• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum yaptım oda sessizdi oğlumun erayımın sesi eksikti bi tek.......

rabbim size güç kuvvet versinn inşallahh.. ne diyeceğimi bilmiyorummm ne denir onuda bilmiyorummm o kadar üzlüdümkü ağladımki ama siz bana ders verdinizzz .ben 11 haziranda doğum yaptım o kadar normal doğumi stiyordumki anlatamam normal doğum sancıyla gittim hastaneye tüm hazırlıklar bitti nts bağladılar birdenk kalp atışları düşmeye başladı sonra kordon dolandığını anladılar acil sezeryana aldılar ama ben bir türlü tatmin olmadımm üzüldüm resmenn sayendee şükretmem gerektiğini anladımmm ne kadar bencil biriymişimm meğersee aslaa bir daha neden normal doğumyapmadım demicem

estağfirullah canım benim ama öyle düşünme gerçekten bak ameliyat olduysan bile bebeğin kollarındaydı deilmi bide benim gibi herşey olupta herşeyi çekipte birde bebeğin olmasydı Allah korusun. ben ne kadar üzülmüştüm ilk günler kalkamıyordum sende bilirsin eşim annem yardım ediyordu ilk zamnlar ne kadar ağlıyordum kalkarken herşey tamam anne oğlum nie yok kimin için ne için çekiyorum ben bu acıları boşuna çekiyorum die her kalkmam bi kabus olurdu. Allahım eşine sana evladına uzun ömürler verir inşallah

bende ağlamakdan bir teselli sözü bile bulamıyorum suan RABBIM SİZE EN KISA ZAMANDA HAYIRLI VE SAGLIKLI EVLAT VERSIN INSALLAH COK KÖTÜ OLDUM

canım 30 haftalık hamıleyım cok uzuldum rabbım kımseye kaldıramıyacagı yuku vermez

acın hıc unutmayacaksın ama zaman gectıkce hafıfleyecek ..bu sıtede bu acıyı yaşayan cok kısı var.

dualarımız senınle rabbım en kısa zamanda saglıklı bebek nasıp etsın sana.

ay ne güzel inşallah sağ salim kucağına alırsın bebeğini Allahım sana bağışlar inşallah. çok teşekkür ederim canım

estağfirullah canım benim ama öyle düşünme gerçekten bak ameliyat olduysan bile bebeğin kollarındaydı deilmi bide benim gibi herşey olupta herşeyi çekipte birde bebeğin olmasydı allah korusun. Ben ne kadar üzülmüştüm ilk günler kalkamıyordum sende bilirsin eşim annem yardım ediyordu ilk zamnlar ne kadar ağlıyordum kalkarken herşey tamam anne oğlum nie yok kimin için ne için çekiyorum ben bu acıları boşuna çekiyorum die her kalkmam bi kabus olurdu. Allahım eşine sana evladına uzun ömürler verir inşallah

allah senden razı olsunn cnmm ve bu mubarek cuma günü senin çin dua edeceğim inşallah tez vakkitee sende tekrar hamile kalıp bebeğini kollarına alırsınnn inşallahhhhhhhhhhhhhhhh

Allah sabır versin. Gene bebek sahibi olursunuz demek sizi teselli eder mi bilmiyorum ama, gene güzel mutlu bir hamilelikle sağlıklı bir bebeği alırsınız kucağınıza... Karanlıktan sonra hep aydınlık gelir.

çok teşekkür ederim canım umutlarda olmasa ne yapardık bilmiyorum çok teşekkür ederim

Ekim ayında bende kaybettim bebeğimi ben kalp atışını bile duyamadım her hafta giderek acıtan bir bekleme ile gittim doktora ama olmadı nasip değilmiş.

senin acını tahmin bile edemem. başın sağ olsun. Rabbim tekrar HAYIRLI ZAMANDA HAYIRLI EVLATLAR NASİP ETSİN...

Ben bebeğimi kaybettiğimde sadece 8 Haftalık hamileydim..

Hstaneye onunla girip onsuz çıktım bende.Sizin durumunuz daha da zor.Allah yardımcınız olsun İnşallah.

Duymadığı,hiç görmediği birşeyi insan nasıl özler ki..Özlüyormuş insan hemde burnunda tütercesine..

iki gün önce oğlumu çok özledim die ağlıyordum eşimde sarılmış bana canım diyor ki sanki kucağına aldın sevdin mi ki öyle söylüyorsun diyor sen anlamazsın gerçekten çok özledim karnımda onu taşımayı hareketlerini konuşmama tepki vermesini ultrasonda ki resmini bile dedim diyecek bişeyi kalmadı o da kötü oldu.en zoru da o yanlız çıkıyorsun hastahaneden insanların bakışları azrail gibi gözüküyor gözüne. Allah sağlıklı evlatlar verir size de inşallah

başın sağ olsun canım allah sabır versin size . çok üzüldüm allah kimseye evlat acısı göstermesin inş son acınız olsun .

