• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum yaptım oda sessizdi oğlumun erayımın sesi eksikti bi tek.......

Seni cok iyi anliyorum canim bende 38 haftalik Oglumu kaybettim 4 sene önce ,bebegimin hic bir saglik sorunu yoktu rahmim yirtildigi icin öldü yavrum.yillardir onun acisiyla yandim belki baska bir cacugum olurda onunla avunurum diye düsündüm.
Yillarca olmadi sonra Rabbim nasip etti ama o Oglumuda 16 gün önce 17 haftalikken kaybettim.
Büyük imtihandan geciyoruz, Rabbim bizleri kazananlardan eylesin Insaallah...

canım benim ne kadar zor yaşadığın ya Allah sabırlar versin inşallah ilkine oldu ikinciye kıymaz diyorsun buna dayanamadım ona nasıl dayanırım diyorsun ama sen yaşamışsın çok çok iyi anlıyorum duygularını Allahım bidaha yaşatmaz inşallah ya hayırlısıyla evlatlarını kucağına alırsın inşallah gerçekten bu bir sınav ama sınavların en zoru sanırım Allahım sabır versin sana da

zaten Rabbimin bir bildiği vardır hakkıma böyle hayırlıymış die düşünmese insan Allah korusun sonu ne olur ama yinede tarifsiz bir acı dayanamayıp yanlış cümleler kurduğu da oluyor insanın Allahım affetsin çok teşekkür ederim canım

su an bi odanın içinde 6 kişi calılıyoruz ve bursaı bı remi kurum dayanamıyorum tutamıyorum gözyaslarımı sicim gibi akmaya basladılar
ve kimseye farkettirmemenin cabası içşndeyim...
5 yıldır evlat hasreti ile yanıyorum
bu ugurda o kadar acılar cektimki 2 kez maeilyat bile oldum..
şunu bilmelisin o senin sefaatcin olacak cenntte yolunu gözliyecek mis gibi saracak seni
kendini topladıpında hazır oldugunda yine evlat sahibi olabilmenin atesi ile yanıp kavrulacaksın mevlam isterse yine seni evlat sahibi yapar..
ama ben şimdi sadece artık bi çocucum olmama ihtimalini kenime alıştırmaya calışıyorum..
bu kadar tedavi bu kadar ilaç ameliyat olmadı yine gidicez donmus embriyolarım var
bakalım onlar tututancaklarmı bana yine elimn boş kalmasından cok korkuyorum ..
sevgilerle.....
allah sabırlık versin..

rabbim size güç kuvvet versinn inşallahh.. ne diyeceğimi bilmiyorummm ne denir onuda bilmiyorummm o kadar üzlüdümkü ağladımki ama siz bana ders verdinizzz .ben 11 haziranda doğum yaptım o kadar normal doğumi stiyordumki anlatamam normal doğum sancıyla gittim hastaneye tüm hazırlıklar bitti nts bağladılar birdenk kalp atışları düşmeye başladı sonra kordon dolandığını anladılar acil sezeryana aldılar ama ben bir türlü tatmin olmadımm üzüldüm resmenn sayendee şükretmem gerektiğini anladımmm ne kadar bencil biriymişimm meğersee aslaa bir daha neden normal doğumyapmadım demicem

ay canım yaa seninkide çok yeni benim oğlumda 32. haftaya yeni girmişti bu ayın 20 sinde kollarımda olucaktı teyzesi inşallah ahirette sonsuza kadar severiz kokularını doya doya içimize çekeriz yumuk yumuk ellerini ayaklarını öperiz onunda mahrum kaldığı anne sevgisine kavuştururuz Allahın izniyle inşallah burada sizlerin aranızda çok daha rahat hissediyorum kendimi sana da iyi geliyordur eminim ama bi an bile çıkmıyor aklımdan bi saniye çıkmıyor.Allahm sana da sabır versin canım benim bi daha ki bebeklerini sana bağışlasın

canım çok üzüldüm:43: eşine de sana da allah sabır versin, acınızı dindirsin inşallah. çok zor biliyorum ama allaha dua et ve sabretmeye çalış. senin ve benim gibi bir çok melek annesi var burada. sakın hiçbir şeyi içine atma, ağla, bağır, dertleşmek istersen derdimiz ortak gel burda dertleşelim. ama ben çok eminim inşallah bir gün gelecek hep birlikte burada bebişlerimizi konuşacağız canım...

