O bacak arası dediğiniz yerde benim de olmuştu hamileliğimin 6 ayında, doğuma kadarda geçmedi. Karıncalanma uyuşma normaldir muhtemelen, bebek büyüdükçe dolaşım sistemini de illaki etkiliyordur. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.Merhaba arkadaşlar 24 haftalık gebeyim burun ve dudak çevremde gerilme ve karıncalanma var normal midir cevap bulamadım buraya yazdım..birde tam bacakların kesildiği nokta bacak aramda acı var sanki adım atsam bacağım çıkacak..demir ilacı kullanıyorum arada birde vitamin.cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.
İki oldu bu canım uyuştu sandım ama his var dudak dil burun çizgisi çevresi...tansiyonumda normal..migren yok sinüzit var ama.migrenin var mı park? karıncalanma sürekli mi yoksa arada bir mi oluyor?
Teşekkürler vücutta normalde yüzde ağızda olunca tırstım biraz.O bacak arası dediğiniz yerde benim de olmuştu hamileliğimin 6 ayında, doğuma kadarda geçmedi. Karıncalanma uyuşma normaldir muhtemelen, bebek büyüdükçe dolaşım sistemini de illaki etkiliyordur. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
İki oldu bu canım uyuştu sandım ama his var dudak dil burun çizgisi çevresi...tansiyonumda normal
Mecbur sorcam yuz felci mi diye az biraz tırstım ':))))hamilelik migreni olabilir.. bende de uyuşmalar oluyordu, bir kaç ay sonra da baş ağrılarım başlamıştı.. korkma önemli bir şey değildir muhtemelen ama sen yine de bir doktoruna sor emin olmak için, geçmiş olsun :)
Normalde kiloluyum ama öyle çok kilo almadım 5-6 kadar..annenizin ellerinden öpüyorum huyum değil ama sürmeyi denerim nemlendiriciDaha evli degilim ama konuyu okuyayim diye girdim anneme sordum.
Soyledikleri;
Cok mu kilo almis? Bacaklari kilodan dolayi kas ağrısı yapabilir dedi.
Camasir suyu vs deterjanlar agiz ve burun cevresini gerginlestirir cilde iyi gelmez dedi.
Bol nemlendirici sursun ve doktora gitsin diyor.
Dikkat et kendine gecmis olsun
mrb ben gebeligimin son haftasinda yuz felci gecirmis biri olarak sunu soyluyeyim. ins sizde oyle bir durum yoktur ama en ufak bir suphede hemen dr.a gidin. cunku ben odemden dolayi da cok sistigimden yuzfelci olmusum.ama pek farketmedim bir agirlik bir uyusma vardi ama ben aksam esim gelip de yuzune ne olmus demeyene kadar siskinlik saniyodum.gulunce yuzumun egrildigini farkettim. size onerim tabi ins oyle degildir ama islik calmaya calisin calamiyorsaniz suphe olabilirMerhaba arkadaşlar 24 haftalık gebeyim burun ve dudak çevremde gerilme ve karıncalanma var normal midir cevap bulamadım buraya yazdım..birde tam bacakların kesildiği nokta bacak aramda acı var sanki adım atsam bacağım çıkacak..demir ilacı kullanıyorum arada birde vitamin.cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?