• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum yaptım oda sessizdi oğlumun erayımın sesi eksikti bi tek.......

Rabbim sabır versin, yendien sağlıklı ve uzun ömürlü bir bebekle doldursun kucağınızı, sakın onu severbilir miyim diye düşünmeyin, öyle çok seversiniz ki... bu bu hayatta yaşadığınız ve yaşayacağınız son büyük acı olur inşallah...eşinizle birlikte uzun ve sağlıklı ömür versin Rabbim size...

çok teşekkür ederim inşallah öyle olur Allah daha başkasınada yaşatmaz inşallah zaman göstericek sanırım şuan ikinci bir bebeğe çok endişeli bakıyorum ama ikincisini kucağına ve mutlu olan arkadaşlar umut oluyor biraz ama yinede sanırım erayım çok ayrı :<

ne diyeceğimi bilemedim.şimdi yazınızı okudum ağlıcam iş yerindeyim zor tutuyorum kendimi.boğazım düğümleniyor sanki.allahım nasıl bir acı bu.ben 9. haftasında bebeğimi kaybettim o zaman bile kahroldum.şimdi düşününce bizimki sizinkinin yanında bi hiçmiş.başınız sağolsun.Allah en kısa zamanda kucağınızı doldursun inşallah.Allah sabır versin size ve sizin gibi herkese.biliyorum anlıyorum bu acı unutulmayacak ama inşallah en kısa zamanda bir eray'ınızı daha kucağınıza verirse Allah birazcık belki hafifletir.Sizin için dua edeceğim.Allah bir daha böyle acı yaşatmasın inşallah.

çok teşekkür ederim canım seninde başın saolsun çok geçmiş olsun ayrıca temennilerin için çok teşekkür ederim şuan varmı bebeğin

ne dıcemı nası baslıcamı bılmıyorumm ınanıın canım yandı sızınle bereber benımde lanet ettıgım gun 30ocak2012 bende o gun dogum yaptım ve cıktıgımda bebegım yanımda degıldıı cnm yanıyodu ama hıc bıse hıssetmıyodumm ıcımm yanmıstııı ve suanda yazamıyorummm

off aynı gün aynı acı oysa o gün bitek benim başıma geldi sanmıştım Allahım dedim yan odada bebek ağlarken benim nie odam sessiz demiştim oysa tek deilmişim keşke tek olsaydım daha fazla kimse bu acıyı çeksin istemiyorummm...... başın saolsun canım benim Rabbim sabır versin bizlere inşallah ameliyatmı oldun sende

Rabbim size sabr-ı cemil versin arkadaşım
ağlamaktan inanın size yazacak kelimeleri bulamadım
Rabbim bu acıyı unutturacak acı vermesin
çok zor kelimeler kifayetsiz Rabbim inşallah kucagını doldursun

ay ne güzel konuşmuşsun ya canım gerçekten çok çok teşekkür ederim ya çok iyi geldiniz bana çok saolun. inşallah canım inşallah sağ salim kucağımızda bizde fotoğraflarımızı koyarız demi :<

canım az önce yazdıklarını okudum... bana da en çok elim kolum boş hastaneden eve gelmek koymuştu! ben de yatıp kalkarken ben bu acıyı ne için çekiyorum diye çok ağladım:((
bir arkadaşın dediği gibi psikolojik destek al bence de fakat önce ilaçsız atlatmayı dene. psikologlara göre ağlama krizlerinin 4-5 ay azalarak sürmesi gayet normalmiş. ondan sonra zaten psikolog seni yönlendirir. yani sonuçta sen de kolay şeyler yaşamadın, acın büyük! fakat bu hislerini, düşüncelerini içine atma, bastırma; sabrederek, dua ederek, yokluk gerçeğine alışarak geride bırakmaya çalış canım. biliyorum söylemek yapmaktan daha kolay, ama en azından ben böyle yapmaya çalışıyorum. şu da bir gerçekki acımız asla bitmeyecek fakat sızı olarak azalacak ve öyle kalacak...
sonraaaaa birbirimize buradan önce hamilelik haberimizi vericez:21:, göbüşlerimizin fotoğraflarını koyup göbüş yarıştırıcaaaz:49: ve en nihayetinde de bebişlerimizin en fiyakalı resimlerini koyup sonrasında 'offf, uyutmadı dün gece beni eşşek sıpam' diye şikayet bile edicez:34: sen hiiiç merak etme canım... tek ihtiyacımız olan bir kaç ay zamancık. bu arada da spor ve rejim yapar göbüşleri yeni bebişlere hazırlarız:21: yazın da bi tatile gittik mi... ohhhh geçip gitmiş bile o zamaaaan:34:

