- 19 Kasım 2014
- 2.971
- 2.973
- 133
Karıncalanma olmadı bende ama bacaklardaki ağrı oldu muhtemelen tüm hamilelerde oluyor :)))Merhaba arkadaşlar 24 haftalık gebeyim burun ve dudak çevremde gerilme ve karıncalanma var normal midir cevap bulamadım buraya yazdım..birde tam bacakların kesildiği nokta bacak aramda acı var sanki adım atsam bacağım çıkacak..demir ilacı kullanıyorum arada birde vitamin.cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.
benimde çok sürmedi geçti gebelikte yüzün şişmesine bağlı gerilme olabiliyormuş tabiki doktoruma sorunca iletirim..Benim de dün gece dudağımda bi yanma sızlama vardı bi de kalp gibi atıyodu şişti uçuk çıkacak dedim ama şuan hiç bişey yok. Gerçi hiç uçuk da çıkarmadım hayatımda. Ne ola ki bu
yavrum kaynanam bende bugün gidiyorlarDostum bacak kısmı ağrısı için magnezyum hapları aldım ben suya atılıp içilen çeşitten. Açamıyordum acıdan. İki farklı ilaçtı. Sabah akşam içmiştim. Yüz kısmındaki gerilme ise acaba psikolojik olabilir mi bu aralar asabın bozuldu mu? Bende migren tuttuğunda gebeyken olurdu ama canımı fena bişeye sıktığımda.
Diğeri yok ama benimde burun cevremde kızarıklık var hamile kaldığımdan bu zamana ve kabuk atıyor sanki grip gibi aylardır kıpkırmızı ve bazen dudağımın cevresi hatta yüzüm uyusuyor karıncalanıyor.
yok kız oğluşmuş..ilkinde kız dedilerdi hah işte o zaman normal her şey diyordumkız bebek zorluyor diyorlar kızlar ne diyorsunuz, parkbyull bebeğin kız mı
bir kaç hamile arkadaşa danıştım yüzde gerilme uyuşma tarzı oluyormuş yüz genişliyor diye..
yok kız oğluşmuş..ilkinde kız dedilerdi hah işte o zaman normal her şey diyordum
doktorum magnezyum vermedi ..bu hafta bir gideyim bakalım ne diyecek..bir an gebelik zehirlenmesinden (preeklempsi)korktum uyuşmadan ötürü ama tansiyonda normal..fakat magnezyum kullanmalıyım diye düşünüyorum doktora ileticem ..aklıma dolaşım bozukluğu ya da magnezyum eksikliği geliyo ama bilemedim
Onun hüznü vurmuş yüzünebenimde çok sürmedi geçti gebelikte yüzün şişmesine bağlı gerilme olabiliyormuş tabiki doktoruma sorunca iletirim..
yavrum kaynanam bende bugün gidiyorlar
Canim yuzundeki karincalanma ile ilgili bir bilgim yok ama tam genital bolgende sanki oraya tekme yemis gibi bir agrin varsa aynisi bende vardi o haftalarda doktoruma sordum normal oldugunu soyledi ara ara olacak dedi. Ama sen yine doktoruna sor bi.Merhaba arkadaşlar 24 haftalık gebeyim burun ve dudak çevremde gerilme ve karıncalanma var normal midir cevap bulamadım buraya yazdım..birde tam bacakların kesildiği nokta bacak aramda acı var sanki adım atsam bacağım çıkacak..demir ilacı kullanıyorum arada birde vitamin.cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.
Ay arkadaşım bende senin gibi çat kemiğim ağrıyor sanki bacaklarım ikiye ayrılmış gibi ağrıyor.burnum ve alnimda var gerilme. birde bacaklarim çok sızlıyor öyle ki sızıdan yatamiyirumMerhaba arkadaşlar 24 haftalık gebeyim burun ve dudak çevremde gerilme ve karıncalanma var normal midir cevap bulamadım buraya yazdım..birde tam bacakların kesildiği nokta bacak aramda acı var sanki adım atsam bacağım çıkacak..demir ilacı kullanıyorum arada birde vitamin.cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.
O zamn normal yinede bugün onlem adına gideceğimAy arkadaşım bende senin gibi çat kemiğim ağrıyor sanki bacaklarım ikiye ayrılmış gibi ağrıyor.burnum ve alnimda var gerilme. birde bacaklarim çok sızlıyor öyle ki sızıdan yatamiyirum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?