de dün facede bir yazı okudum. suya olumlu cümleler kurup dondurduğunda daha güzel kristalleştiğini, olumsuz cümleler kurulup dondurulduğunda dağınık kristalleştiğini deneylerle tespit etmişler. demekki su bile kurduğumuz cümlelerden etkileniyor, vücudumuzu düşün artık! kaldı ki ben çok pesimistimdir. ki bizim vücudumuzda da su olduğuna göre demekki ne yapacağız artık olumlu düşüneceğiz.
her şey güzel olacak canım. inşallah allah bu sefer gönlümüze göre verecek:16:

cnm bende bes bucuk aylık kaybettım su an altı haftalık hamıleyım yazına yuregım dayanmadı ben gormustum bebegımı mezara esım ellerıyle koydu adı yagmurdu uc ay oldum kaybedelı allahım kımseye yasatmasın su an cok kotu oldum

bebeim geldı gozumun onune aglıyorum onu cok ozlemişimmmm sımdı gene hamıleyım ama tesellı olmuyooo

sevgili arkadaşım seni en iyi insanlardan biri de benim..ben de erken doğum yaptım bebeğim 3 gün yaşadı.aynı acıları yaşamışız..kader arkadaşım benim..tek farkımız benim acımın üzerinden 9 ay geçti seninki daha çok taze.ben şimdi daha iyiyim sen de iyi olacaksın.yine hamile kalacaksın bebişini kucağına alacaksın..kader böyleymiş elden ne gelirki.şimdi o cennette kuş gibi uçuyor mutlu mesut.senin bakabileceğinden daha rahat.böyle düşün.sen deisyan etmezsen mükafatı büyük.bol bol dua et canım.atlatıcaksın bu günleri emin ol.laf olsun diye konuşmuyorum hepsini yaşadım çünkü.hem ben de az kalsın ölüyordum gittim geri geldim ailem perişan oldu.dolayısıyla bebeğimi pek düşünen yoktu benim için dua ediyorlardı.çok ağır bir operasyon geçirdiğim için kalkıp oğlumu görmeye gidemedim iyiki de görmemişim.ben taburcu olamadan vefat etti yavrum.babam ve eşim defnetmişler.eşim sonra anlattı tabi herşeyi etraflıca görmüş kadar oldum Eymenimi..hala içim buruk.yaşasaydı gününde doğsaydı 7 aylıkolacaktı diye hesap yapıyorum.hamile birini görünce hemen aklıma geliyor hüzünleniyorum.şimdi tekrar çalışmalara başlıyorum.inşallah korunma dönemin bitince senin de güzel haberlerini alırım.kendini kahretme şekerim lütfen.çünkü bunun sana hiç yararı yok.Rabbimin takdiri deyip teselli bul.unutma yalnız değilsin.senin gibi nice kadın var.daha beterlerini yaşayanlar da var.bebeğini ve rahmini de kaybedenler var onlar ne yapsın?hem bebeğini hem de tekrar anne olma şansını kaybetmek ne demek?çok daha büyük bir imtihan.o yüzden beterin beterini düşün canım en azından tekrar anne olabilirsin..ben psikiyatra da gittim antidepresan kullanıyorum gerçi bırakmam lazım ama şiddetle tavsiye ederim bana çok yardımı oldu..sormak istediğin birşey olursa yardımcı olmak isterim canım..Allaha emanet ol senin için dua edicemm..

sevgili arkadaşım seni en iyi anlayan insanlardan biri de benim..ben de erken doğum yaptım bebeğim 3 gün yaşadı.aynı acıları yaşamışız..kader arkadaşım benim..tek farkımız benim acımın üzerinden 9 ay geçti seninki daha çok taze.ben şimdi daha iyiyim sen de iyi olacaksın.yine hamile kalacaksın bebişini kucağına alacaksın..kader böyleymiş elden ne gelirki.şimdi o cennette kuş gibi uçuyor mutlu mesut.senin bakabileceğinden daha rahat.böyle düşün.sen deisyan etmezsen mükafatı büyük.bol bol dua et canım.atlatıcaksın bu günleri emin ol.laf olsun diye konuşmuyorum hepsini yaşadım çünkü.hem ben de az kalsın ölüyordum gittim geri geldim ailem perişan oldu.dolayısıyla bebeğimi pek düşünen yoktu benim için dua ediyorlardı.çok ağır bir operasyon geçirdiğim için kalkıp oğlumu görmeye gidemedim iyiki de görmemişim.ben taburcu olamadan vefat etti yavrum.babam ve eşim defnetmişler.eşim sonra anlattı tabi herşeyi etraflıca görmüş kadar oldum Eymenimi..hala içim buruk.yaşasaydı gününde doğsaydı 7 aylıkolacaktı diye hesap yapıyorum.hamile birini görünce hemen aklıma geliyor hüzünleniyorum.şimdi tekrar çalışmalara başlıyorum.inşallah korunma dönemin bitince senin de güzel haberlerini alırım.kendini kahretme şekerim lütfen.çünkü bunun sana hiç yararı yok.Rabbimin takdiri deyip teselli bul.unutma yalnız değilsin.senin gibi nice kadın var.daha beterlerini yaşayanlar da var.bebeğini ve rahmini de kaybedenler var onlar ne yapsın?hem bebeğini hem de tekrar anne olma şansını kaybetmek ne demek?çok daha büyük bir imtihan.o yüzden beterin beterini düşün canım en azından tekrar anne olabilirsin..ben psikiyatra da gittim antidepresan kullanıyorum gerçi bırakmam lazım ama şiddetle tavsiye ederim bana çok yardımı oldu..sormak istediğin birşey olursa yardımcı olmak isterim canım..Allaha emanet ol senin için dua edicemm..

bebeim geldı gozumun onune aglıyorum onu cok ozlemişimmmm sımdı gene hamıleyım ama tesellı olmuyooo

Katiliyorum sana canim. bende 9 ay önce 38 haftalik kizimi kaybettim. simdi bende yine hamileyim , bendede teselli olmuyor... heran kaybetme korkusu var sanki herseyi bir daha bastan yasayacak gibi...

Back