Rabbim size sabr-ı cemil versin arkadaşım
ağlamaktan inanın size yazacak kelimeleri bulamadım
Rabbim bu acıyı unutturacak acı vermesin
çok zor kelimeler kifayetsiz Rabbim inşallah kucagını doldursun

çok teşekkür ederim arkadaşaım çok saol

[/HTML][/HTML]
CANIM OĞLUMU,ERAYIMI, KÜÇÜK BEBEĞİMİ KORUYAMADIM KAYBETTİM......... Bugün tam 32 gün oldu dayanılmaz bir acı tarif edilemez, kıyamadım oğluma ölümü yakıştıramadım.Doğumuma 1,5 ay kalmıştı herşeyi hazırdı.Şubatta geçse diyordum ondan sonrası çok az mart 20de kollarımda olucaktı oğlum bir ayın geçmesine tahammülüm gelmiyordu Allahım bana bir ömür hasretlik verdi. karnımda hareket ettikçe çok seviniyordum şükrediyordum allahım diyordum isteyen herkese tattır bu duyguyu diyordum hareket ettikçe kıpırdamıyordum ki rahatsız olmasın rahat rahat oynasın içimde die. bu yaz oğlumla olucaktım işi de bırakıp tüm zamanımı onunla geçiricektim dayanamazdım yoksa bi saat bile başkasına emanet edemezdim oğlumu kıyarmıydı annesi ona ama az kalmıştı artık erayıma kavuşmaya Allahım diyordum geçsin zaman geçsin gelsin geçsin şubat ayı......... işten ayrıldım doğumumu bekleyecektim,annemde kalmaya gittim. c.tesi sancılanmaya başladım aldırmadım yorgunluktandır dedim yatağıma uzanıp sevdim bebeğimi oğlum senden gelen herşeye razıyım ben dedim sen yeterki bi an önce kollarımda ol...Pazar sabah yine sancı ama çok deil ah dedim aptal kafam c.tesi çok yoruldum işte bak ceremesini oğlum çekiyor ne kadar vijdan azabı duydum < özür dilerim oğlum tutamadım seni özür dilerim nasıl anlamadım hareketlerini eşimin suyunun hareketleriyle oğlumun hareketlerini nasıl ayırt edemedim nasıl anlayamadım>............. p.tesi bi sancıyla uyandım anne die bağırmaya takatim yok o kadar feci bi sancı sürünerek annemlerin odasına gittim ben ölüyorum dedim bi tek dışarıda öyle bir kar var ki tek bir araba bile yok sokakta benim ağlamam apartmanı inletiyor ambulans geldi o karı hiç unutmuyorum kar benden oğlumu aldı 30 ocak 2012 yi hiç affetmeyeceğim o gün ve kar oğlumu aldılar benden.. doktoruma gittim önce ebe baktı bi ebe 5-6 hemşire nst bağladı oğlum nasıl dedim ben bilemem ki dedi açılmaya baktı yok. Doktorumun yanına indik ultrasonla baktı oğlumu gördüm çok mutlu oldum bebeğim nasıl yılmaz bey dedim görücez dedi hiç kimse tek kelime bişey demiyor sonra doktorum canım seni acil ameliyata alıcağım dedi ama dedim bebeğim için çok tehlikeli çok erken, senin için yapıcağım ameliyatı eşinde kanama olmuş dedi oğlum dedim bakıcaz dedi. Oysa oğlum erayım ölmüş söylemediler bana eşim annem babam hepsi biliyormuş söylemediler. dışarı çıktık baktım eşimde annemde babamda ağlıyor. eşimi çağırıp ben öleceğim sanırım oğluma iyi bak seni çok seviyorum dedim oda hiç bişey diyemedi ağladı. bebeğimin öleceği aklımın ucundan bile geçmedi.ama hep dedim hemşirelere anestezi uzmanına bile sordum oğlum nasıl die doktoruma yine sordum hiç kimse bana cevap vermiyor sanki duymuyorlar bana bakıyorlar dinliyorlar ama tek kelime cevap vermiyorlar.genel anestezi ile bayıltıp ameliyatım yapılmış. uyandığımda odadaydım annem ve eşim başımda gözlerimi açar açmaz oğlum nasıl anne dedim küveze almışlar kızım dedi. ağlamaya başladım anne o daha çok küçük dayanamaz dedim annem dayanamadı çıktı eşim geldi hadi dedim anneni ara söyle aşkım oğlumuz doğdu de dedim aradı söyledi sonra gözleri doldu kapattı. uyuşukluğum geçsin gidelim yanına çok merak ediyorum dedim... birden bebek ölmüş aşkım deyince dünya durdu sandım asıl o an öleceğimi hissttim neden ölmedim ben dedim neden duydum bunu nasıl kıyarım die bağırdım doğru söyle lütfen tamam gitmeyelim yanına ama bana öyle deme dedim çığlığıma dışarıda bekleyen annem babam abim geldi çok kötüydü çok eşim sarıldı bana ağladı beni zapt edemiyorlar doktorum geldi neden söylemedin bana neden söylemedim sordum bakıcaz dedin nedn söylemedin die bağırıyorum hastahanenin o salonu herkes duymuş hemşireler bile ağlamış..oğlumun boynuna kordon dolanmış ama sadece bir tur doktorum dört beş tur dolanıp yine de sağlıklı doğum gerçekleştiğini söyledi demekki kısmet deilmiş sen ne yaparsan yap bu olucakmış dedi. eşim ve abimler bebeği defnetmeye gidiceklerdi lütfen dedim yalvardım lütfen ben kalkamıyorum oğlumu bi kere getirin göreyim ben annesiyim görmek hakkım lütfen getirin dedim yalvardım olmaz daha çok üzülürsün dediler sanki o an daha mı az üzülüyordum ki. hemşire geldi kolumdaki serum iğnesine bişeler yaptı sonu gelmeden bayılttı beni uyandığımda eşim ve abimler bebeği defnetmiş gelmişler di eşim görmüş yalvardım ne olur söyle nasıldı oğlumuz dedim sana benziyordu deyince mahfoldum... Allahım çok kötüyüm şu an yazamıyorum ağlamaktan. sakinleştiricilerle hastahanede o geceyi geçirdim sessiz sedasızdı oda oğlumun bebeğimin sesi yoktu oysa ben öyle mi hayal etmiştim. sabaha kadar uyumadık eşim ve ben yan odadaki bebek ağlama sesini duydukça krize girdim çok zor bir geceydi eşim ve benim için. sonrası hastahaneden boş çıkmak ne kadar kötüymüş allahım hiç kimselere vermesin. şu an çok kötü durumdayım hiç çıkmıyor aklımdan hiç çok fena oldum yazacak okadar şey var ki daha fazla yazmaya takatim kalmadı. tek dileğim Allahım kimseye yaşatmasın böylesini evlat acısını kimselere vermesin.........
:43::43::43::43::43::43: ayy ben cok kotu oldumm bacımm ..

