arkadaşlar daha doğum yapmadım ama süper olmuş burası
benim şimdiden sorum var
gece kaloriferler sönmüş:sm_confused:
şu anda ev bayağı soğuk
ilk günler battaniye örtmeyin üzerlerine tehlikeli diyorlar
siz yatakken ne örtüyorsunuz üstlerine
kundak battaniye aldım bende onda daha az hareket eder diye ama gene üşür mü ev bayağı serin çünkü
hiç kundak battaniye kullandınız mı:uhm:
gece terlerse bu seferde uyanınca hasta ederim diye korkuyorum
kundak battaniyenin üstüne başka battaniye derken kucağıma sığmaz ki emzireyim:1rolleyes:
aayy ayy soğukla uğraşması zor
arkadaşlar ne kadar güzel bir konu olmuş hepinizin olduğu gibi benim de sorunlarım var ve hatta bugün bir başlık açmayı düşünmüştüm. benim doğumum ve iyileşme sürecimde sizler gibi hemen hemen sorunsuz geçti sadece dikiş yerlerimin uçlarında biraz ödemler oluşmuş onlar sızı yapıyo ve zamanla onlarda geçecekmiş ama ben eylül den kendime vakit bulup sıcak havlu kompreksi yapabilirsem.benim sorunum sütümün yetmemesi sütü fazla olan arkadaşlara nasılda imreniyorum bilseniz. bize hastanedeki doktorumda söylemişti iri doğan bebeklerin takviye mamaylada beslenmeleri gerektiğini ama yinede içim acıyor ona mama verirken. yaklaşık 1.30 2 saat kadar kesintisiz her iki göğsümüde emzirdikten sonra hala doymadığı için rahatsız olan kızıma kalkıp 60 cc lik mama da yapmak zorunda kalıyorum ve benim kızım onuda bitirip sonra sakinleşiyor. siz ne kadar süre ili kaç saat emziriyorsunuz bebeklerinizi ek mama veriyormusunuz benim gibi ki ben gerçekten çok üzülüyorum bu konuda zaten sürekli emzirdiğim için göğüs uçlarım patlamış mısır gibiler ve çok acıyorlar galiba ben bol sütü olan anneler gibi şanslı değilim galiba şimdilik sormak istediğim buydu başka olursa yine paylaşırız inş. hepinize sağlıklar diliyorum...
kayınvalidem bana sürekli ısırgan suyu içiriyor acayip faaydasını gördüm.zaten asıl sütü su yapıyomuşş a.s.
buğün itibariyle korse takmaya başladım dr sormadım ama daha :)
kelebeğim inşallah artar sütüna.s.
annenin süt içmesi de süt artırıyor dedi geçen tv de bi dr dene istersen canım
evde ufo yok ama başka bir ısıtıcı var
inşallah üşümez kuzum
üşürse hemen alırız artıka.s.
he he ben de bugün taktım korsemi..
hadi bakalım hayırlısı..:lepi:
bana daha 5. gün sarabilirsin göbeğini demişti doktor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?