• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum yaptım oda sessizdi oğlumun erayımın sesi eksikti bi tek.......

allah sabır versin benimde 5 yılın ardından olmuştu 3. ayında kaybettim olmaması kötü ama olupta kaybetmek anlatılmaz bi acı başın sağolsun

Rabbim sabırlar versin sana canımmmm ne denir ki kelimelerin bittiği an bu olsa gerek...

Hepimiz imtihandayız inş bu imtihanın sonunda hayırlı haberlerin olur inş canımm...

Okurken bile yüreğim dayanmadı canım,Allah yardımcın olsun sabır versin.Oğlum 15 gün küvözde kaldı ömrümden ömür gitti,bende doğar doğmaz kucağıma alamamıştım seni çok iyi anlıyorum,tez zamanda bir bebeğin olur inşallah,dualarım seninle.

canım yaaa Allahım sabır versin çok zor bi durum rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin kimseyi evladı ile sınayıp acısını göstermesin benimde abimin bi bebği doğduğu gün kaybettik yaşıyor haldeyken ben gördüm sadece erken doğmuştu ama çok tatlı bi bebekti 2 saat sonra kaybettik diye duyunca yengemde çok üzüldü ağladı oda görmek istedi yalvardım elini ayağını öpeyim görme baklma dedim benim hala aklımdan gitmiyo 4-5 yıl geçti ama bide annesi olarak görseydin hiiç unutamazdın...:43::43::43::43::43: çocuğum yok benim henüz şu yazdıklarını okuyamadım ağlamaktan iş yerindekiler şaşırdı halime :( ama şükret rabbime sığın rabbim sana bu acıları yeniden yaşatmasın yakın zamanda tekrardan yüzünü güldrüsüm inş...

evet burası bir nebze de olsun rahatlatıyor insanı. canım ben 4 ocakta yaptım doğumu. 27 haftalık karnımda öldü. yani kızım yaşıyor olsaydı yarın 2 aylık olacaktı. elbette henüz atlatamadım ama atlatacağım en kısa sürede inşallah[/Q

Rabbim sabır versin sana da canım birbirimize iyi gelicez burada birlikte atlatacağız inşallah.

ne yazacağımı ne söyleyeceğimi bilemiyorum allahım sana sabır umut versin en kısa zamanda evinizi bebiş sesleriyle inletsin. bende 7 haftalık hamileyim yaşadıklarını okurken kendimi tutamadım

canım benim ya inşallah sağ salim alırsın bebeğini kucağına Rabbim sana da ona da uzun ömürler versin. çok teşekkür ederim

20. haftamdayım 2dir düşük tehdidi ile hastanede yatıyorum, ağlamakdan perişan oluyorum ve şükürler olsun ki 2 defadır da oğlumla mücadelemiz zaferle sonuçlanıyor bana tutunmaya devam ediyor. yazdıklarını okuyunca o kadar etkilendim ki acının o kadar tarif edilmez olduğunu biliyorum ve acını paylaşıyorum şuan ağlamkdan kelimeleri bir araya toparlayamıyorum. Rabbim sabır versin arkadaşım çok çok üzüldüm.

canım yaaa çok iyi anlıyorum seni inşallah bırakmaz bebein seni inşallah sağ salim kavurşun oğluna canım. insan ne kadar kötü oluyor deilmi bana doktor 6 aylıkken rahim şeklimin değişikliğinden dolayı erken doğum tehlikesi olabilir dediğinde bile ağlamaktan perişan olmuştum ki yaşamak daha kötü ama canım bak beterin beteri de var erken doğabilir die kıyamayan ben tamamen kaybettim ne diyelim kısmet üzülmekten dua etmekten başka bişe yapamıosun. Rabbim sizlere yaşatmasın inşallah

ben de teşekkür ederim.Allah bebek isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah.aralıkta bebeğimi kaybettim.ilk adetten sonra korunmadık ama daha olmadı. 2. adetimi de oldum hayırlısı bakalım bekliyoruz.

ay inşallah olur inşallah yakın zamanda hamileyim die haber verirsin inan sabırsızlıkla bekliyor olucağım haber ver tamam mı yeni bebein heyecanına kapılıp unutma bizi :1: Rabbim onun acısını dindiricek hafifleticek bi umut verir inşallah canım benim

bende hamileyim ve okurken gözyaslarimi tutamadim Allah sabirlar versin canim ve en yakin zamanda tekrar bir evlat nasip etsin sana

çok saol canım çok teşekkür ederim. sende bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah uzun ömürler versin Rabbim

