Ekim ayında bende kaybettim bebeğimi ben kalp atışını bile duyamadım her hafta giderek acıtan bir bekleme ile gittim doktora ama olmadı nasip değilmiş.
senin acını tahmin bile edemem. başın sağ olsun. Rabbim tekrar HAYIRLI ZAMANDA HAYIRLI EVLATLAR NASİP ETSİN...
başın sağ olsun canım allah sabır versin size . çok üzüldüm allah kimseye evlat acısı göstermesin inş son acınız olsun .
İşyerinde olmasam bende ağlardım kesin. Kendimi çok zor tuttum. Sana ne desek acın dinmicek ama Allah böyle olmasını istiyomuş demekki hayırlısı buymuş böyle de hep..Allah herkesin bebeğini annesine bağışlasın inşallah..
ne denirki canim yaa,basin sagolsun allahim kimsenin basina vermesin bu aciyi,insallah acilarin hafifler insallah yeni bi bebek doldurur kucagini
Canım ağlamaktan mahvoldum,Allahım sana sabır versin,kelimelerin anlamsız kaldığı zamanlardan biri daha,seni nasıl teselli edebilirim,çok üzüldüm
Yazdıklarınızı okurken bende göz yaşlarımı tutamadım.Çok acı inanın ne denir nasıl teselli edilir bilmiyorum.Rabbim sabır versin.İnşallah en kısa zamanda tekrar anne olur sağlıcakla bebeğinizi kucağınıza alırsınız.
o an bebeğinin öldüğünü öğrendiğin an var ya sanki ben ordaydım o kadar güzel anlatmışsınki ağlamaktan çok kötü oldum seni hayal bile edemiyorum Rabbim sabır versin çok zor çok ama ne yapacaksın onlar Rabbimin bize emaneti o verir o alır ama unutma cennetin kapısında sizi bekliyecek[/QUO
Allah vermesin kimseye o anı yaşadım ya artık kıyameti görsem bile o anın etkilediği kadar etkilemez. bazan diyorum o yavrunun ne suçu var ki keşke cennete girmem çok zor olsaydı da o bizi kurtarmak için orada beklemeseydi
canım öncelikle allah sana gani gani sabırlar ihsan eylesin. ben daha yeni anne oldum ama daha önce 8 haftalık hamileyken kaybettim bebeğimi. senin acının yanında çok hafiif kalır. kızımı kucağıma aldım ama hala bu sayfalardan kopamadım. sende hayırlısıyla en kısa zamanda alacaksın bebeğini yavrunu kucağına inşallah biliyorum bu acıyı bu hasreti asla unutmayacaksın ama tekrar içinde bi can olduğunu hissettiğinde acın bi nebze hafifleyecek. yazını okuyunca ağlamaktan uzun bi süre cvp yazamadım ama sonra dedimki kendime yazmalısın bu en özel anneye seçilmiş en özel bebeğin annesine umut vermelisin. oğlun bu dünyada yanında yok ama o bi melek olarak en güzel yerde şu an bunu unutma ve sen vakti saati gelince gül yüzlü oğluna cennette sarılıp öpeceksin bunun için oğlunu üzmemek ve yanında olmak için hiç isyan etme allahıma sadece dualar et arkadaşım. seni tanımıyorum ama şu an yanında olup sana sarılıp seni teselli edebilmeyi seninle ağlayabilmeyi ve sonrasında sana tekrardan hayırlısıyla tekrardan anne olabileceğini söyleyip teselli vermek isterdim. evlat kaybetmenin her türlüsü zor arkadaşım ama son günlere kadar içinde taşıyıp onu dünyaya getirip kaybetmesi eminim ki daha zor. yüce rabbim sana eşine ailene sabırlar versin. hayırlısı ne zamansa tekrardan sana bi can bahşetsin yarabbim.
ben ne diyeceğimi bilemedim. bi kaç gündür bende sağlıksız bi gebelik şüphesi olan bi durumdayım. ben daha hissetmeden kaybederim diye ödüm patlıyor. sense kucağıma alıcam die beklerken yaşamışsın. allah sana sabır versin arkdaşım. allahdayanma gücü versin((
ben ne diyeceğimi bilemedim. bi kaç gündür bende sağlıksız bi gebelik şüphesi olan bi durumdayım. ben daha hissetmeden kaybederim diye ödüm patlıyor. sense kucağıma alıcam die beklerken yaşamışsın. allah sana sabır versin arkdaşım. allahdayanma gücü versin((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?