canım az önce yazdıklarını okudum... bana da en çok elim kolum boş hastaneden eve gelmek koymuştu! ben de yatıp kalkarken ben bu acıyı ne için çekiyorum diye çok ağladım:((
bir arkadaşın dediği gibi psikolojik destek al bence de fakat önce ilaçsız atlatmayı dene. psikologlara göre ağlama krizlerinin 4-5 ay azalarak sürmesi gayet normalmiş. ondan sonra zaten psikolog seni yönlendirir. yani sonuçta sen de kolay şeyler yaşamadın, acın büyük! fakat bu hislerini, düşüncelerini içine atma, bastırma; sabrederek, dua ederek, yokluk gerçeğine alışarak geride bırakmaya çalış canım. biliyorum söylemek yapmaktan daha kolay, ama en azından ben böyle yapmaya çalışıyorum. şu da bir gerçekki acımız asla bitmeyecek fakat sızı olarak azalacak ve öyle kalacak...
sonraaaaa birbirimize buradan önce hamilelik haberimizi vericez:21:, göbüşlerimizin fotoğraflarını koyup göbüş yarıştırıcaaaz:49: ve en nihayetinde de bebişlerimizin en fiyakalı resimlerini koyup sonrasında 'offf, uyutmadı dün gece beni eşşek sıpam' diye şikayet bile edicez:34: sen hiiiç merak etme canım... tek ihtiyacımız olan bir kaç ay zamancık. bu arada da spor ve rejim yapar göbüşleri yeni bebişlere hazırlarız:21: yazın da bi tatile gittik mi... ohhhh geçip gitmiş bile o zamaaaan:34:

canım benim ya ne kötü deilmi herşey tamam bebeğimizin sesi yok bitek. bilmiyorum ama hiç içimden gelmiyor gitmek psikoloğa. sizinle konuşmak çok iyi geldi bana çok daha rahat hissediyorum kendimi rahatça anlatıyorum biliyorum ki karşımdaki insanlar beni en iyi anlayacak kişiler sanırım hepimiz birbirimizin ilacı olucağız. ay inşallah çok güzel dilekler bunlar inşallah canım ya. sen ne zaman yaptın doğumunu canım üzmek istemiyorum ama atlatabildin mi

