• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

doğum yapmışlar ve hamilelere bir sorum var.

Bende hamileyken bacak aralarimda senin dedigin gibi agrim olurdu adim atamazdim heleki doguma yakin mahvetti beni.
dudaklarin icinde doktoruna danis derim hic basima gelmedi uyusma yoktu bende kuruluk vardi su ictikce icesim gelirdi meyer oda hamilelik sekerim varmis ondanmis.

Merhaba arkadaşlar 24 haftalık gebeyim burun ve dudak çevremde gerilme ve karıncalanma var normal midir cevap bulamadım buraya yazdım..birde tam bacakların kesildiği nokta bacak aramda acı var sanki adım atsam bacağım çıkacak..demir ilacı kullanıyorum arada birde vitamin.cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.
Karıncalanma olmadı bende ama bacaklardaki ağrı oldu muhtemelen tüm hamilelerde oluyor :)))

Dostum bacak kısmı ağrısı için magnezyum hapları aldım ben suya atılıp içilen çeşitten. Açamıyordum acıdan. İki farklı ilaçtı. Sabah akşam içmiştim. Yüz kısmındaki gerilme ise acaba psikolojik olabilir mi bu aralar asabın bozuldu mu? Bende migren tuttuğunda gebeyken olurdu ama canımı fena bişeye sıktığımda.

Benim de dün gece dudağımda bi yanma sızlama vardı bi de kalp gibi atıyodu şişti uçuk çıkacak dedim ama şuan hiç bişey yok. Gerçi hiç uçuk da çıkarmadım hayatımda. Ne ola ki bu o_O
benimde çok sürmedi geçti gebelikte yüzün şişmesine bağlı gerilme olabiliyormuş tabiki doktoruma sorunca iletirim..

Dostum bacak kısmı ağrısı için magnezyum hapları aldım ben suya atılıp içilen çeşitten. Açamıyordum acıdan. İki farklı ilaçtı. Sabah akşam içmiştim. Yüz kısmındaki gerilme ise acaba psikolojik olabilir mi bu aralar asabın bozuldu mu? Bende migren tuttuğunda gebeyken olurdu ama canımı fena bişeye sıktığımda.
yavrum kaynanam bende bugün gidiyorlar :D

• Benimde hamileligimde bacaklarimda feci agirilar oluyordu dogum yapana kadarda gecmedi hic bir vitamin ilaci hic bisey fayda etmedi...

Diğeri yok ama benimde burun cevremde kızarıklık var hamile kaldığımdan bu zamana ve kabuk atıyor sanki grip gibi aylardır kıpkırmızı ve bazen dudağımın cevresi hatta yüzüm uyusuyor karıncalanıyor.

Diğeri yok ama benimde burun cevremde kızarıklık var hamile kaldığımdan bu zamana ve kabuk atıyor sanki grip gibi aylardır kıpkırmızı ve bazen dudağımın cevresi hatta yüzüm uyusuyor karıncalanıyor.

bir kaç hamile arkadaşa danıştım yüzde gerilme uyuşma tarzı oluyormuş yüz genişliyor diye..

kız bebek zorluyor diyorlar kızlar ne diyorsunuz, parkbyull bebeğin kız mı
yok kız oğluşmuş..ilkinde kız dedilerdi hah işte o zaman normal her şey diyordum ;)

aklıma dolaşım bozukluğu ya da magnezyum eksikliği geliyo ama bilemedim
doktorum magnezyum vermedi ..bu hafta bir gideyim bakalım ne diyecek..bir an gebelik zehirlenmesinden (preeklempsi)korktum uyuşmadan ötürü ama tansiyonda normal..fakat magnezyum kullanmalıyım diye düşünüyorum doktora ileticem ..

Yüzde dudakta olur mu bilmem ama o karıncalanma ve uyuşma magnezyum eksikliğinden kaynaklamıyor
benim de sırtımda vardı hamileyken uzun zaman gitmedi
sonra suda eriyen tablet ilaçlardan kullandım geçti çok şükür

Merhaba arkadaşlar 24 haftalık gebeyim burun ve dudak çevremde gerilme ve karıncalanma var normal midir cevap bulamadım buraya yazdım..birde tam bacakların kesildiği nokta bacak aramda acı var sanki adım atsam bacağım çıkacak..demir ilacı kullanıyorum arada birde vitamin.cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.
Canim yuzundeki karincalanma ile ilgili bir bilgim yok ama tam genital bolgende sanki oraya tekme yemis gibi bir agrin varsa aynisi bende vardi o haftalarda doktoruma sordum normal oldugunu soyledi ara ara olacak dedi. Ama sen yine doktoruna sor bi.

Ay arkadaşım bende senin gibi çat kemiğim ağrıyor sanki bacaklarım ikiye ayrılmış gibi ağrıyor.burnum ve alnimda var gerilme. birde bacaklarim çok sızlıyor öyle ki sızıdan yatamiyirum

Back
X