İşyerinde olmasam bende ağlardım kesin. Kendimi çok zor tuttum. Sana ne desek acın dinmicek ama Allah böyle olmasını istiyomuş demekki hayırlısı buymuş böyle de hep..Allah herkesin bebeğini annesine bağışlasın inşallah..

ağlayarak okudum yazını ben de anneyim 2,5 yaşında kızım var.yaşadıklarının tarifi yok tesellisi yok kucağının boş kalması hamilelik psikolojisi lohusalık hepsi birbirine karıştı şu an sende.sana tavsiyem kesinlikle psikolojik destek al sakinleştirici bir hap kullan belirli bir süre dinlen ve tekrar bebek sahibi ol çünkü bir başka bebeğin olmadan bu acyı hayatın boyunca unutamazsın eray da hiç aklından çıkmıcak ama öteki yavrun teselli olacak ve zamanla alışmayı öğrenecesin nelere alışmıyor insan dua etki kalıtsal genetiik bir rahatsızlığı yok yavrunun.her şey allahtab itaat et ala isyan etme siziin için hayırlısı buymuş elden bir şey gelmiyor ki.ne mutlu ki sana ahirettte seni karşılayacak şefaatçin var o seni babasını karşılıcak.allahım sabır versin mantığınla hareket et aksinde çok yıpratırsın sinirlerini hiç kimse istemezdi hele sen hiç istemezdin böyle olmasını .daha önceden dr.kordon dolandığını söylemedimi sana eğer söylemediyse çok yanlış bilsen hareketlerini ona göre takip ederdin bende dr.değiştir inşallah güzel haberlerini alırız

Allahım kızınıza da size de sağlıklı uzun ömürler versin inşallah. psikolojik destek ailem çok istedi de ben cesaret edemedim yaşadıklarımı tekrar dile getirmeye kabul etmedim ama ilk bu yazıyla çözüldüm bu yazıda yaşadıklarımın sadce bir kısmı iyi geldi ama daha fazla dayanamayacak gibi olursam bende düşünüyorum. yapacak birşey yok dediğiniz gibi Allahım böyle uygun görmüş ama onu bide yüreğime anlatsam....doğumdan iki hafta önce genel kontrole gitmiştim herşey yolundaydı kordon da yoktu çok mutlu olduk suyu da kilosu da iyiydi bi tek 20martı beklemek kalmıştı doktorum çok iyidir bi anda olmuş sanırım bu ay araştırma yapıcak bana kan pıhtılaşması varmı yokmu eğer varsa ondan da olabilir dedi sen 9 ay burda yatsaydın diyor ben hergün seni kontrol etseydim yine bu olucakmış ben neler gördüm sağlıklı bebekleri oldu diyor Allahın takdiri işte.

ne denirki canim yaa,basin sagolsun allahim kimsenin basina vermesin bu aciyi,insallah acilarin hafifler insallah yeni bi bebek doldurur kucagini:5::5:

:53::53::53::53::53::53::53:Canım ağlamaktan mahvoldum,Allahım sana sabır versin,kelimelerin anlamsız kaldığı zamanlardan biri daha,seni nasıl teselli edebilirim,çok üzüldüm:53::53::53:

Yazdıklarınızı okurken bende göz yaşlarımı tutamadım.Çok acı inanın ne denir nasıl teselli edilir bilmiyorum.Rabbim sabır versin.İnşallah en kısa zamanda tekrar anne olur sağlıcakla bebeğinizi kucağınıza alırsınız.

Canım gözlerim doldu içim burkuldu ama biliyorum yüce rabbim verdi sana o evladı yine verecek inşallah yaşayan bilir elbette o üzüntüyü acıyı ne olur üzülme kendine iyi bak allaha emanet ol..........

Acınızı hiç bi sözle teselli edemeyiz gözyaşları içinde okudum yaşadıklarınızı.
Rabbim sabır ve dayanma gücü versin.Kucağınızı boş bırakmasın bir an önce yeni bir melek yollasın size.
Başınız saolsun:43:

allah sabır versin..
kimselere yaşatmasın evlat acısını...
çok üzüldüm inşallah en kısa zamanda bi bebek sahibi olursun

Canım ya ne yazılırki öyle açık yazmışsın hislerini ağlamaktan içim dışıma çıktı. Rabbim ikinci meleğini sana bağışlar inşallah. Allah sana peygamber efendimizin sabrından verir inşallah...

Back