canım tabi ki sen arkadaşlarına bir şey diyemezsin de eşin izah etse emin ol arkadaşların anlayışla karşılayacaktır. kendimden biliyorum. 2.5 ay oldu ben daha yeni yeni görüşüyorum insanlarla. 3.5 ay sonra kontrolüm var o zaman dr kontrol edecek. izin verirse ben hemen istiyorum bebiş. izin vermezse bu süre uzayacak. benim işler biraz karışık canım. elbette sendeki korkular bende de var. acaba yine ölür mü? yine problemler yaşar mıyız? yine bu fiziksel ve ruhsal acıları çeker miyim?...
tamamen atlatamıyorsun canım. ama psikologun da önerileri doğrultusunda istediğim zaman ağladım; istediğim zaman konuştum-paylaştım, istemediğimde konuyu kapattım; sadece istediğim, beni mutlu eden, beni anladığını düşündüğüm kişilerle görüştüm; yapmaktan hoşlandığım, beni meşgul eden meşgalelerle uğraştım; mümkün olduğunca yanlız kalmamaya çalıştım. ve tabi ki bol bol dua ettim. yani kısacası herkes ne yapıyorsa onu yaptım canım. ama hakkını yiyemem eşim, ailem ve 2 yakın arkadaşım bana kendimi iyi hissettirmek için sürekli organizasyonlar ve planlar yaptılar. yani çevremdekiler de çok destek oldu. sen de kendine kendine her şeyin düzeleceğine dair telkinlerde bulun canım. unutma sayılı zaman çabuk geçer. bizim de güzel günlerimize çok az kaldı. allahımın izniyle her şey güzel olacak canım