rabbim size güç kuvvet versinn inşallahh.. ne diyeceğimi bilmiyorummm ne denir onuda bilmiyorummm o kadar üzlüdümkü ağladımki ama siz bana ders verdinizzz .ben 11 haziranda doğum yaptım o kadar normal doğumi stiyordumki anlatamam normal doğum sancıyla gittim hastaneye tüm hazırlıklar bitti nts bağladılar birdenk kalp atışları düşmeye başladı sonra kordon dolandığını anladılar acil sezeryana aldılar ama ben bir türlü tatmin olmadımm üzüldüm resmenn sayendee şükretmem gerektiğini anladımmm ne kadar bencil biriymişimm meğersee aslaa bir daha neden normal doğumyapmadım demicem
estağfirullah canım benim ama öyle düşünme gerçekten bak ameliyat olduysan bile bebeğin kollarındaydı deilmi bide benim gibi herşey olupta herşeyi çekipte birde bebeğin olmasydı Allah korusun. ben ne kadar üzülmüştüm ilk günler kalkamıyordum sende bilirsin eşim annem yardım ediyordu ilk zamnlar ne kadar ağlıyordum kalkarken herşey tamam anne oğlum nie yok kimin için ne için çekiyorum ben bu acıları boşuna çekiyorum die her kalkmam bi kabus olurdu. Allahım eşine sana evladına uzun ömürler verir inşallah