canım az önce yazdıklarını okudum... bana da en çok elim kolum boş hastaneden eve gelmek koymuştu! ben de yatıp kalkarken ben bu acıyı ne için çekiyorum diye çok ağladım
(
bir arkadaşın dediği gibi psikolojik destek al bence de fakat önce ilaçsız atlatmayı dene. psikologlara göre ağlama krizlerinin 4-5 ay azalarak sürmesi gayet normalmiş. ondan sonra zaten psikolog seni yönlendirir. yani sonuçta sen de kolay şeyler yaşamadın, acın büyük! fakat bu hislerini, düşüncelerini içine atma, bastırma; sabrederek, dua ederek, yokluk gerçeğine alışarak geride bırakmaya çalış canım. biliyorum söylemek yapmaktan daha kolay, ama en azından ben böyle yapmaya çalışıyorum. şu da bir gerçekki acımız asla bitmeyecek fakat sızı olarak azalacak ve öyle kalacak...
sonraaaaa birbirimize buradan önce hamilelik haberimizi vericez
, göbüşlerimizin fotoğraflarını koyup göbüş yarıştırıcaaaz
ve en nihayetinde de bebişlerimizin en fiyakalı resimlerini koyup sonrasında 'offf, uyutmadı dün gece beni eşşek sıpam' diye şikayet bile edicez
sen hiiiç merak etme canım... tek ihtiyacımız olan bir kaç ay zamancık. bu arada da spor ve rejim yapar göbüşleri yeni bebişlere hazırlarız
yazın da bi tatile gittik mi... ohhhh geçip gitmiş bile o zamaaaan