doğum yapanlar...

gxuxzelresim

mutluyum çünkü anneyim:)
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2007
1.572
4
benim belimdeki problem yüzünden sezeryanla doğum yapmak zorundayım. daha doğuma epeyce var ama şunu merak ettim. son haftalarda yapılan alttan muayene her koşulda yapılıyor mu? yani benim normal doğurmam imkansız sayılırda. senağlama. bilgisi olan varsa cevap verebilir mi lütfeenn..

canım valla ben normal doğurduğum için tam olarak bilemiycemde..ama hastanede sezeryan olan arkadaşlarımın anlattığı kadarıyla söyleyeyim..sezeryan için sana tam bi gün verdiklerinden ötürü çatı muanesi yapmıyolar...sadece gününde gidip hastaneye yatıyosun..ama verilen günden önce suyun ,kanaman veya ağrın olursa alttan bakıyorlarmış...

randevulu sezeryan da alttan muayene yapilmiyor bana yapilmadi..

alttan muayene aci veren birsey degilki,ben her türlü aciyi cok yogun bir sekilde hisseden vücuda sahibim ama alttan muayene esnasinda hic agri hissetmedim...acaba muayene sirasinda arkadaslar kendilerini cok kastiklari icin aci duyuyor olabilirler mi???

canım alttan muayene son haftalarda iyi değil diye biliyorum. doğumu tetikleyebilir diye biliyorum.

ama son anda doktor neden yapmak istesin ki alttan muayene.

bildiğim kadarıyla doktorun şüphelendiği bişey varsa net görebilmek için böyle bir riske giriyolar bitek.

bence yapmaz canım.

X