ay ne güzel konuşmuşsun ya canım gerçekten çok çok teşekkür ederim ya çok iyi geldiniz bana çok saolun. inşallah canım inşallah sağ salim kucağımızda bizde fotoğraflarımızı koyarız demi :<

canım 30 haftalık hamıleyım cok uzuldum rabbım kımseye kaldıramıyacagı yuku vermez

acın hıc unutmayacaksın ama zaman gectıkce hafıfleyecek ..bu sıtede bu acıyı yaşayan cok kısı var.

dualarımız senınle rabbım en kısa zamanda saglıklı bebek nasıp etsın sana.

canım çok geçmiş olsun.göz yaşlarına boğularak okudum yazını.Allah sabır versin.biliyorum çok zor ama...
bende 20 haftalık hamileliğim sonlandı.yaşarken doğuma girdim suyum geldiği için.:( aylar geçti ama hala acıyor.
bende 29 ekim hiç affedemedim.ve her cumartesi gününü.
inşallah yeniden anne olursun ve bebeğini kucağına alırsın canım benm.[/QUO

çok zor gerçekten Allah hepimize sabırlar versin inşallah. o gün ne gördüysen tarih gün saat bir insan belki herşey herşey suçlayacak bir şeyler arıyorsun biliyorsun onlar deil ama yinede söz geçiremiyorsun affedemiyorsun kinle acıyla hatırlıyorsun o günü zor gerçekten. inşallah sende hamile olursun yeniden buradan yayınlarsın kızlaaaaaaarrrrrr ben hamileyim die inşallah sağ salim alırsın kucağına

canım çok geçmiş olsun.göz yaşlarına boğularak okudum yazını.Allah sabır versin.biliyorum çok zor ama...
bende 20 haftalık hamileliğim sonlandı.yaşarken doğuma girdim suyum geldiği için.:( aylar geçti ama hala acıyor.
inşallah yeniden anne olursun ve bebeğini kucağına alırsın canım benm.[/QUO

çok zor gerçekten Allah hepimize sabırlar versin inşallah. o gün ne gördüysen tarih gün saat bir insan belki herşey herşey suçlayacak bir şeyler arıyorsun biliyorsun onlar deil ama yinede söz geçiremiyorsun affedemiyorsun kinle acıyla hatırlıyorsun o günü zor gerçekten. inşallah sende hamile olursun yeniden buradan yayınlarsın kızlaaaaaaarrrrrr ben hamileyim die inşallah sağ salim alırsın kucağına

inşallah yeniden anne olursun ve bebeğini kucağına alırsın canım benm.

soyleyecek hıc bırsey bulamdım aglamaktan heder oldum suan ama sunu soylemek ıstıyorum bende hep 7 8 haftalık dusukler yasadım onları ıcımden atamazken bu .... ne bılım dıyecek hıc bırsey bulamıyorum allah sabır versın

canım inan 8 yaş 8 aylık 8 haftalık hiç farketmez evlat sonuçta canından can sana ve eşine ait tek parça aile herşey daha söyleyecek çok şey var ama yazacak kuvvet yok sana da çok geçmiş olsun canım Allahım birdaha yaşatmasın inşallah

canım, başın sağolsun.. ben de 1 mayıs'ta plasentanın erken ayrılması sonucu 34 haftalık oğlumu kaybettim. sadece 3 gün yaşadı küvezde.. 10 ay oldu..hiçbir zaman unutulmuyor ama emin ol bununla yaşamaya alışıyor insan.. henüz acın çok taze.. zaman geçtikçe kabulleneceksin arkadaşım.. hayat eskisi gibi değil artık malesef. ama acın küllenecek, yeniden hayata karışacaksın.. bizler ancak yeniden anne olduğumuzda huzur bulacağız..
yanlız değilsin, hepimiz kelimesi kelimesine yazdığın duyguları yaşadık. hayattan koptuk, yaşantımız tepe taklak oldu. ama zamanla buna alışacaksın ve yeniden hamilelik hayalleri kurmaya başlayacaksın. burada onlarca bebeğini kaybedip yeniden anne olan arkadaş var. bizler de tadacağız bu duyguyu emin ol. meleklerimizin kardeşleri gelince bu acı günler geride kalacak.sadece zamana ihtiyacın var. ben de umutla yeniden anne olabilmeyi bekliyorum, elimden inan başka bir şey gelmiyor.unutma ki her gecenin bir sabahı vardır..