Ağlayarak okudum hikayeni.Çok klişe olacak belki ama çok iyi anlıyorum seni.Zaten ancak aynı şeyleri yaşamış biri anlar seni.Ben de 2 bebeğimi kaybettim.İlki 8 haftalık boş gebelikti.İkinci de 21 haftalık sonlandırılmak zorunda kaldı.Çok zor günler geçirdim.Çok şükür 3.hamileliğimde kavuştum yavruma.Çok ilginç hikayeni okurken 3.hamileliğimde yaşadığım benzer olaylar ve nerdeyse aynı aynı tarihler tek fark sonu.Hamileliğim çok sorunlu geçti bunu da hep kaybettim kaybedicem diye yüreğim ağzımdaydı.24.haftada başlayan kanamalar beni hastaneye yatma noktasına getirdi.16 mart doğum tarihimizdi.30 ocak sabahı hastane yatağımda şiddetli kanamayla uyandım.Doktor geldi baktı açılman var dedi öğlen alıyoruz dedi.Daha çok minikti 33+4 günlüktü.Heyecan stres endişe yine mi kaybediyoruz korkusu....Çok şükür miniğim bu sefer beni bırakmadı.
Diyeceğim o ki umutsuz olma.Daha acın çok taze.Başta kabullenmek çok zor olur.Benim kayıplarımın yanında seninki çok daha büyük bir acı kıyaslanmaz bile.Ama maalesef hayat kaldığı yerden devam ediyor.Senin de zamanla acın hafifleyecek.Gün geçtikçe gülümsemeye başlayacaksın.Tekrar bir bebek isteyeceksin.O zaman daha da güçlü olacaksın ve inşallah en hayırlı zamanda da sağlıkla tekrar hamile kalacaksın.[/QUOTE

canım benim ya sende çok zor şeyler yaşamışsın ama Rabbim mükafatını vermiş ne güzel bebeğin kollarında Allahım ona da sana da eşine de uzun ömürler versin inşallah iki acı birden hiç kolay deil ama Rabbim bu kez bebeğine de sana da kıymamış ne güzel ya ay inan çok mutlu oldum senin adına. inşallah ben ve benim gibi melek anneleri de yaşarlar bu duyguyu en kısa zamanda canım benim çok teşekkür ederim.

allah sabır versin benimde 5 yılın ardından olmuştu 3. ayında kaybettim olmaması kötü ama olupta kaybetmek anlatılmaz bi acı başın sağolsun

canım benim evet olmaması da kötü en azından bi umudumuz var olabiliyor die. çok teşekkür ederim sana da çok geçmiş olsun.

Rabbim sabırlar versin sana canımmmm ne denir ki kelimelerin bittiği an bu olsa gerek...

Hepimiz imtihandayız inş bu imtihanın sonunda hayırlı haberlerin olur inş canımm...

çok saol canım benim ama imtihanların en zoruymuş sanırım çok teşekkür ederim.

Okurken bile yüreğim dayanmadı canım,Allah yardımcın olsun sabır versin.Oğlum 15 gün küvözde kaldı ömrümden ömür gitti,bende doğar doğmaz kucağıma alamamıştım seni çok iyi anlıyorum,tez zamanda bir bebeğin olur inşallah,dualarım seninle.

çok teşekkür ederim hayatım bak ne güzel Rabbim sana bağışlamış bebeğini ne mutlu sana Allah uzun ömürler verir inşallah.

canım benim derdini veren rabbim dermanını aratmasın sana. acını söküp alsın yüreğinden. birdaha evlat acısıyla sınamasın seni. söyleyecek bişey bulamıyorum sana. sadece hala ağlıyorum. rabbim en kısa zamanda yeni bir evlat kucağına almanı nasip etsin sana.
bende 34 haftalık hamileyim.doğuma az kaldı.ama hep ya bişey olursa korkusunu taşırım. şimdi senin yazını da okuyunca mahfoldum.
sana dua edicem acın hafiflesin yüreğine bir ferahlık gelsin. Rabbim meleğini yanına almış. nolur yıpratma kendini.

canım yaaa Allahım sabır versin çok zor bi durum rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin kimseyi evladı ile sınayıp acısını göstermesin benimde abimin bi bebği doğduğu gün kaybettik yaşıyor haldeyken ben gördüm sadece erken doğmuştu ama çok tatlı bi bebekti 2 saat sonra kaybettik diye duyunca yengemde çok üzüldü ağladı oda görmek istedi yalvardım elini ayağını öpeyim görme baklma dedim benim hala aklımdan gitmiyo 4-5 yıl geçti ama bide annesi olarak görseydin hiiç unutamazdın...:43::43::43::43::43: çocuğum yok benim henüz şu yazdıklarını okuyamadım ağlamaktan iş yerindekiler şaşırdı halime :( ama şükret rabbime sığın rabbim sana bu acıları yeniden yaşatmasın yakın zamanda tekrardan yüzünü güldrüsüm inş...

canım benim çok saol evet evlat acısıyla sınanmak çok zormuş Rabbim herkese mükafatını verir inşallah. görmedi deilmi yengen onu çok iyi anlıyorum ama yüzünü görmeyince de kötü oluyorsun şimdi yaşadığın her dakika yüzünü merak ediceksin acaba nasıldı oğlum var yanımda deilse de bi oğlum var benim ama ben onun yüzünü bilmiyorum evladının nasıl olduğunu bilmeyen bir anne olurmu böyle anne olurmu. düşünmekten çıldıracak duruma geliyorsun çok pişman oldum görmediğime ama bana müdahale ettiler fırsat vermeden uyutttular şimdi oğlumu gören eşime yengeme abime amcama sormaktan korkuyorum o cesaretim yok dayanamam bide bana benzediğini söyledi eşim çok daha kötü oldum o zaman.

Back