canım benim ya ne kötü deilmi herşey tamam bebeğimizin sesi yok bitek. bilmiyorum ama hiç içimden gelmiyor gitmek psikoloğa. sizinle konuşmak çok iyi geldi bana çok daha rahat hissediyorum kendimi rahatça anlatıyorum biliyorum ki karşımdaki insanlar beni en iyi anlayacak kişiler sanırım hepimiz birbirimizin ilacı olucağız. ay inşallah çok güzel dilekler bunlar inşallah canım ya. sen ne zaman yaptın doğumunu canım üzmek istemiyorum ama atlatabildin mi

evet burası bir nebze de olsun rahatlatıyor insanı. canım ben 4 ocakta yaptım doğumu. 27 haftalık karnımda öldü. yani kızım yaşıyor olsaydı yarın 2 aylık olacaktı. elbette henüz atlatamadım ama atlatacağım en kısa sürede inşallah

ne denebilirki, allah sabırlar versin, en kısa zamanda boş kalan kucağınızı sağlıklı bir bebekle doldursun inşallah

ne yazacağımı ne söyleyeceğimi bilemiyorum allahım sana sabır umut versin en kısa zamanda evinizi bebiş sesleriyle inletsin. bende 7 haftalık hamileyim yaşadıklarını okurken kendimi tutamadım

20. haftamdayım 2dir düşük tehdidi ile hastanede yatıyorum, ağlamakdan perişan oluyorum ve şükürler olsun ki 2 defadır da oğlumla mücadelemiz zaferle sonuçlanıyor bana tutunmaya devam ediyor. yazdıklarını okuyunca o kadar etkilendim ki acının o kadar tarif edilmez olduğunu biliyorum ve acını paylaşıyorum şuan ağlamkdan kelimeleri bir araya toparlayamıyorum. Rabbim sabır versin arkadaşım çok çok üzüldüm.

çok teşekkür ederim canım seninde başın saolsun çok geçmiş olsun ayrıca temennilerin için çok teşekkür ederim şuan varmı bebeğin

ben de teşekkür ederim.Allah bebek isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah.aralıkta bebeğimi kaybettim.ilk adetten sonra korunmadık ama daha olmadı. 2. adetimi de oldum hayırlısı bakalım bekliyoruz.

bende hamileyim ve okurken gözyaslarimi tutamadim Allah sabirlar versin canim ve en yakin zamanda tekrar bir evlat nasip etsin sana

Ağlayarak okudum hikayeni.Çok klişe olacak belki ama çok iyi anlıyorum seni.Zaten ancak aynı şeyleri yaşamış biri anlar seni.Ben de 2 bebeğimi kaybettim.İlki 8 haftalık boş gebelikti.İkinci de 21 haftalık sonlandırılmak zorunda kaldı.Çok zor günler geçirdim.Çok şükür 3.hamileliğimde kavuştum yavruma.Çok ilginç hikayeni okurken 3.hamileliğimde yaşadığım benzer olaylar ve nerdeyse aynı aynı tarihler tek fark sonu.Hamileliğim çok sorunlu geçti bunu da hep kaybettim kaybedicem diye yüreğim ağzımdaydı.24.haftada başlayan kanamalar beni hastaneye yatma noktasına getirdi.16 mart doğum tarihimizdi.30 ocak sabahı hastane yatağımda şiddetli kanamayla uyandım.Doktor geldi baktı açılman var dedi öğlen alıyoruz dedi.Daha çok minikti 33+4 günlüktü.Heyecan stres endişe yine mi kaybediyoruz korkusu....Çok şükür miniğim bu sefer beni bırakmadı.
Diyeceğim o ki umutsuz olma.Daha acın çok taze.Başta kabullenmek çok zor olur.Benim kayıplarımın yanında seninki çok daha büyük bir acı kıyaslanmaz bile.Ama maalesef hayat kaldığı yerden devam ediyor.Senin de zamanla acın hafifleyecek.Gün geçtikçe gülümsemeye başlayacaksın.Tekrar bir bebek isteyeceksin.O zaman daha da güçlü olacaksın ve inşallah en hayırlı zamanda da sağlıkla tekrar hamile kalacaksın.

canım benim yaa,kıyamam sana,cennette bi meleğin var artık,Allahım sabırlar versin ve çok geçmeden tekrar hamile kalıp sağlıklı seni bırakmayacak evlatların olur inş.

Canım inan okurken göz yaşlarımı tutamadım..Erayın melek oldu..Allah sana sabır güç versin..Diyecek başka birşey inan bulamıyorumm bende çok kötü oldum :(

Back