seninde başın sağolsun canım çok saol. canım benim ya sen küvezde bile kalmasına kıyamamışsındır eminim Allahım kıymasın ya dayanamıyorum gerçekten dayanamıyorum kıyamıyorum hep bu şekilde yanacağım ama deilmi zaman geçince unutsam da aklıma her geldiğinde onla yaşayamadıklarımı oğluma yaşatamadıklarımı düşündükçe hep böyle düğümlenecek boğazım hep böyle kavrulacak iki göğsümün arasında bir yer deilmi hiç değişmeyek gibi geliyor ölümden bile korkmuyorum kesinlikle oğlum var yolun sonunda die insan evladına kavuşacaksa nasıl korkar. bilemiyorum bir daha ki bebeğimi bu kadar severmiyim onu kokladıkça erayımı böyle koklayamadım die alınmaz deilmi bana kuş olsa gelse keşke yanıma sadce bir dakikaya bile razıyım kuşun kanadında kokusunu duymaya bile razıyım sana çok dua edicem inşallah kısa zamanda yeniden tadarsın annelik duygusunu inşallah onu alırsın kucağına sağlıklı bir şekilde

Canım Allah sabır versin
bende ağlayarak okudum yazdıklarını
Başın sağolsun,
Rabbim bir daha böyle acı yaşatmasın inşallah

Allah sabır versin. Gene bebek sahibi olursunuz demek sizi teselli eder mi bilmiyorum ama, gene güzel mutlu bir hamilelikle sağlıklı bir bebeği alırsınız kucağınıza... Karanlıktan sonra hep aydınlık gelir.

su an bi odanın içinde 6 kişi calılıyoruz ve bursaı bı remi kurum dayanamıyorum tutamıyorum gözyaslarımı sicim gibi akmaya basladılar
ve kimseye farkettirmemenin cabası içşndeyim...
5 yıldır evlat hasreti ile yanıyorum
bu ugurda o kadar acılar cektimki 2 kez maeilyat bile oldum..
şunu bilmelisin o senin sefaatcin olacak cenntte yolunu gözliyecek mis gibi saracak seni
kendini topladıpında hazır oldugunda yine evlat sahibi olabilmenin atesi ile yanıp kavrulacaksın mevlam isterse yine seni evlat sahibi yapar..
ama ben şimdi sadece artık bi çocucum olmama ihtimalini kenime alıştırmaya calışıyorum..
bu kadar tedavi bu kadar ilaç ameliyat olmadı yine gidicez donmus embriyolarım var
bakalım onlar tututancaklarmı bana yine elimn boş kalmasından cok korkuyorum ..
sevgilerle.....
allah sabırlık versin..

ay canım yaaa çok etkiledin beni canım benim gerçekten senin durumun da çok zor. bak ne güzel demişsin canım benim mevlam isterse die sende zamanını bekliyorsun hiç merak etme biz böyle imtihan oluyoruz sende öyle inşallah yüce Rabbim duysun sesimizi de çektiğin sıkıntıların mükafatını dünya güzeli bir çocukla versin inşallah sana, sınavında yüzünü kara çıkartmasın inşallah sakın ümidini kaybetme ne olur benim eltiminki de 6 yıl olmadı artık doktorlarda olmaz dedi ama sonra tedavisiz ilaçsız kendiliğinden hamile kaldı şimdi 3 tane haylazı var inşallah sende tadarsın

Ben bebeğimi kaybettiğimde sadece 8 Haftalık hamileydim..

Hstaneye onunla girip onsuz çıktım bende.Sizin durumunuz daha da zor.Allah yardımcınız olsun İnşallah.

Duymadığı,hiç görmediği birşeyi insan nasıl özler ki..Özlüyormuş insan hemde burnunda tütercesine..

ağlayarak okudum yazını ben de anneyim 2,5 yaşında kızım var.yaşadıklarının tarifi yok tesellisi yok kucağının boş kalması hamilelik psikolojisi lohusalık hepsi birbirine karıştı şu an sende.sana tavsiyem kesinlikle psikolojik destek al sakinleştirici bir hap kullan belirli bir süre dinlen ve tekrar bebek sahibi ol çünkü bir başka bebeğin olmadan bu acyı hayatın boyunca unutamazsın eray da hiç aklından çıkmıcak ama öteki yavrun teselli olacak ve zamanla alışmayı öğrenecesin nelere alışmıyor insan dua etki kalıtsal genetiik bir rahatsızlığı yok yavrunun.her şey allahtab itaat et ala isyan etme siziin için hayırlısı buymuş elden bir şey gelmiyor ki.ne mutlu ki sana ahirettte seni karşılayacak şefaatçin var o seni babasını karşılıcak.allahım sabır versin mantığınla hareket et aksinde çok yıpratırsın sinirlerini hiç kimse istemezdi hele sen hiç istemezdin böyle olmasını .daha önceden dr.kordon dolandığını söylemedimi sana eğer söylemediyse çok yanlış bilsen hareketlerini ona göre takip ederdin bende dr.değiştir inşallah güzel haberlerini alırız

Back